Spring naar bijdragen

guusmary

Leden
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  oregon450
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008
 1. Ik heb vrijdag een aantal caches in de gps geschoten waaronder GC52voy schermersluis van MKB-neknerf, helaas konden wij deze niet vinden.Ik wil dus op Geocaching dit melden maar nu staat de cache er niet meer in, waar kan ik nog info vinden??
 2. guusmary

  Gps Gids

  Ik heb de Oregon al een aantal jaren en kom nog steeds functie tegen die ik niet helemaal begrijp ondanks dat ik de handleiding van de Oregon het uitgeprint en als naslagwerk gebruik. Ik ga dan ook de gids aanschaffen.
 3. guusmary

  Gps Gids

  Ik ben op zoek naar een boek/gids waarin goed wordt uitgelegd over het gebruik van de Oregon 450t. Wij wandelen met de GPS maar doen ook aan geocachen. Ik zie dat er veel boeken op de markt zijn zodat het moeilijk is om een keuze te maken.
 4. Ik heb een dezl 560 Hoe doe ik dit met een poi lader? Ik wil het op een sd kaartje zetten want anders is het geheugen zo gauw vol
 5. guusmary

  Kan Niet Inloggen Op Mijn Account

  Wij hebben dat account al sinds 2008,jammer dat er niets aan te doen valt.
 6. Ik heb nu maar een nieuw account aangemaakt omdat ik niet meer kan inloggen op mijn andere account guus&mary. Ik heb al een ander wachtwoord ect. aangevraagd maar helaas, ook een mail gestuurd maar geen antwoordt op gehad. Het liefst wil ik mijn oude account weer werkend hebben .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...