Spring naar bijdragen

wimyv

Leden
  • Aantal bijdragen

    39
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door wimyv geplaatst

  1. wimyv

    Ideale Cache Fiets

    De ideale cache fiets is m'n eigen fiets. Maar om die steeds mee de trein in te nemen, daar heb ik nou ook weer geen zin in. Dus ja, ook ik pak regelmatig de ov fiets. Maar dan wel enkel en alleen als het helemaal vlak is; en windstil.
  2. Ach, ik vind het wel een leuk initiatief. Heb de enquete dus ingevuld.
  3. @Barry. De zoekterm die je intikt wordt niet gezocht In de titel, maar wordt slechts gematched met het begin van de titel.
  4. Ik gebruik naast de GroundSpeak app ook iGeoKnife. Is gratis dacht ik. Vanuit GSAK kun je dan databases en/of GPX-files naar die app overbrengen. Kun je lekker offline het veld in. Met descriptions en met kaarten. Koppelt ook naar Navigon. En de GSAK-macro CopyForGeoknife is handig als je meerdere databases naar de app wil brengen.
  5. Diederikus, dank voor de tips. Zeer waardevol.
  6. wimyv

    Gevonden

    Tja, zo had ik ooit tijdens het loggen van een cache m'n iPhone op de bagagedrager van m'n fiets gelegd. Ik fiets weg, ik hoor "kedeng" en ik denk "nee, hè". Ja dus. En bovendien walste er voorts ook nog een peleton van zo'n dertig wielrenners overheen. :-(
  7. @Friedeljan. Met de iPhone ziet het er zo uit. De in het plaatje gebruikte coords zijn uiteraard fictief. En toen wilde ik een plaatje uploaden, maar dat mag ik kennelijk niet.
  8. Ik ben een notoire slechte zoeker. Ik beschik over te weinig geduld om eegens lang te gaan lopen zoeken. Zeker als het op een plek is waar meerdere mensen zich bevinden. Het loggen van een DNF, met een 'zielig' verhaal erbij, heeft dan soms (vaak) een voordeel: je ontvangt plots e-mails met nadere aanwijzingen. Met andere woorden: een DNF log is ook eigenbelang.
  9. Klik op "Navigeer naar de cache". Dan krijg je een kaart te zien. Op die kaart zie je een oranje vlaggetje staan. Dat is de plek van de corrected coordinates. Als je op het vlaggetje klikt, wordt je er heen geleid. Althans zo werkt het op een iPhone. Ik neem aan dat het op een Android dito gaat.
  10. wimyv

    Multicache En Waypoints

    Brenda. In de formule zit B-D en B-C. Met andere woorden: de B is groter dan de C en ook groter dan de B. Jevoorbeeld is dus niet zo handig gekozen. Een poging mijnerzijds. Stel dat je voor die ABCAD op de lichtbron het getal 18516 aantreft. Dan zijn de A, B, C en D respectievelijk 1, 8, 5 en 6. Het volgende coördinaat wordt dan N 51°49.852 – E005°54.351
  11. Op de profielpagina van een CO zie je in één oogopslag welke caches hij gelegd heeft, inclusief de favo's die elk gekregen heeft. Zijn dat in totaal veel favo's, dan ben ik al snel geneigd om ook de nieuwe caches van die CO te gaan doen. En als er meerderen die zo denken, dan zal dat het bezoek verhogen. En dat zou ik als CO prettig vinden.
  12. Ik laat de favo's gewoon staan. Zoals eerder reeds vermeld: gegeven is gegeven. En wel zo prettig voor de CO.
  13. Als je niet precies weet wat Kickstarter is, dan zou ik me eerst wat ionlezen en dan pas onzinnige opmerkingen hier plaatsen. Kijk, dit soort opmerkingen nodigt 'newbies' echt uit om dit forum te blijven bezoeken. Lekker subtiel, gevat en humoristisch. Echt niet....! Doei.
  14. Uh, ja, een reclamespot. Wat moet ik daarmee?
  15. wimyv

    Profiel Details ?

    Je kunt je statistics ook dynamisch laten berekenen. Zie: http://project-gc.com/ProfileStats/bockereyders Als je onderstaande html opneemt in je profiel op gc.com (bijvoorbeeld na je banners), dan worden altijd automatisch je (bijna) actuele stats getoond in je profiel. <a href="http://project-gc.com/ProfileStats/bockereyders" target="_blank"><img src="http://project-gc.com/ProfileStatsImage/bockereyders" width="750" /></a>
  16. Ik krijg steeds eerst "pagina is niet beschikbaar". En als ik dan op "opnieuw laden" klik, dan opent de pagina gewoon. En snel zelfs.
  17. wimyv

    Caches Onderweg

    Ik ben nogal gecharmeerd van igeoknife. Vanuit gsak kun je een database of een gpx naar igeoknife op je iphone brengen. Je ziet dan het geheel op een kaart. Je kunt in het veld een cache aanklikken en dan kun je (offline!) alle details van die cache zien. Ook kun je zeggen: open 'm in tomtom of navigon. Zodat je er feilloos naar toe kunt navigeren.
  18. wimyv

    Wat voor caches?

    De 7 Islands van Zuurtje heb ook ik bezocht. De uitdaging daar is om de juiste toegangsroute te vinden. Als je tenminste prijs stel op droge voeten. :-)
  19. Geo d'Or: http://www.geocaching.nl/cacherating/
  20. Pas op. Als je aantallen en/of percentages van favo's als maat neemt, dan zou je de wat oudere caches wel eens te kort kunnen doen. Immers, die favo's bestaan nog niet zo heel lang. Daarvóór moesten we het doen met onze geo d'ors.
  21. Mijn favoriete cache is een cache die je doet glimlachen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...