Spring naar bijdragen

wimyv

Leden
 • Aantal bijdragen

  39
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Legend HCX
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  4-8-2008

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Nijmegen
 1. wimyv

  Ideale Cache Fiets

  De ideale cache fiets is m'n eigen fiets. Maar om die steeds mee de trein in te nemen, daar heb ik nou ook weer geen zin in. Dus ja, ook ik pak regelmatig de ov fiets. Maar dan wel enkel en alleen als het helemaal vlak is; en windstil.
 2. Ach, ik vind het wel een leuk initiatief. Heb de enquete dus ingevuld.
 3. @Barry. De zoekterm die je intikt wordt niet gezocht In de titel, maar wordt slechts gematched met het begin van de titel.
 4. Ik gebruik naast de GroundSpeak app ook iGeoKnife. Is gratis dacht ik. Vanuit GSAK kun je dan databases en/of GPX-files naar die app overbrengen. Kun je lekker offline het veld in. Met descriptions en met kaarten. Koppelt ook naar Navigon. En de GSAK-macro CopyForGeoknife is handig als je meerdere databases naar de app wil brengen.
 5. Diederikus, dank voor de tips. Zeer waardevol.
 6. wimyv

  Gevonden

  Tja, zo had ik ooit tijdens het loggen van een cache m'n iPhone op de bagagedrager van m'n fiets gelegd. Ik fiets weg, ik hoor "kedeng" en ik denk "nee, hè". Ja dus. En bovendien walste er voorts ook nog een peleton van zo'n dertig wielrenners overheen. :-(
 7. @Friedeljan. Met de iPhone ziet het er zo uit. De in het plaatje gebruikte coords zijn uiteraard fictief. En toen wilde ik een plaatje uploaden, maar dat mag ik kennelijk niet.
 8. Ik ben een notoire slechte zoeker. Ik beschik over te weinig geduld om eegens lang te gaan lopen zoeken. Zeker als het op een plek is waar meerdere mensen zich bevinden. Het loggen van een DNF, met een 'zielig' verhaal erbij, heeft dan soms (vaak) een voordeel: je ontvangt plots e-mails met nadere aanwijzingen. Met andere woorden: een DNF log is ook eigenbelang.
 9. Klik op "Navigeer naar de cache". Dan krijg je een kaart te zien. Op die kaart zie je een oranje vlaggetje staan. Dat is de plek van de corrected coordinates. Als je op het vlaggetje klikt, wordt je er heen geleid. Althans zo werkt het op een iPhone. Ik neem aan dat het op een Android dito gaat.
 10. wimyv

  Multicache En Waypoints

  Brenda. In de formule zit B-D en B-C. Met andere woorden: de B is groter dan de C en ook groter dan de B. Jevoorbeeld is dus niet zo handig gekozen. Een poging mijnerzijds. Stel dat je voor die ABCAD op de lichtbron het getal 18516 aantreft. Dan zijn de A, B, C en D respectievelijk 1, 8, 5 en 6. Het volgende coördinaat wordt dan N 51°49.852 – E005°54.351
 11. Op de profielpagina van een CO zie je in één oogopslag welke caches hij gelegd heeft, inclusief de favo's die elk gekregen heeft. Zijn dat in totaal veel favo's, dan ben ik al snel geneigd om ook de nieuwe caches van die CO te gaan doen. En als er meerderen die zo denken, dan zal dat het bezoek verhogen. En dat zou ik als CO prettig vinden.
 12. Ik laat de favo's gewoon staan. Zoals eerder reeds vermeld: gegeven is gegeven. En wel zo prettig voor de CO.
 13. Als je niet precies weet wat Kickstarter is, dan zou ik me eerst wat ionlezen en dan pas onzinnige opmerkingen hier plaatsen. Kijk, dit soort opmerkingen nodigt 'newbies' echt uit om dit forum te blijven bezoeken. Lekker subtiel, gevat en humoristisch. Echt niet....! Doei.
 14. Uh, ja, een reclamespot. Wat moet ik daarmee?
 15. wimyv

  Profiel Details ?

  Je kunt je statistics ook dynamisch laten berekenen. Zie: http://project-gc.com/ProfileStats/bockereyders Als je onderstaande html opneemt in je profiel op gc.com (bijvoorbeeld na je banners), dan worden altijd automatisch je (bijna) actuele stats getoond in je profiel. <a href="http://project-gc.com/ProfileStats/bockereyders" target="_blank"><img src="http://project-gc.com/ProfileStatsImage/bockereyders" width="750" /></a>
×
×
 • Nieuwe aanmaken...