Spring naar bijdragen

DaffyDuck53

Leden
  • Aantal bijdragen

    78
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door DaffyDuck53 geplaatst

  1. DaffyDuck53

    Google Earth

    Helaas werkt dat niet.
  2. DaffyDuck53

    Google Earth

    Bij mij werkt de Geocaching Google Earth Viewer niet meer.Als ik in Google Earth het vinkje aanzet verschijnen er geen caches in beeld.Zijn er nog meer mensen die daar last van hebben?Weet iemand misschien wat er aan de hand is en hoe dat is op te lossen?
  3. De gegevens die ik via GSAK en de macro FindStatGen3 op mijn profiel heb geplaatst werkt niet goed meer. Je kunt niet meer doorklikken naar het volgende tabblad. Ik ben benieuwd hoe dit op te lossen is!
  4. Ik maak bewegende banners in photoshop elements en plaats deze dan op mijn harde schijf. Klik ik daarna op de banner dan zie ik dat hij netjes werkt. Vervolgens ga ik naar mijn cachepagina op geocaching.com en upload daar de banner (een bewegend gif plaatje). De URL van deze banner eindigt altijd op _l.gif en daardoor beweegt de banner niet. Als ik nu die _l weg haal, eindigt de URL op .gif en dan beweegt de banner wel. Deze laatste URL plaats ik op mijn cachepagina, zodat ik daar een bewegende banner zie. Dit heb ik al vele malen gedaan (zelfs twee weken geleden nog) met een goed resultaat. Maar..... Nu ben ik met een nieuwe banner bezig. Klik ik op de banner die op mijn harde schijf staat, dan werkt hij prima. Als ik deze upload naar geocaching.com en alle bovenstaande handelingen verricht, wil de banner maar niet in beweging komen. Heeft iemand enig idee wat de oorzaak hiervan kan zijn?
  5. Onderstaand announcement staat op hun website. Bedankt aan iedereen aanwezig om van deze editie alweer een succes te maken! Ondertussen staan de foto's van het event en van de labcache "Photobooth" op onze website. Je kan deze gaan bekijken via de volgende link: Foto's BB6. Bekijk zeker ook eens onze videosectie met enkele filmpjes genomen tijdens BB6. Dit kan via deze link: Videos BB6
  6. A challenge geocache requires that geocachers meet a geocaching-related qualification or series of tasks before the challenge cache can be logged. Waymarking, Benchmarking, and Wherigo-related tasks also qualify. The additional qualification or geocaching-related tasks are considered the basis of a challenge geocache, rather than Additional Logging Requirements (ALRs). (lees hier) Hieruit begrijp ik dat je mag loggen als je (1) aan de voorwaarden voldoet EN (2) de cache gevonden hebt. Datum om de found te loggen = datum dat je dus aan beide opdrachten (1+2) voldaan hebt!
  7. DaffyDuck53

    Favorieten In Gsak

    Favorieten kun updaten in GSAK met de macro FavCacheCounter
  8. DaffyDuck53

    Favorieten In Gsak

    Ga in GSAK naar het menu: SCHERMLAYOUT. Kies daar voor: KOLOM TOEVOEGEN/VERWIJDEREN Er komt een scherm in beeld met alle kolommen. Die met een V (vinkje) zijn zichtbaar. Zet het vinkje aan bij: FAVORITE POINTS Alle favorieten zijn zichtbaar. Let wel op: alleen de favorieten die aanwezig waren toen je de cache(s) in de database van GSAK geplaatst werd(en). Wil je alle latere toegevoegde favorieten zien, dan moet je de database regelmatig verversen.
  9. Kleine aanpassing (indeling gemaakt a.h.v. bestaande iconen)
  10. Dat was toch vlak over de grens in België? Maar net 7 dagen later online dan GC198!
  11. Vandaag bij een nog niet gepubliceerde cache een paatje geupload, zonder problemen. Dan onderaan de pagina op de naam van het plaatje geklikt. Vervolgens bovenin in het scherm de url van het plaatje gekopieerd. Dit met de volgende HTML in de listing gezet. <img src="http://imgcdn.geocaching.com/cache/large/98dca375-c6c5-4b2a-98b1-ea40ff7d4eda.jpg" /> (let op die IMGCDN, dat is anders dan bij het voorbeeld van de Afbeeldingscodegenerator) Plaatje is daarna prima te zien (gebruik Chrome).
  12. Voor iedereen een cachy 2013!
  13. Kruimeldief & Kralenfee bedankt voor jullie jarenlange inzet voor onze hobby. Waar vrijwilligers groot in kunnen zijn hebben jullie laten zien. Geniet van de nieuwe vrije uren die jullie nu krijgen. Dank. DaffyDuck53
  14. DaffyDuck53

    Ander Soort Banner Vraag

    Kijk hier eens, een gratis programma om gif animaties te bouwen. Sla je bannerplaatjes eerst op en sleep ze dan in het programma (eventueel instellingen aanpassen); opslaan als animated gif. Deze plaats je dan weer in je profiel.
  15. Al 10000 publicaties. Dat is niet te versmaden voor een Eend in de Natuur. Dat alles door een geweldige inzet van 'onze Kruimel'. Ga zo door, dan kunnen wij nog lang genieten van deze (verslavende) mooie hobby! Kruimel bedankt!
  16. Eser bedankt voor je inzet! Geniet verder van het familieleven en de hobby's!
  17. Zoals hiernaast is te zien is het gelukt. Bedankt voor alle tips.
  18. Daffy Duck 53 zwemt in de vijvers van Castricum.
  19. Ik ga eens kijken waar ik een leuk plekje op een server kan vinden. Dan ga ik binnenkort eens knutselen. Alvast bedankt voor de info!
  20. Plaatsen op een andere server! Welke bijvoorbeeld? Een link in je handtekening! Hoe ziet zo'n link eruit?
  21. Ik zie dat sommigen een bewegende avatar hebben. Mijn vragen zijn: Kun je zo'n bewegende avatar zelf maken en zo ja hoe dan? Hoe plaats je die avatar (waarschijnlijk een .gif bestandje) in je profiel?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...