Spring naar bijdragen

no-name

Leden
 • Aantal bijdragen

  864
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Waardering in de gemeenschap

142 Uitstekend

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 62st
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  20-02-2007

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noord-Holland
 1. helemaal mee eens!
 2. no-name

  Beginnersvragen

  Misschien, als er tegenwoordig zoveel geprutst wordt, rotzooi gelegd wordt, waardoor jij je slachtoffer voelt, is het tijd voor een andere hobby? Je gaat toch (in deze korte tijd die we hebben) je tijd niet verdoen met ergenissen?
 3. no-name

  Beginnersvragen

  @Barny; Ja, maar buiten dat is het toch alleen maar genieten? Glas halfleeg of halfvol..... geniet van wat er wel leuk is, erger je niet aan wat niet leuk is. Wat is het leven eigenlijk simpel (het leven wel, maar wij maken het zo moeilijk)
 4. no-name

  Beginnersvragen

  Heerlijk toch, dat je ook nog andere hobbies hebt! Heb ik gelukkig ook. Kan ik mijn eieren ook in kwijt. En dat er mensen zijn die hun plezier uit hun hobby halen op een andere manier dan jij voor ogen hebt is toch ook prima? Niet zo prima is het als je je er aan gaat ergeren. Kijk er naar en lach erom (beleef je er toch nog plezier aan).
 5. no-name

  Beginnersvragen

  Leuk, man! Lekker buiten zijn en caches doen. Ideale combinatie! En inderdaad, mijn ervaring is ook gewoon doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Als je schichtig om je heen gaat kijken of je niet opvalt, loopt het zeker in de gaten. Have fun and happy hunting!
 6. no-name

  Geocaching Clublied

  gewoon tijdens het cachen
 7. Als de oplossing een uur van de paginacoordinaten ligt is hij zeer waarschijnlijk niet juist. Als de eigenaar niet reageert, probeer dan contact te maken met andere cachers die de cache gevonden hebben. Er zitten er altijd wel een paar tussen die wel graag helpen.
 8. Is er ook mosterd (tijdens en niet na de maaltijd) ? Dan wil ik best even ophouden niet te bestaan
 9. Buiten dat ik morgen ergens anders gewenst ben, kan ik ook niet zo goed tegen dat geren om me heen. Midden in een marathon terechtkomen als ik aan het cachen ben. Zal je net zien dat ik onder de voet word gelopen en het logrolletje + behuizing kwijtraak. Of ze stoppen allemaal met rennen om te kijken wat ik aan het doen ben! Brrrr!!
 10. Deze hele hobby is eigenlijk al onzinnig, maar daarom nog niet minder leuk! Dus kunnen die events , met of zonder bbq/picknic, er ook nog wel bij. Zinnig is niet altijd beter (of gezelliger)
 11. @ MarcoDomi; 6 juni is toch een maandag? Dat is gewoon een werkdag voor mij.
 12. Dat is onder Apeldoorn? Poeh! Nog verder weg voor mij. Heeft dhr Mug al eenlocatie op het oog?
 13. zo is dat Kom lekker een stukje vlees meeprikken, man!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...