Spring naar bijdragen

no-name

Leden
 • Aantal bijdragen

  864
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Alles door no-name geplaatst

 1. helemaal mee eens!
 2. no-name

  Beginnersvragen

  Misschien, als er tegenwoordig zoveel geprutst wordt, rotzooi gelegd wordt, waardoor jij je slachtoffer voelt, is het tijd voor een andere hobby? Je gaat toch (in deze korte tijd die we hebben) je tijd niet verdoen met ergenissen?
 3. no-name

  Beginnersvragen

  @Barny; Ja, maar buiten dat is het toch alleen maar genieten? Glas halfleeg of halfvol..... geniet van wat er wel leuk is, erger je niet aan wat niet leuk is. Wat is het leven eigenlijk simpel (het leven wel, maar wij maken het zo moeilijk)
 4. no-name

  Beginnersvragen

  Heerlijk toch, dat je ook nog andere hobbies hebt! Heb ik gelukkig ook. Kan ik mijn eieren ook in kwijt. En dat er mensen zijn die hun plezier uit hun hobby halen op een andere manier dan jij voor ogen hebt is toch ook prima? Niet zo prima is het als je je er aan gaat ergeren. Kijk er naar en lach erom (beleef je er toch nog plezier aan).
 5. no-name

  Beginnersvragen

  Leuk, man! Lekker buiten zijn en caches doen. Ideale combinatie! En inderdaad, mijn ervaring is ook gewoon doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Als je schichtig om je heen gaat kijken of je niet opvalt, loopt het zeker in de gaten. Have fun and happy hunting!
 6. no-name

  Geocaching Clublied

  gewoon tijdens het cachen
 7. Als de oplossing een uur van de paginacoordinaten ligt is hij zeer waarschijnlijk niet juist. Als de eigenaar niet reageert, probeer dan contact te maken met andere cachers die de cache gevonden hebben. Er zitten er altijd wel een paar tussen die wel graag helpen.
 8. Is er ook mosterd (tijdens en niet na de maaltijd) ? Dan wil ik best even ophouden niet te bestaan
 9. Buiten dat ik morgen ergens anders gewenst ben, kan ik ook niet zo goed tegen dat geren om me heen. Midden in een marathon terechtkomen als ik aan het cachen ben. Zal je net zien dat ik onder de voet word gelopen en het logrolletje + behuizing kwijtraak. Of ze stoppen allemaal met rennen om te kijken wat ik aan het doen ben! Brrrr!!
 10. Deze hele hobby is eigenlijk al onzinnig, maar daarom nog niet minder leuk! Dus kunnen die events , met of zonder bbq/picknic, er ook nog wel bij. Zinnig is niet altijd beter (of gezelliger)
 11. @ MarcoDomi; 6 juni is toch een maandag? Dat is gewoon een werkdag voor mij.
 12. Dat is onder Apeldoorn? Poeh! Nog verder weg voor mij. Heeft dhr Mug al eenlocatie op het oog?
 13. zo is dat Kom lekker een stukje vlees meeprikken, man!
 14. Amersfoort? Dat is voor mij ruim 80 km heen (en ook weer terug). Voor een soort meet and greet....dan weet ik het nog niet. 3e week in juni ga ik ook een week naar Engeland Dus tijdstip komt ook n iet echt uit. Ik ben ook bang dat we er misschien niet uitkomen als we een plek/datum moeten gaan bepalen die iedereen uitkomt.
 15. Hey, dit wordt misschien nog wat Dat wordt een leuk clubje. Krijg er steeds meer zin in! Nu nog een leuke plek
 16. Tja, een paar caches erbij maakt het natuurlijk wel aantrekkelijker. Maar het zal toch wel in een omgeving zijn waar ik nog niet geweest ben en dan ligt er vast wel wat.
 17. nou...zo te zien wordt dit geen mega event
 18. Oh, interesse heb ik wel. Normaal gesproken alleen voor events in Noord-Holland. Maar als het event niet TE ver is en de dag uitkomt lijkt het me wel leuk en gezellig. Met nadruk op leuk en gezellig, want alleen maar een bijeenkomst om problemen op te lossen, daar neem ik dit spelletje echt niet serieus genoeg voor. Dat moge ondertussen wel duidelijk zijn. Als dat niet wenselijk is, zeg het maar. Geen probleem! Events en caches genoeg om mij wel te vermaken
 19. @ vriend Barny; geef je mening/adviezen/hulp, maar zonder woorden als "stakkers, prutsers, zielepoten, kneuzen, sukkels" e.d.. Dat maakt het bericht zo respectloos. Als je zo aangesproken wordt, gaat men niet meer naar de inhoud van het bericht kijken, maar haakt men af. En bereik je, zoals eerder gezegd, helemaal niets (of zelfs het tegenovergestelde).
 20. Ho, ho! Correctie! ONS vriendje! Want uiteindelijk we zijn allemaal geocachevriendjes van elkaar. Dat is het mooie van dit verbroederende gatochingodsnaamnaarbuiten spelletje. Verbeter de wereld en begin bij jezelf (maar eerst die ander)
 21. Dat is soms wel eens een vorm van forumvervuiling inderdaad. Lijkt mij ook handiger om een betreffend stukje "aan te halen" of als het als reactie op iemand in het bijzonder is (en je bent al een aantal posts verder) het @ teken te gebruiken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...