Spring naar bijdragen

Mijn Cache Is Los Geschroefd Om Te Loggen


tidor

Aanbevolen berichten

Ik heb een mooie 4 steren cache gemaakt.

Hier ben ik best druk mee geweest.

Op de cache heb ik erg leuke en positieve reacties gehad.

Maar nu het volgende: er is een geocacher die de oplossing niet wist te vinden.

Nu heeft hij mijn cache uitelkaar geschroefd om bij het logboek te komen.

Dit heeft hij mij in een mail gemeld.

Met de melding dat hij dit vaker doet!

Ik heb zijn log verwijderd maar hij ligt hem gelijk weer met de opmerking "mijn naam staat in het logboek"

Ik ben hier behoorlijk geïrriteerd over.

Heb een mooie cache gemaakt en een ander sloopt hem uitelkaar.

Wat te doen?

bewerkt door tidor
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

is het misschien een idee om je als CO aan de richtlijnen houden waarmee je akkoord ben gegaan toen je de cache ter revieuw indiende?

je heb die cache ook zo gemaakt dat hij makkelijk met een schroevendraaier te openen is, dan moet je ook niet huilen als iemand dat doet,

gewoon een constructie fout

geheel jou aan te rekenen en niet Pistol.Paul

 

Barny

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Met mijn cirkelzaag had ik jou gele bussie ook al eens willen verbeteren, vooral toen je destijd bij veenendaal de snelweg op tufte. Ik bedoel eigenlijk: op slakte met veel zwarte ipv witte rook. Is ook ernstig heuvel op. Ik remde ferm, maar kwam in ernstig in levensgevaar om de bekende geogroet te uitten, zo langzaam was het bussie. Ik denk nog wel eens: een cirkelzaag hier en daar had het ding best wat beter gestroomlijnd. Daar kan geen ontwerp tegen op, hahaha. Nu nog pistolen paultje maar eens de kogel gaan geven. Het is voorjaar geweest, maar ik zie weer eikeltjes om mij heen :-) . Zouden de oranje kruidnoten van het kruidvat verkeer vallen dit jaar ?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

is het misschien een idee om je als CO aan de richtlijnen houden

 

Misschien handig om hier even díe richtlijnen te noemen waaraan de cachelegger zich volgens jou niet gehouden heeft, Barny? Ter Leringhe Ende Vermaeck? :smartass:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wel, ik denk dat die richtlijn er niet is. Maar wat wel gebeurt is dat in dit land Koning Eigenwijs, en Koningin Eigenbelang regeert. M.a.w. we spelen het spel zoals we zelf willen en niet zoals het bedoelt is door de Co en leuk gevonden wordt door de goedgemeente. Zelf had ik ook wat leuke caches, maar bij de ontmaagding kwam verrader 1 al aan het woord, daarna is de canister 2x gegapt omdat er waardevol gas in zou zitten. Dus concept de prullebak in na 3 maanden. We kunnen goed voorbeeld nemen aan onze Duitste vrienden. ook daar is het niet altijd ZOEPER, maar over het algemeen begrijpt men daar wel wat een challenge is en wat niet. Iets wat in dit kikkerland ontbreekt (pistolen paul). Bovendien bevorderd Barny de kokercultuur op zijn best, zodat goede spinsels uiteindelijk op biologische wijze verdwijnen en de raapkoker die hij zo haat blijven. Goed werk Barny, ga zo door ......

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Logs can be deleted by the owner of the log, by the owner of the listing (the geocache owner) and by site administrators. Logs that fail to meet stated requirements (such as Found It logs by people who have never found the geocache) or logs that conflict with our Terms of Use Agreement may be deleted

aan de logverwijderraar aan te geven waar de logger niet aan deze enigste regel voldoet "Physical caches can be logged online as "Found" once the physical log has been signed."

 

 

zo moeilijk is en eenvoudig spelletje niet,

enkel de mensen die het eenvoudige spelletje niet begrijpen doen er moeilijk over

 

Barny

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zoals ik al schreef: voorjaar bijna ten einde, zomer begint, maar .... eikels, veel eikels dit jaar. Moeten we ons nu zorgen maken, of zeggen de specialisten: slaap vannacht lekker.

bewerkt door thex
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je kunt maar beter rekening houden met de zwaktes van je medemens bij het ontwerpen van een cache. Hufterproof bestaat niet. Ik weet niet om welke cache het hier gaat. Wel zie ik heel veel cijfersloten op caches. (het lijken wel vogelhuisjes, kan men nou echt niet iets originelers bedenken dan dat eeuwige cijferslot?). Zo'n cijferslot brengt het slechtste in sommige geohufters naar boven, want het brengt de dagproductie in gevaar. Ik hoop dat hij de zaak wel weer netjes dichtgeschroefd heeft?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

het staat er ook duidelijk, ik had de cache niet volgoende hufter proof gemaakt

mijn falen, mijn schuld

de Hengelose geohufter Thuishuis had mijn cache niet open geschroefd maar compleet gesloopt om maar te kunnen loggen

 

Barny

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een cirkelzaag lost alles op. Daar weet je best wel wat van. Tangen om cijfersloten te openen zijn jouw ding. Hufter proof .. laat me niet lachen Barny. Wellicht dat de laatste tijd mijn mening tegen jou een nieuwe facade begint te krijgen, maar kijk eens naar de feiten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...