Spring naar bijdragen

Orange Lion

Leden
 • Aantal bijdragen

  69
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Orange Lion geplaatst

 1. Vanmorgen was het 'stelen' van caches in het Leudal nieuws op L1 (radio Limburg) de reporter snapte het niet helemaal, maar de boodschap kwam wel over, dus even gekeken en... wat een bende, zowat de hele streek geript. zou iemand niet doorhebben dat de doos weer terug moet en nu een stapel kistjes en kokers in de garage hebben liggen? succes voor de leggers, ik hoop dat dit fenomeen niet afdaalt naar Zuid Limburg...
 2. ik heb er maar drie nodig (zolang ze maar boven de cache hangen)
 3. Orange Lion

  Nieuwe Topokaart

  Persoonlijk zit ik te denken de (topo)kaart uit mijn gps te gooien om het weer wat spannender te maken, maar het lijkt me een leuke toevoeging. (ik ben benieuwd, loop je door het bos, hoor je aan het piepje achter de bomen dat de andere wandelaars afgeslagen zijn )
 4. Orange Lion

  Not Found

  ... en zo krijgt dit forum plots filosofische diepte.
 5. Dit wordt ook gedaan door premium members met 500+ finds (GCW7Q4 het archief in), heeft dus niks met geld te maken maar met fatsoen. Het gedrag van cachers (ervaren of niet, goedwillig of niet, betalend of niet) is even divers als persoonlijkheden. Een tientje zal daar niks aan veranderen volgens ons.
 6. Ik zie een heleboel leuke foto's voorbijkomen, dus laat ik ook maar een duit in het zakje doen...
 7. Orange Lion

  Anderstalige caches

  GCWW83 ... in het Limburgs, (ook de hint trouwens), succes ermee. Een miniwoordenboek kan in de Zuid-Limburge grensstreek wel makkelijk zijn, zie log op GC1084W 11 Januari. Taal of tekst hebben trouwens niet geleid tot het niet vinden, cachers houden blijkbaar van een uitdaging
 8. Natuurmonumenten, Limburgs Landschap en WereldNatuurFonds.
 9. Orange Lion

  vraag over een not found

  verder is een log natuurlijk niet exclusief voor de legger van de cache (nogal wat egoisten denken daar anders over) maar ook een log van de 'belevenissen' van de zoeker, en niet vinden is wat mij betreft even gewichtig als een vondst, namelijk een ervaring rijker en dat mag vanzelfsprekend gelogd worden. (ook de pittige, waar de frustratie soms vanaf druipt hahaha, eenzelfde reactie heb ik eens gehad op het discoveren van een munt, mooi ding , gezien , bewonderd en niet meegenomen, netjes gelogd en een afbrander van de eigenaar...)
 10. Hiermee: http://inetcom.hu/mick/igo/ kan .ov2 .gpx bestanden aan, ik importeer ze (bijv alle traditionals) in Miomap.
 11. Ik neem meestal mijn vrouw mee.
 12. GeoScout Version 1.4.2 - updated 3 April 2008
 13. Ik heb em NIET gevonden, en jullie...? (ik denk dat de legger voor het record not-founds gaat, dus... )
 14. Division by zero error, kan iemand me de uitkomst sturen?
 15. F5 drukken (scherm vernieuwen), ongeveer 1000x doen, komen ze vast een keer voorbij...
 16. Internet is geen realiteit, ook al denken velen anders. En ik ben geen oranje leeuw.
 17. Beweging is goed voor iedereen.
 18. Heeft iemand al ontdekt om welke cache het gaat?
 19. mbt die fraaie topokaarten... we maken er hier in zuid limburg een sport van doorsteekjes die "niet op de (topo)kaart" staan te gebruiken, juist om voor de wandelaars die alles vooruit willen zien op het schermpje te blijven verassen. met die topokaart nogal een klus, maar het kan nog op evenementen is het leuk om te zien dat samen met collegawandelaars (met oudere/nieuwalleseropeneraan-generatie apparatuur hetzelfde resultaat en MINSTENS evenveel plezier te halen valt! jaaaaaren hebben wandelaars achter de pijl aangelopen zonder extra kaarten, en dat kan nog steeds, het is ook nog eens leuker een paadje te ' ontdekken' in plaats van van tevoren te weten dat er achter de bocht links het bos in gelijk rechts eeen smal pad naar de cache gaat..... minder weten = intensiever zoeken = helemaal niet erg = meer avontuur... succes!
 20. Krijg je bij deze versie als je koppelt met gc.com op de cachelocaties de standaard 'gele pinnetjes' of de geel/groen/mystery/etc icoontjes ? Ik gebruik nu een oude versie omdat ik bij de nieuwe de icoontjes kwijt was, wat wel handig is om snel de micro's eruit te filteren.
 21. Misschien is het aantal karakters dat in de ondertekst mag wel beperkt en valt een deel van de code er 'vanzelf af'. (linkjes korter maken is dan de oplossing) of zo... poeh wat is het mooi weer buiten, ga achter die pc vandaan... NU!!!
 22. Die 20% zijn tevens te markeren met Geo d'Or. En om die te mogen toewijzen grijp ik gaarne een aantal filmkokers zo links en rechts, vooral omdat deze soms wel op een zeer aparte locatie liggen, die anders door ons onontdekt zouden blijven. Wel kan ik me voorstellen dat enkele kilocachers, die de wandeltochten al gedaan hebben en blijven zitten met de gele stipjes het gepuzzel uiteindelijk zat zijn. Zelf hou ik wel van afwisseling, lopen, puzzelen, maakt me allemaal niet uit als ik maar een lekkere middag buiten ben geweest (en niet zoals nu met mooi weer achter het scherm.... hrhrhr)
 23. Ik gebruik imode nu steeds meer (biijvoorbeeld ook om met de radarbeelden de komende bui te zien aankomen), maar ik krijg als ik de hint van een cache opvraag alleen de icoontjes te zien, cacheomschrijving doet het wel mits de plaatjes niet te groot zijn. Wil je naar de hints op imode kijken? Alvast bedankt
 24. Omdat ik het niet laten kon heb ik de eerste cache op Mars verstopt: zoek em op: http://members.home.nl/orange.lion/Geocache/Marscache.jpg Succes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...