Spring naar bijdragen

Orange Lion

Leden
 • Aantal bijdragen

  69
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Orange Lion

 • Verjaardag 04-07-1971

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Colorado
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  December 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://members.home.nl/orange.lion/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Interesse
  "Ubi est latibulum?"
 1. Vanmorgen was het 'stelen' van caches in het Leudal nieuws op L1 (radio Limburg) de reporter snapte het niet helemaal, maar de boodschap kwam wel over, dus even gekeken en... wat een bende, zowat de hele streek geript. zou iemand niet doorhebben dat de doos weer terug moet en nu een stapel kistjes en kokers in de garage hebben liggen? succes voor de leggers, ik hoop dat dit fenomeen niet afdaalt naar Zuid Limburg...
 2. ik heb er maar drie nodig (zolang ze maar boven de cache hangen)
 3. Orange Lion

  Nieuwe Topokaart

  Persoonlijk zit ik te denken de (topo)kaart uit mijn gps te gooien om het weer wat spannender te maken, maar het lijkt me een leuke toevoeging. (ik ben benieuwd, loop je door het bos, hoor je aan het piepje achter de bomen dat de andere wandelaars afgeslagen zijn )
 4. Orange Lion

  Not Found

  ... en zo krijgt dit forum plots filosofische diepte.
 5. Dit wordt ook gedaan door premium members met 500+ finds (GCW7Q4 het archief in), heeft dus niks met geld te maken maar met fatsoen. Het gedrag van cachers (ervaren of niet, goedwillig of niet, betalend of niet) is even divers als persoonlijkheden. Een tientje zal daar niks aan veranderen volgens ons.
 6. Ik zie een heleboel leuke foto's voorbijkomen, dus laat ik ook maar een duit in het zakje doen...
 7. Orange Lion

  Anderstalige caches

  GCWW83 ... in het Limburgs, (ook de hint trouwens), succes ermee. Een miniwoordenboek kan in de Zuid-Limburge grensstreek wel makkelijk zijn, zie log op GC1084W 11 Januari. Taal of tekst hebben trouwens niet geleid tot het niet vinden, cachers houden blijkbaar van een uitdaging
 8. Natuurmonumenten, Limburgs Landschap en WereldNatuurFonds.
 9. Orange Lion

  vraag over een not found

  verder is een log natuurlijk niet exclusief voor de legger van de cache (nogal wat egoisten denken daar anders over) maar ook een log van de 'belevenissen' van de zoeker, en niet vinden is wat mij betreft even gewichtig als een vondst, namelijk een ervaring rijker en dat mag vanzelfsprekend gelogd worden. (ook de pittige, waar de frustratie soms vanaf druipt hahaha, eenzelfde reactie heb ik eens gehad op het discoveren van een munt, mooi ding , gezien , bewonderd en niet meegenomen, netjes gelogd en een afbrander van de eigenaar...)
 10. Hiermee: http://inetcom.hu/mick/igo/ kan .ov2 .gpx bestanden aan, ik importeer ze (bijv alle traditionals) in Miomap.
 11. Ik neem meestal mijn vrouw mee.
 12. GeoScout Version 1.4.2 - updated 3 April 2008
 13. Ik heb em NIET gevonden, en jullie...? (ik denk dat de legger voor het record not-founds gaat, dus... )
 14. Division by zero error, kan iemand me de uitkomst sturen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...