Spring naar bijdragen

Blauwvinger

Leden
 • Aantal bijdragen

  140
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Vista HCx, Asus mypal 639
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  feb 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.blauwvinger.org
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zwolle
 1. Goed lezen is blijkbaar (te) moeilijk. Blauwvinger heeft de phone-a-friend gemist.
 2. Fijn, deze aanvulling. Hiermee is het dus ook officieel verboden om op pad te gaan met een paar maten en elk een paar puzzels te kraken. "Publish, in any form" houdt namelijk ook in het vertellen aan je maten.
 3. Blauwvinger

  Batterijen

  vergeet niet om ook bij sk.nkon.nl te kijken, vaak zijn hier de prijzen nog wat voordeliger
 4. Ik zit nu in de trein en vind het zwaar frustrerend dat ik op dit moment niet bij de betreffende caches kan komen . Geef even door welke het zijn, dan kan ik ze alsnog als een Found loggen . Oh ja, ik heb een pen bij me, dat is toch de voorwaarde ? Deze manier van cachen is Not Done natuurlijk. !!
 5. Hë, er lijkt plotseling weer snelheid in te zitten. Er zal wel iemand op een kabeltje hebben gestaan .
 6. Hier ook problemen, gc.com laadt niet volledig en PQ's ophalen is een drama. Hopenlijk komt daar snel verbetering in.
 7. Ik heb van dezelfde problemen last. Ik heb een HTC Touch Cruise P3650. Zetten jullie je telefoon tussendoor uit? Ja, om stroom te besparen. Wacht daar eens een seconde of 10 mee na het afsluiten van GateCacher Zal je probleem oplossen. Ik denk, dat ga ik maar eens uitproberen. Maar....... inmiddels zal ik al wel een andere keer 10 seconden hebben gewacht, want alle ingevulde gegevens stonden er gewoon in . Geen probleem meer . Volgende keer iets meer geduld dus .
 8. In de huidige versie blijven mijn login, ww en navigatietool niet bewaard. Volgens mij in een voorgaande versie wel. Bij mijn HTC Touch HD is dat zo, en ook bij een HTC (type ??) van een cachecollega is dat zo. Iets met de instellingen? Of wat anders?
 9. Daar komt nog bij: Ik meld caches aan bij .com Ik krijg caches geaccepteerd bij .com Als ik voor van alles uitgemaakt wil worden, ga ik naar het forum van de buren.nl (ook als ik wil lachen om gensnet en ervani vs lepman) Wil ik een brede discussie lezen, ga ik naar het forum van .nl Heb ik zin om in een poll te stemmen, ga ik naar .nl Als ik van een cache enorm heb genoten, deel ik een geo d'or uit op .nl Als een gebied leeg is qua .com caches kijk ik af en toe bij terra.com Blauwvinger had het zelf niet beter kunnen zeggen. Volgens goed Nederlandsch gebruik (kijk naar de politiek en de kerken) is het natuurlijk makkelijk om die onvrede (of Calimero-gedrag???) dan maar in de vorm van een afsplitsing te doen. Als later blijkt dat er weinig volgelingen zijn moet je daar niet vreemd van opkijken natuurlijk. Samenwerking kan dan ook betekenen dat de afsplitsing weer ongedaan gemaakt wordt. Daar is wel moed voor nodig. Pak de handschoen op zou ik zo zeggen.
 10. Blauwvinger heeft ook gestemd, optie 3 voor mij . Het moet natuurlijk wel serieus blijven .
 11. Nu we het er toch over hebben, al die caches in de vrije natuur: WEG ERMEE . Je kan ze niet met de auto doen, je wordt moe van het lopen, allemaal enge beestjes, je wordt vies en nog veel meer . Wie meer. Nog een paar keer afkeur van een type cache en we kunnen allemaal braaf achter de geraniums blijven zitten .
 12. Onzin natuurlijk . Dan leg je 'm toch gewoon 160 meter verder bij iemand anders in de voortuin . Heb je ook dat gezeur van ronscharrelende figuren niet meer.
 13. Juist. En dan nu terug naar het draadje. Hoe was dat ook al weer?? Het Nieuwe Cachen Begint! Nou nee, echt niet. Caches van gc.com zijn de 'enige echte' caches. Dat is zo en dat zal ook wel zo blijven. Iets nieuws hoeft niet altijd een verbetering te betekenen. Het enige wat er toegevoegd wordt is wildgroei. En zitten we daar nu op te wachten? Oh ja, nog een vraagje, vooral voor de criticasters van .nl: Hoe is het democratische, inspraak, meedenk en vooral meebeslis gehalte van deze nieuweling?
 14. Dit lijkt inderdaad vlotter te gaan. Tot nu toe had ik nog geen last van bugs, denk ik, wel worstel ik zo af en toe met het 'uitschakelen' van gevonden en eigen caches. Nu nog wachten op de koppeling met GM, lijkt me optimaal!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...