Spring naar bijdragen

Blauwvinger

Leden
 • Aantal bijdragen

  140
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Blauwvinger geplaatst

 1. Goed lezen is blijkbaar (te) moeilijk. Blauwvinger heeft de phone-a-friend gemist.
 2. Fijn, deze aanvulling. Hiermee is het dus ook officieel verboden om op pad te gaan met een paar maten en elk een paar puzzels te kraken. "Publish, in any form" houdt namelijk ook in het vertellen aan je maten.
 3. Blauwvinger

  Batterijen

  vergeet niet om ook bij sk.nkon.nl te kijken, vaak zijn hier de prijzen nog wat voordeliger
 4. Ik zit nu in de trein en vind het zwaar frustrerend dat ik op dit moment niet bij de betreffende caches kan komen . Geef even door welke het zijn, dan kan ik ze alsnog als een Found loggen . Oh ja, ik heb een pen bij me, dat is toch de voorwaarde ? Deze manier van cachen is Not Done natuurlijk. !!
 5. Hë, er lijkt plotseling weer snelheid in te zitten. Er zal wel iemand op een kabeltje hebben gestaan .
 6. Hier ook problemen, gc.com laadt niet volledig en PQ's ophalen is een drama. Hopenlijk komt daar snel verbetering in.
 7. Ik heb van dezelfde problemen last. Ik heb een HTC Touch Cruise P3650. Zetten jullie je telefoon tussendoor uit? Ja, om stroom te besparen. Wacht daar eens een seconde of 10 mee na het afsluiten van GateCacher Zal je probleem oplossen. Ik denk, dat ga ik maar eens uitproberen. Maar....... inmiddels zal ik al wel een andere keer 10 seconden hebben gewacht, want alle ingevulde gegevens stonden er gewoon in . Geen probleem meer . Volgende keer iets meer geduld dus .
 8. In de huidige versie blijven mijn login, ww en navigatietool niet bewaard. Volgens mij in een voorgaande versie wel. Bij mijn HTC Touch HD is dat zo, en ook bij een HTC (type ??) van een cachecollega is dat zo. Iets met de instellingen? Of wat anders?
 9. Daar komt nog bij: Ik meld caches aan bij .com Ik krijg caches geaccepteerd bij .com Als ik voor van alles uitgemaakt wil worden, ga ik naar het forum van de buren.nl (ook als ik wil lachen om gensnet en ervani vs lepman) Wil ik een brede discussie lezen, ga ik naar het forum van .nl Heb ik zin om in een poll te stemmen, ga ik naar .nl Als ik van een cache enorm heb genoten, deel ik een geo d'or uit op .nl Als een gebied leeg is qua .com caches kijk ik af en toe bij terra.com Blauwvinger had het zelf niet beter kunnen zeggen. Volgens goed Nederlandsch gebruik (kijk naar de politiek en de kerken) is het natuurlijk makkelijk om die onvrede (of Calimero-gedrag???) dan maar in de vorm van een afsplitsing te doen. Als later blijkt dat er weinig volgelingen zijn moet je daar niet vreemd van opkijken natuurlijk. Samenwerking kan dan ook betekenen dat de afsplitsing weer ongedaan gemaakt wordt. Daar is wel moed voor nodig. Pak de handschoen op zou ik zo zeggen.
 10. Blauwvinger heeft ook gestemd, optie 3 voor mij . Het moet natuurlijk wel serieus blijven .
 11. Nu we het er toch over hebben, al die caches in de vrije natuur: WEG ERMEE . Je kan ze niet met de auto doen, je wordt moe van het lopen, allemaal enge beestjes, je wordt vies en nog veel meer . Wie meer. Nog een paar keer afkeur van een type cache en we kunnen allemaal braaf achter de geraniums blijven zitten .
 12. Onzin natuurlijk . Dan leg je 'm toch gewoon 160 meter verder bij iemand anders in de voortuin . Heb je ook dat gezeur van ronscharrelende figuren niet meer.
 13. Juist. En dan nu terug naar het draadje. Hoe was dat ook al weer?? Het Nieuwe Cachen Begint! Nou nee, echt niet. Caches van gc.com zijn de 'enige echte' caches. Dat is zo en dat zal ook wel zo blijven. Iets nieuws hoeft niet altijd een verbetering te betekenen. Het enige wat er toegevoegd wordt is wildgroei. En zitten we daar nu op te wachten? Oh ja, nog een vraagje, vooral voor de criticasters van .nl: Hoe is het democratische, inspraak, meedenk en vooral meebeslis gehalte van deze nieuweling?
 14. Dit lijkt inderdaad vlotter te gaan. Tot nu toe had ik nog geen last van bugs, denk ik, wel worstel ik zo af en toe met het 'uitschakelen' van gevonden en eigen caches. Nu nog wachten op de koppeling met GM, lijkt me optimaal!!!
 15. Bij mij werkt het wel goed op de Touch HD. Heb je bij de instellingen je geocaching.com (juiste, want hoofdlettergevoelige,) gegevens ingevuld? Want zonder correcte inlog krijg je geen coördinaten van GC.com.
 16. Nieuw probleem: Bij menu/cache/meer/originele pagina opent een nieuw venster met een heeeeele tijd 0% vordering. Dit is ook niet meer te stoppen, de enige remedie is om gatecacher via de programmalijst uit te schakelen. Het grappige (maar niet heus) is dat gatecacher dan niet meer wil opstarten. Ik moet dan opnieuw m.b.v. de .cab file installeren. Wil ik na die nieuwe install direct de cache bekijken waar ik al mee bezig was, krijg ik weer het witte scherm.
 17. Yep, net geprobeerd en idd met een afwijkende afstand een lijstje gekregen.
 18. Ja dat kan . Via speed.t-mobile.nl heb ik de speedmanager uitgezet. Resultaat: tekst i.p.v. witte schermen!!!!
 19. Jammer, nog steeds witte schermen. Heb een refresh gedaan, geen resultaat. Heb alle caches verwijderd en opnieuw laten zoeken, geen resultaat. Kan ik zelf de speed manager uitzetten om te kijken of deze inderdaad de boosdoener is? Als ik caches laat zoeken en ik pas de afstand aan, wordt geen enkele cache gevonden. Zoek ik nog een keer met standaard afstand, worden wel de caches gevonden.
 20. Eerst geen witte schermen, toen wel en nu niet meer . Met t-mobile. Ik heb 2 x data.bin opgestuurd.
 21. Bedankt voor de feedback! Als je een lege cachebeschrijving hebt, is er meestal iets misgegaan met het inladen. Informatiepaginas gebruiken rechtstreeks een internetverbinding. Die moet dus beschikbaar zijn! Je kunt sowieso de applicatie vragen de info nog eens op te vragen: Kies Menu -> Cache -> More -> Refresh Info. Let er hierbij op, dat de pagina dan nog niet ververst wordt, maar pas wanneer je hem hierna nog eens opvraagt. Mocht je dan nog steeds een lege pagina krijgen, kun je dan de "data.bin" uit de applicatie directory eens toesturen? Deze kun je als het goed is met Active Sync kopieren. Hij staat in "\Program Files\GateCacher" onder "Mijn op Windows Mobile gebaseerd apparaat". Haal dan eerst je gebruikersnaam en wachtwoord in de applicatie weg. Die gegevens staan ook daarin en hoef ik niet te hebben . internet staat aan, GPS ook. refresh info toegepast maar geef geen resultaat cache-more-fullpage stripped- geeft de mogelijkheid om ; tmobile snelheid optimaliseren, normaal als ik dan oké kies krijg ik foutmelding ;ongeldig adres Bij mij, htc touch hd met ook t-mobile, witte schermen en ongeldig adres. Ik zal vanavond kijken of ik de data.bin kan sturen.
 22. Vandaag kreeg ik een mailtje met de volgende tekst: Hello from Groundspeak! This is just a quick note to let you know your Groundspeak Premium Membership has expired. Volgens mijn banner ben ik echt nog tot 31-07-2009 premium member: Premium Member Since: 5/1/2006 Renewal Date: 7/31/2009 Zijn er meer premium's die zo'n 'vergissing' gekregen hebben?
 23. Blauwvinger

  Caching @ Paris

  Hier een paar caches die zeker de moeite waard zijn: Les arènes de Lutece by geomax67 (GC17885) Loop 20 meter door en je komt midden in een hele verre, wonderbaarlijk goed bewaarde, geschiedenis terecht. Silver 14 (Paris) by Jessex (GCK1WV) Op één van de mooiste begraafplaatsen. Jardin des Mystères by IntotheWoods (GCHPYQ) (korte multi) Leuke, wetenswaardige wandeling door een educatief park. Met een verrassend slot. The Lost Station - Petite Ceinture de Paris. by u_man (GC10N8B) Bij een oude verlaten spoorlijn. Uniek! The Lost Traffic Light - Petite Ceinture de Paris. by u_man (GC15DET) Bij een oude verlaten spoorlijn. Uniek! arc de triomphe by pacuso (GC18TKN) Probeer die maar eens ongezien te loggen. Close to JIM MORRISON - Père Lachaise, Paris. by u_man (GC15W9Q) Need I say more. Trocadero (Paris) by pacuso (GC18DMN) Een alleraardigst klein parkje op een onverwachte plek. cimetiere de passy (paris) by pacuso (GC18DNC) Een alleraardigste lieve begraafplaats met diverse stijlen. The Green Line - Coulée Verte de Paris. by u_man (GC163H9) Ergens op de Boulevard Plantée, een prachtige 'groene' wandeling. Doe vooral de hele wandeling, je komt door hele verschillende wijken van Parijs. Veel plezier.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...