Spring naar bijdragen

Twentse Mug

Leden
 • Aantal bijdragen

  1170
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Alles door Twentse Mug geplaatst

 1. Ik denk dat meer cachers zich bezig houden met challenges, coins, matrices enz. dan met events.
 2. Twentse Mug

  Welke app voor Android?

  De vele addins zoals om formules automatisch door te rekenen bij multies maar ook de koppeling met wherigos. De vele tools zoals het maken van lijnen enz. De vele opties bij het maken van nieuwe waypoints zoals projecties maar ook alle coordinatenstelsels inclusief RD. De vele ofline en online kaarten. De uitgebreide mogelijkheden voor het maken van libraries en mappen en het filteren van caches. De opties bij het loggen. Enz. Ja het is het waard.
 3. Twentse Mug

  Welke app voor Android?

  Locus Map Pro is de beste app voor geocaching. Is geautoriseerd door geocaching.com en heeft bijvoorbeeld ook een API met de geocaching website (wat c:geo niet heeft). Daardoor veel meer mogelijkheden en is veel sneller dan c:geo.
 4. Jammer dat er zo weinig geocachers naar events gaan.
 5. Ik wil je (en anderen) adviseren om te luisteren naar een recent interview met Bryan Roth, de grote baas van HQ: http://www.podcacher.com/show-700-0-bryan-roth-president-of-geocaching/
 6. Heb je een bron of link waar ik kan vinden dat HQ zo min mogelijk caches wil archiveren?
 7. Twentse Mug

  Geocache daggasten bruiloft

  Maak er 1 multi van met 20 waypoints en zoals Sivota aangaf, minimaal 3 maanden openhouden.
 8. Ik snap het nog steeds niet. Het probleem met verdwenen externe links bij de bestaande geocaches los je hier volgens mij niet op. En als het echt een probleem is zoals bij puzzelcaches en de CO doet er niks aan: gewoon archiveren.
 9. De waarom van de aanpassing door HQ is me eigenlijk nog niet duidelijk.
 10. Twentse Mug

  Hoe coordinaten?

  Nog langer geleden navigeerde men op basis van de zon en sterren. Een spannende tijd waarin heel wat schatten begraven en gevonden werden.
 11. Heeft er al iemand geocaches gevonden met een smartwatch?
 12. Je hoeft niet in elk profiel te rommelen voor de bewering dat cachers meer traditionals doen dan puzzelcaches.
 13. Wat ik zo'n paradox vind is dat er zoveel caches gelegd wordt die een CO zelf niet zou doen. Kijk je naar het profiel zie je dat elke geocacher meer traditionals doet dan puzzels, oftewel de puzzelcaches overslaat bij een dagje geocachen. Maar waarom dan toch zoveel puzzelcaches leggen als CO die je dus zelf niet zou doen? Treiteren?
 14. Vinden jullie ook dat de kwaliteit van geocaches achteruit gaat? Zo. Nu hebben we voorlopig weer even wat activiteit op het forum.
 15. Kikkers, van mij ook de allerbeste en meest hartelijke wensen!!!
 16. daarom is het beter om alles in eigen beheer te houden, zo houd onze wortelenman zijn blog bij op http://www.wilxlii.nl/carrottelogs/ en ik zelf op http://www.barnynl.nl/ Barny ​zijn er nog meer van dit soort Nederlandstalige blogs? Hopelijk toch niet op een Russische website?
 17. Gelukkig is er minstens één geocacher op dit forum die dwars door de stroom van misleide geocachers roeit en zich niks aantrekt van Russische websites met nepnieuws.
 18. Goh, uhé, tja……. JA, nu het zo zegt !!! Er zijn op dit forum inderdaad enkele leden, die sinds enige tijd behoorlijk veranderd zijn. Ik noem geen namen, maar ik ben waarschijnlijk niet de enige die dat is opgevallen. Sommige leden zijn qua schrijfwijze ( zowel inhoudelijk als tekstueel ) behoorlijk veranderd. Stond enige maanden geleden hun dichtwerk o.a. nog vol met sgrijfvouten, ondiudelykheden en was de semanhnag tussen de zinnen niet te finden of was het nied mogelijk om deze te schijden. De laatste tijd verbaas ik me regelmatig over de teksten die ze produceren, want deze zijn makkelijk te lezen, hebben bijna geen schrijffouten meer, zijn veel vriendelijker van opzet en hebben ook inhoud. Persoonlijk kon ik deze snelle verandering al niet verklaren, maar … Ik wel.
 19. Ik doe een suggestie voor een Forum Autoriteit die bepaalt wat wel of niet de waarheid is aangezien veel cachers op dit forum misleid lijken te zijn door Russische websites met nepnieuws.
 20. Deze opmerking verbaast me. In dit hele draadje zeer stellig m.b.t. allerlei beweringen, maar van deze opmerking wordt niemand iets wijzer. Tussen een samsung en een iphone heb je te maken met verschillende gps-chipsets, verschillende firmware, verschillende apps en verschillende antennes.
 21. Er is nogal wat verschil tussen de gps van een samsung en een iphone.
 22. Ik stel vast dat de smartfoon nauwkeuriger is. Je kunt het goed zien als je bij een cache in een bos komt waar een stuk bos gesloopt is omdat de cache een stuk verderop ligt. Uitgemeten met een GPS. Het is intussen toch algemeen bekend dat een smartfoon nauwkeuriger is dan een gps.
 23. Hoe weet je dat ie nauwkeuriger is? Omdat de smartphone altijd een stuk meer afwijking heeft. Ja gek he! Welke bron heb jij voor deze beweringen? Of zelf verzonnen?
 24. Waar baseer je dit op? Heb je hier nog enige onderbouwing of bewijs van?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...