Spring naar bijdragen

Woven

Leden
 • Aantal bijdragen

  49
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Woven geplaatst

 1. Alle wandelschoenen met Vibramzolen kunnen opniew van een Vibramzool worden voorzien, is onze ervaring. Inderdaad wel prijzig (een paar jaar gelden hebben we er zo'n € 70 voor betaald) maar als ze verder nog heel zijn loont het dus zeker.
 2. Woven

  Wat is het?

  Misschien is dit behulpzaam? Botten determineren Ik heb er niet genoeg kennis van
 3. Woven

  Wat is het?

  KarelKraak Bedankt! De beschrijving klopt met wat we gezien hebben. Leuke informatie levert dat op. Wij hebben er inderdaad meer gezien. Nu nog uitzoeken waar we de afslag gemist hebben en op wants terecht zijn gekomen....
 4. Woven

  Wat is het?

  Wij kwamen deze tegen. Zoekpogingen brachten ons niet verder dan 'wants'. Wie komt wel verder? Wij zijn benieuwd wat het is.
 5. Woven

  Doelstelling

  En als we met z'n allen daar op een positieve manier mee om gaan gaat het allemaal nog lukken ook En daar zijn we natuurlijk met zijn allen bij....
 6. Woven

  GPS gekocht en nu?

  Hallo Wech, Welkom! Het is wel handig als je aangeeft waar je (ongeveer) woont. Er zijn best collega-cachers die newbee's op sleeptouw willen nemen, maar niet persé het halve land door
 7. Woven

  Forum layout instellingen

  Als je geen scrollmuis hebt werkt het ook met CTRL-toets en '+'-toets (voor vergroten) of '-' -toets (voor verkleinen).
 8. Woven

  Evalueren kaarten

  Op TOPOkaarten kun je inderdaad niet routeren. Ik ken de etrex niet, maar we hebben een 60cx gehad (nu een Co) maar we hebben altijd de citynavigator erin om op te routeren (routeplanning) en de TOPO om vanaf de bestemming te gaan cachen. We konden ze, zoals er velen doen gezien de draadjes, aan en uitvinken. Beiden tegelijk laden via Mapsource en in de GPS de gewenste actieve kaart kiezen. De kaarten zien er inderdaad verschillend uit op verschillende GPS-en. Maar daar is ook al weer een oplossing voor als je handig bent. Zie dit draadje De Garminkaarten zijn goed maar prijzig. Losse wandelkaarten ook. OpenStreetmap ken ik niet goed. Weet wel dat dit nog in ontwikkeling is. Maar wel gratis. Dat is natuurlijk een overweging die iedereen zelf moet maken. Hopelijk helpt je dit wat.
 9. Zoiets hadden wij ook al bedacht, maar nog niet gedaan. Er is een plug-in voor Windows en 1 voor Mac. Helaas niet voor Linux. Dit moet voor Garmin toch niet zo moeilijk zijn want de Nuvi's draaien op Linux. De kennis is dan toch in huis.... Zou zo'n verzoek helpen?
 10. Zie bericht 1 van dit topic Ja, dat had ik wel gezien, maar inmiddels is er de 2.60 versie die zonder webupdater te downloaden is. De 'gewone' zeg maar Verkeerde naam gebruikt ?
 11. De softwareversie 2.60 is er inmiddels ook: Colorado 300 update 2.60
 12. VOOR!! Een beetje nadenken kan in ieder geval geen kwaad
 13. ....en zonder dat ze zich zelf steeds moeten verdedigen. Helaas (maar misschien ook gelukkig ) staan er altijd veel meer scheidsrechters en coaches langs de lijn. En zijn er veel minder die ook de betreffende cursus voor uitoefenen van dat vak gaan volgen. Het valt me op en het gaat me langzaam storen dat de revieuwers zich steeds moeten verdedigen. Uitleggen OK, maar het gaat veelal om meningen. En die verschillen nu eenmaal. Daar kun je eindeloos over blijven emmeren. Lijkt me zonde van de tijd. Laat de reviewers gewoon rustig hun werk doen.
 14. Woven

  Colorado firmware upgrade 2.54

  Yes! Mars Express, harstikke bedankt! Kunnen we de upgrate waar we ons voordeel mee doen laten staan
 15. Woven

  Colorado firmware upgrade 2.54

  Wij hebben sinds een maand ook een Colorado. Na het installeren van de update kunnen we de waypoints niet meer verwijderen. Wel in het menu gevonden, maar als ik op de ' weet u het zeker?' ja-knop druk gaat de Colorado steeds uit. Herkent iemand dit? En zo ja, is er een alternatief (ommetje)?
 16. Het ligt eraan wat je leuk vindt . Als je van wandelen en een beetje puzzelen houdt kun je rustig een multi doen. Als je daar niet van houdt neem je een traditional. Zoek eerst lekker die met moeilijkheidsgraad 1 of 2 sterren. Dan kun je oefenen en een beter idee krijgen hoe het werkt. Als je van puzzelen houdt los je thuis eerst wat mysteries op, die je dan gaat zoeken. En dan lekker opbouwen in moeilijkheidsgraad. Of als je ontdekt wat je echt leuk vindt, kies je die caches die dat in zich hebben. Veel cacheplezier
 17. Kruimeldief bedankt voor je duidelijke uitleg (zoals altijd) Wij hebben ook (al een jaar) een cache, maar wisten dit ook niet. Ergens bij het lezen over het maken van caches over het hoofd gezien? We zullen het aanpassen nu we dit weten.
 18. Eigenaardig: als ik de link aan klik krijg ik na enkele seconden een nederlandse vertaling (vertaalde pagina). Dat is in ieder geval een stuk gemakkelijker. Je kunt geloof ik ook ergens zelf regelen dat de pagina vertaald wordt. Maar hoe dat moet , dat weet ik niet helaas.
 19. Volgens mijn logica is een cache net zoveel ' anliegend' als het perceel van de boer. Zo naief hebben wij het tot nu toe gezien in Duitsland en/maar we zijn nog niet tegen de Polizei ' aangereden' .
 20. Wij hebben vorig jaar een Garmin 276c gekocht als navigatiesysteem voor op de motor. We kunnen hem ook in een houder in de auto gebruiken. Op deze manier verplaatsen we ons naar de cahes. We zoeken er ook mee. Wel wat groter dan een echte handheld, maar altijd binnen 5 meter nauwkeurig.
 21. Wij hebben onze GPS ook In Notter gekocht. We zochten een GPS die op de motor moest kunnen: waterdicht enigzins schokvrij, grote display, goede weergave in de zon en we wilden er ook nog mee kunnen wandelen We zijn zeer goed voorgelicht over de verschillende (on)mogelijkheden. We zijn nog elke dag uitermate tevreden met onze aankoop. En we kunnen er nog hartstikke goed mee geocachen ook (daar zijn we later mee begonnen). Voor een nieuwe gaan we zeker terug (ondanks een prijsverschil van een paar tientjes).
 22. Woven

  slang!!

  En als jullie denken dat dat de enige plek in Amsterdam is waar je ze kunt tegenkomen...? Bijgaand heb ik een stukje opgezocht over dieren (o.a.)ringslangen in Amsterdam. De volgende info komt uit het boekje: Haring in het IJ. De stippen op het bijgaande kaartje geven aan waar je nog meer ringslangen kunt tegenkomen als je door Amsterdam struint. Ringslang Info Groet, Jeannette
 23. Bedankt voor dit draadje. Ook ik heb een paar weken geleden behoorlijk zitten prutsen en kreeg het niet voor elkaar. Met deze aanwijzingen was het eitje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...