Spring naar bijdragen

Woven

Leden
 • Aantal bijdragen

  49
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 276c en een Colorado 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2006

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

713 profielweergaven
 1. Alle wandelschoenen met Vibramzolen kunnen opniew van een Vibramzool worden voorzien, is onze ervaring. Inderdaad wel prijzig (een paar jaar gelden hebben we er zo'n € 70 voor betaald) maar als ze verder nog heel zijn loont het dus zeker.
 2. Woven

  Wat is het?

  Misschien is dit behulpzaam? Botten determineren Ik heb er niet genoeg kennis van
 3. Woven

  Wat is het?

  KarelKraak Bedankt! De beschrijving klopt met wat we gezien hebben. Leuke informatie levert dat op. Wij hebben er inderdaad meer gezien. Nu nog uitzoeken waar we de afslag gemist hebben en op wants terecht zijn gekomen....
 4. Woven

  Wat is het?

  Wij kwamen deze tegen. Zoekpogingen brachten ons niet verder dan 'wants'. Wie komt wel verder? Wij zijn benieuwd wat het is.
 5. Woven

  Doelstelling

  En als we met z'n allen daar op een positieve manier mee om gaan gaat het allemaal nog lukken ook En daar zijn we natuurlijk met zijn allen bij....
 6. Woven

  GPS gekocht en nu?

  Hallo Wech, Welkom! Het is wel handig als je aangeeft waar je (ongeveer) woont. Er zijn best collega-cachers die newbee's op sleeptouw willen nemen, maar niet persé het halve land door
 7. Woven

  Forum layout instellingen

  Als je geen scrollmuis hebt werkt het ook met CTRL-toets en '+'-toets (voor vergroten) of '-' -toets (voor verkleinen).
 8. Woven

  Evalueren kaarten

  Op TOPOkaarten kun je inderdaad niet routeren. Ik ken de etrex niet, maar we hebben een 60cx gehad (nu een Co) maar we hebben altijd de citynavigator erin om op te routeren (routeplanning) en de TOPO om vanaf de bestemming te gaan cachen. We konden ze, zoals er velen doen gezien de draadjes, aan en uitvinken. Beiden tegelijk laden via Mapsource en in de GPS de gewenste actieve kaart kiezen. De kaarten zien er inderdaad verschillend uit op verschillende GPS-en. Maar daar is ook al weer een oplossing voor als je handig bent. Zie dit draadje De Garminkaarten zijn goed maar prijzig. Losse wandelkaarten ook. OpenStreetmap ken ik niet goed. Weet wel dat dit nog in ontwikkeling is. Maar wel gratis. Dat is natuurlijk een overweging die iedereen zelf moet maken. Hopelijk helpt je dit wat.
 9. Zoiets hadden wij ook al bedacht, maar nog niet gedaan. Er is een plug-in voor Windows en 1 voor Mac. Helaas niet voor Linux. Dit moet voor Garmin toch niet zo moeilijk zijn want de Nuvi's draaien op Linux. De kennis is dan toch in huis.... Zou zo'n verzoek helpen?
 10. Zie bericht 1 van dit topic Ja, dat had ik wel gezien, maar inmiddels is er de 2.60 versie die zonder webupdater te downloaden is. De 'gewone' zeg maar Verkeerde naam gebruikt ?
 11. De softwareversie 2.60 is er inmiddels ook: Colorado 300 update 2.60
 12. VOOR!! Een beetje nadenken kan in ieder geval geen kwaad
 13. ....en zonder dat ze zich zelf steeds moeten verdedigen. Helaas (maar misschien ook gelukkig ) staan er altijd veel meer scheidsrechters en coaches langs de lijn. En zijn er veel minder die ook de betreffende cursus voor uitoefenen van dat vak gaan volgen. Het valt me op en het gaat me langzaam storen dat de revieuwers zich steeds moeten verdedigen. Uitleggen OK, maar het gaat veelal om meningen. En die verschillen nu eenmaal. Daar kun je eindeloos over blijven emmeren. Lijkt me zonde van de tijd. Laat de reviewers gewoon rustig hun werk doen.
 14. Woven

  Colorado firmware upgrade 2.54

  Yes! Mars Express, harstikke bedankt! Kunnen we de upgrate waar we ons voordeel mee doen laten staan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...