Spring naar bijdragen

Bedevaart 3


@rend

Aanbevolen berichten

Beste Cachers,

De cache Bedevaart 3 zal binnenkort vrijgegeven worden en we willen cachers die voor een FTF willen gaan in ieder geval een kans geven. Omdat Bedevaart 3 net als zijn voorgangers een mysterie is, moet je een start licentie hebben. Deze start licentie wordt verstopt in de afgesloten koker van Bedevaart 2. Maar veel mensen hebben deze al gelopen en om hen in de gelegenheid te stellen de start licentie te verkrijgen, is het volgende bedacht.
Stuur een email naar bedevaart3start@gmail.com en geef je emailadres door en de datum waarop je Bedevaart 2 hebt gevonden. Deze datum staat rechts bovenin vermeld op de cachepagina van Bedevaart 2 (http://coord.info/GC101C4). We zullen dan ons best doen, zodra de cache door de reviewer wordt vrijgegeven, de noodzakelijke informatie naar de opgegeven emailadressen sturen.
Overige vragen over de Bedevaart caches kunnen gestuurd worden naar schijnheiligen@gmail.com.
Het belangrijkste voor ons als Ereleden in de Orde der Schijnheiligen dat eenieder een mooie wandeling gaat maken. En de cache ligt er de volgende dag ook nog.
Namens de Ereleden.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Ik denk dat als je zo nodig het podium wilt scoren, dat je dan ook maar de moeite moet doen om op tijde bij bedevaart 2 te zijn.

 

Trouwens lijkt de serie me keileuk, die komt nog wel eens aan de beurt.

bewerkt door MacDD
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vandaag hadden we een afspraak met Maria. We vroegen haar of ze zin had om achter in de auto te gaan zitten. Daar moest ze even over nadenken en uiteindelijk besloot ze om mee te gaan. Maar cachevrienden wat zijn die vrouwen duur tegenwoordig.

Zoals het nette keurige cachers betaamt hebben wij haar netjes thuis gebracht en geniet ze nu van het prachtige uitzicht.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...