Spring naar bijdragen

@rend

Leden
 • Aantal bijdragen

  1167
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  12

Alles door @rend geplaatst

 1. Ja dat is een zeer vervelend bericht. Heb ooit nog samen met hem op de Kwakel gevaren tijdens een "ouwe stompen" event. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe.
 2. Gewoon een nieuw wachtwoord aanmaken en dan is er toch geen probleem meer.
 3. Het gaat bijna goed maar een nieuw lidmaatschap afsluiten lukt niet. Elke keer komt dezelfde pagina terug. Probeer het later nog eens.
 4. Hallo Birdie.NL hoe stel je dat in betalen via Paypal. Ik kan het nog nergens vinden.
 5. @rend

  Oei Dat Is Schrikken

  Oh wat zou dat erg zijn, de teller op nul. Ik zou er niet meer van kunnen slapen. En wat zou dat vreselijk zijn voor Barny geeft, hoeft er niemand meer naar te kijken. Oei, oei wat een nachtmerrie. Gelukkig zijn het maar sprookjes, is toch weer iedereen blij.
 6. @rend

  Wolven Terug In Nederland?

  Wolven. mogen toch niet loslopen, ze moeten aangelijnd zijn of haal ik nu weer dingen door elkaar.
 7. Ik zal je het email adres van zijn broer per PB sturen. De broer cachet volgens mij niet maar stel het voor en kijk wat er gebeurt.
 8. De familie komt hier niet. Het is blijkbaar plotseling gegaan en is 60 geworden en in mijn ogen erg jong.
 9. Gisteren kreeg ik het treurige nieuws dat Frank van Hoof aka Vlindertje plotseling is overleden. Een aantal vast forumleden zullen hem nog wel herinneren en velen waarschijnlijk niet. Maar een groot geocacher is niet meer, moge hij zijn rust vinden.
 10. @twentse mug zodra je aan multi's begint is in MIJN ogen elke GPS beter dan welke smartphone ook. En laten we hier maar verder geen discussie hierover voeren want dat is al veel te vaak gedaan.
 11. @rend

  Afbeelding

  Je moet toch gewoon de tabel die op de cache pagina staat oplossen en meer is het niet. Misschien gewoon even een berichtje sturen naar die beroemde Wortel.
 12. @rend

  Natuurmonumenten

  Ik zou eerst de route helemaal op papier zetten en dan een afspraak maken met natuurmonumenten.
 13. @rend

  Profiel /banners

  Zo te zien zijn de banners in zowel het oude als het nieuwe profiel verdwenen.
 14. Lijkt me wel weer leuk, maar ik wacht af wat de locatie wordt.
 15. Ja een mooi en ook een vervelend verhaal. Volgens mij krijg je elke keer als je je GPS pakt een vreemd gevoel, tenminste als ik je verhaal goed begrijp. Het is in mijn ogen een typisch geval van op de verkeerde tijd op de verkeerde plek. En als je dit niet naast je neer kunt leggen dan is er volgens mij maar een remedie: Ik zou de topicstarter toch willen adviseren een andere hobby te gaan zoeken. Wil je toch verder met geocachen, vraag dan een doorverwijzing bij je arts naar een psycholoog. Jij kunt dit waarschijnlijk niet zelf oplossen en hij/zij wel. Maar je moet er dan wel voor open staan. Succes en sterkte.
 16. Ja dat met de taal instellen klopt. Ik gebruik Safari en als ik de Engelse taal kies, kan ik op de nieuwe manier loggen. Gewoon wachten totdat dit weer verholpen is. Snap niet dat dit software matig een probleem is, je test de hele zaak toch eerst goed.
 17. Hier lukt het ook nog niet echt. Eerst uitgelogd en daarna opnieuw inloggen, gaf ook geen uitkomst. Ik hoop dat iemand nog met de goede oplossing komt.
 18. @rend

  Wie Helpt Ons Op Weg

  Triskelle ik sluit mij ook aan bij die supporters. Je hebt het prachtig verwoord, een schitterende reclame voor geocaching.
 19. @rend

  Vereisten Bij Nachtcache

  Ik weet niet of het wel handig is om een nachttache in de bebouwde kom te maken. In verband met overlast. Om nog maar te zwijgen van mensen die hiervan melding gaan maken. Ik zou zeggen zoek een leuk terrein op. Maar dan komt het volgende om de hoek kijken, de goedkeuring van de eigenaar van het terrein. Heb je dat voor elkaar dan mag je totaal los gaan met allerlei fantastische dingen. We zijn benieuwd.
 20. @rend

  Hallo

  Ik vind het heel vervelend voor je maar dit merk staat niet echt bekend als gebruiksvriendelijk. Ik weet niet of Twin Peaks hier nog regelmatig komt, maar dat was een autoriteit op het gebied van Magellan. Misschien kun je hem nog bereiken via een bericht.
 21. @rend

  Hallo

  Ik zou het forum eens goed doorzoeken, want dit onderdeel is volgens mij al eens vaker voorbij gekomen.
 22. Ik vind het super rare vraag. En ik denk dat de serieuze cacher hier ook niet op in zal gaan. Geef de opdracht gewoon terug en leg uit waarom.
 23. Vakantie, nee hoor vrijwilligers hebben geen vakantie :-). Komt vast allemaal weer goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...