Spring naar bijdragen

Geocafé "het Opkikkertje" December 2012


hooningkorf

Aanbevolen berichten

Mmm...oorlog in huize Twin Peaks.

 

Als ik m'n kont keer om even wat aan het eten of iets anders te doen, zit er of een vrouw of een kind voor de laptop...

 

Hoe kun je nou zo een conversatie op gang houden?

 

Binnenkort maar een extra laptop aanschaffen HELEMAAL VOOR MIJ ALLEEN!!!

 

Je moet ze even duidelijk maken wie de baas is.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Tja...ik mag dan wel de baas zijn, maar als ik lekker wileten, moet ik helaas wel zelf koken.

Ik heb echt een vrouw uit duizenden....maar bij het uitdelen van het talent voor koken, stond ze niet echt vooraan in de rij.
De doordeweekse pot gaat haar prima af, maar in het weekend zwaai ik de pollepel. (en ik doe dat overigens graag hoor, is een van m'n hobbies)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb je de laptop niet echt heel hard nodig voor recepten dan? :bag:

 

Nee...ik kook op gevoel.

 

Als je van alle ingredienten weet hoe ze smaken, ook in combinatie met elkaar, komt de inspiratie vanzelf.

het resultaat is de ene keer eehhh..."verrassender" als de andere keer, maar slecht is het zelden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Snel maar lekker kan ook heel goed hoor!

Het eerdere recept voor die Toscaanse spaghetti is in een minuut of 15 wel klaar (als je een beetje snel kunt snijden)

Als je begint met de spaghetti en alvast wat olijfolie in de wok opwarmt, snij je alles zo vers de wok in en als de spaghetti gaar is, zijn alle ingredienten ook wel genoeg gesmoord.

Kun je zo de uitgelekte spaghetti er in de wok bij doen, even omroeren en hopla.... zelfs binnen 15 min.

bewerkt door Twin Peaks
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een lekkere variatie van spaghetti vind ik: met knoflook, rauwe ham, snijboontjes en worteltjes. Duurt wel iets langer omdat alles kleingesneden moet worden.

Ik ben dan weer wat minder van de variaties mer rode saus.

Die van jou ga ik binnenkort ook eens proberen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als er stukjes vinger bij mogen kan ik heel snel snijden :clown:

Ja hoor, die mogen er gewoon bij, als je maar oplet dat er geen stukjes bot en nagel bij zitten, die geven een hele nare smaak aan je gerecht.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een lekkere variatie van spaghetti vind ik: met knoflook, rauwe ham, snijboontjes en worteltjes. Duurt wel iets langer omdat alles kleingesneden moet worden.

Ik ben dan weer wat minder van de variaties mer rode saus.

Die van jou ga ik binnenkort ook eens proberen.

Tja...rode saus...ik vind een goeie verse tomaat erbij veel lekkerder

 

Ik heb jouw gerecht ook eens geprobeerd.

Deze variatie werkt bij mij heel goed:

 

Kook de spaghetti.

Smoor in de pan de knoflook in de olijfolie

 

Als de spaghetti bijna gaar is eet je de rauwe ham, de snijbonen en de wortels (ongesneden) zo op.

 

Eet daarna de spaghetti waar de de knoflookolie overheen hebt gedruppeld>

 

Scheelt een berg snijwerk en is net zo gezond, haha

 

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...