Spring naar bijdragen

Ilonka1980

Leden
 • Aantal bijdragen

  487
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Ilonka1980 geplaatst

 1. Me blijven verbazen dat ik steeds leuke (nieuwe) dierencoins mis loop

 2. Gelukkig zit er op de homepage een knop voor Engelstalig.... Maar net als bij Terracaching moet je je aanmelden om ze te kunnen vinden. Ik hou het wel alleen bij Geocaching.
 3. Nu weet ik niet of deze topic alleen bedoelt was voor het filmpje van Tsaar of dat andere filmpjes ook welkom zijn. Maar deze vind ik ook wel grappig (dus hierbij mijn bijdrage):
 4. Ligt eraan hoe je je caches bij elkaar zoekt. Je kunt het zien aan een vierkanje met een zwart poppetje erin -> Als je geen premium member bent dan krijg je niet eens de cachebeschrijving te zien.
 5. Jammer zeg dat deze het archief in gaat Of ik moet er overheen kijken, maar wanneer gaan deze het archief in?? Ik moet er nog wel heel wat, maar zou wel willen weten hoe snel ik hiermee moet zijn. Hoe zit het met de 'bonus'?? Gaat deze ook het archief is of komt deze als zelfstandige cache terug??
 6. Dat is het wel. Het werkt zo
 7. Ilonka1980

  Not Found

  Ik vind dat als ik langere tijd (minimaal half uur, 3 kwartier of langer) op de (verwachte) juiste plaats heb gezocht en echt niets heb kunnen vinden de cache als NF mag loggen. Ik ben er geweest, heb tijd besteed aan het zoeken maar helaas zonder resultaat.
 8. Ilonka1980

  Gast Op Het Forum

  ook ik kan Coins niet lezen als gast. verder wel alles
 9. Ik denk dat je dit het allerbeste zelf kunt beantwoorden, ik kan dit niet voor je doen Als ik wel iets lees dan wil het toch niet zeggen dat ik ook reageer? En als ik niet reageer dat ik dan niet voor mijn mening uit durf te komen? Ik heb ook niet altijd zin om te reageren of weet niet goed hoe ik het onder woorden moet brengen. Misschien dat dat later dan nog komt.
 10. Ilonka1980

  Paypal

  Raar verhaal. Tja, raar verhaal... Toch heb ik dit ook meegemaakt. Het word al eerder gezegd: het staat waarschijnlijk al eerder erop. Als je online bankiert heb je het zo gezien. Wellicht word het nog een leuke valentijns verrassing! P.s Wel handig om te weten: Als je het via Paypal van je rekening af laat schrijven dan heb je wel meteen de 'verkoper' betaald maar dan kan daar nog 1 a 2 (werk)dagen overheen gaan voor het van je rekening is gehaald. Dat is mijn ervaring bij de P***bank.
 11. De bonus van Hoogvliet heb ik ook online zien komen. Maar een owner mail heb ik ook niet gehad van mijn log van de cachecontrole die ik heb gedaan. Het scheelt wel. Meestal een 10 tot 20-tal mailtjes van nieuwe caches dan wel logs en nu 1. Mailbox is nu niet zo vol als anders, ook wel eens lekker
 12. Ilonka1980

  FC coins zoeken caches

  Heb je een GC nummer van die cache? Ik heb je gesproken op het Flevopolder event in Almere maar daarna nooit je cache online kunnen vinden. Erg jammer :-) Ik denk dat het deze is: GC1EC1G Ligt net over de grens in Duitsland
 13. Als ik ga cachen dan heb ik meestal m'n cachemaatje bij me met een rugzak. Daar zitten niet al te dure goodies in. Als er iets in de cache zit dat ik wel leuk vind dan gaat dat wel eens mee. De ene keer blijft het in de rugzak en komt het weer een keer in een andere cache of ik neem het mee naar huis. Als m'n cachemaatje niet mee is dan heb ik vaak alleen mijn fototas bij me en daar kunnen niet zo heel veel goodies in. Meestal gaan dan ook alleen maar TB's of coins mee.
 14. Tot nu toe heb ik maar 1 Earthcache bezocht waarbij ik nooit een antwoord heb ontvangen op de mail met de antwoorden. Ik bleek niet de enige te zijn. Vind ik toch wel een beetje heel erg jammer. Ik heb toch moeite gedaan m'n auto te parkeren, naar de gavraagde plek te lopen, fotootje te maken en de gevraagde antwoorden op te zoeken. Vooral dat laatste was toch niet eenvoudig achteraf gezien. Per slot van rekening heb ik er een net mailtje van gemaakt en naar de 'eigenaar' gestuurd. Ik verwacht op z'n minst een reactie terug. Ik heb uiteindelijk gelogd zonder een berichtje of de antwoorden nou wel of niet goed waren, log staat er gelukkig nog.
 15. Ilonka1980

  Sinterklaas

  Klein vraagje: Waarom hebben we het in een Sinterklaastopic over een Kerstevent??(te weten: 2e Kerstcache Surprise Event) Hier is de topic voor het 2e Kerstcache Surprise Event
 16. Ilonka1980

  Topics Sluiten

  Je kunt een moderator een topic laten sluiten. Wat de reden is dat de topic starter dit niet zelf kan, weet ik ook niet. Wellicht dat een moderator je hierop het beste antwoord kan geven.
 17. Ik had inderdaad het vinkje voor Adminupdates uit staan. Wellicht kan er een linkje geplaats worden waar ik de brief kan lezen?
 18. Ilonka1980

  Wat is het?

  Link naar groter plaatje Leuk! gevonden in Frankrijk tijdens een wandeling naar een cache. Maar: Wat is het??
 19. Ik heb het zelf altijd gedaan (handmatig bijgewerkt e.d.) via World66 (link) (zonder landsgrenzen).
 20. Ik ben nu wel benieuwd. Met IE zie ik het ook en bij mijn cache is het ook zo. Je kunt er wel op klikken dan word je naar googlemaps gestuurd met andere caches in de buurt. Ik ben zelf ingelogd. Maar zoals de meeste dingen op geocaching: Het komt vanzelf wel goed
 21. Wat de afwijking betreft zal ik niet veel anders kunnen zeggen dan alle anderen voor mij. het kan ook wel eens helpen om van de verschillende kanten de cache te benaderen, dan zal je ook beter uitkomen. Wellicht is het een optie om de GPS (kompaspijl) te kalibreren. Deze optie zit ergens in het menu. Kan geen kwaad, en misschien werkt het dan ook beter.
 22. Misschien offtopic, maar waar kan ik dat terug vinden? Afhankelijk van de afstand zou dit in houden dat ik (woonachtig in midden NL) geen cache in het grensgebied Nijmegen/Duitsland kan leggen, waar ik overigens met grote regelmaat kom. Hier kan ik helemaal in komen. Ook ik vraag me wel eens af waarom er op die plek een cache ligt maar vooral hoe men toch aan de toestemming is gekomen. Ook hier ben ik de laatste tijd wel voor te porren, dat zijn dan vaak toch wel caches met een voor mij een "goh dat wist ik niet" en "wat leuk om te weten" gehalte Mee eens, je komt inderdaad wel op plekken in een woonwijk waar je anders niet zou komen. Maar dat heb ik überhaupt wel met cachen, want wat is onder andere de reden dat ik naar buiten ga, beweeg en steeds meer ga vinden dat Nederland een geweldig stuk natuur heeft waar we echt zuinig op moeten zijn. Het is toch een mooie bijkomstigheid dat je op plekken komt waar je anders nooit zou komen?? (zie ook mijn opmerking verderop) Smaken verschillen wat betreft voortuincaches. Ik doe ze wel (er zitten echt wel interessante bij met een goede/leuke/interessante achtergrond), maar voel ik me toch wel bekeken Heel saai, maar ook hier ben ik het mee eens. Waarom hebben ze dit ooit besloten?? Ik weet wel interessante plekken met historie, leuke feiten etc etc, die ripgevoelig zijn en waar het waarschijnlijk erg lastig zal worden om toestemming te krijgen voor een fysieke cache. Wat Frankrijk betreft: dat is nog steeds zo hoor! Nu liggen er ook niet al teveel Multi's om de bergen, maar het lopen naar een traditional duurt daar inderdaad bijna net zo lang als een flinke multi in NL Dat is toch de leuke bijkomstigheid in deze hobby? (Het is niet alleen bij traditionals, maar ook bij multi's.) Het verrassingselement en komen op plekken waar je anders nooit zou komen. Dat is 1 van de dingen die me juist zo bevalt aan geocachen! Tadah! Heb je toch nog een soort multi. Zo doe ik het de laatste tijd ook. Heb ik geen zin in het lopen van een multi dan maar een route uitstippelen die bestaat uit een reeks traditionals waar ik dan toch een poosje zoet mee ben (te fiets of als ik een luie bui heb met de auto). Die geheugenkaartjes zitten in nog veel kleinere doosjes, krijg je een soort mini micro volgens mij een beetje offtopic.... Maar dat kunnen we zeker geen nano noemen?
 23. Ilonka1980

  Diskwalifikatie?

  De beste manier om deze hobby leuk te houden is om deze manier van cachen te negeren. Als iemand het zo wil doen, dan moet hij dat maar doen. Overigens denk ik dat er maar heel weinig mensen zijn die het zo doen, ik zie niet in wat de lol is van Geocachen op die manier.
 24. De grap is dat deze wel logt in het boekje maar niet op internet. Wellicht iemand die met vakantie is of onder een andere naam logt dan dat er in het boekje staat? Zolang de TB's en coins niet meegenomen worden en in een andere cache gedropt worden, zou ik er geen punt van maken.
 25. Geen van de opties in 1e instantie. Mijn zwager deed dit al eerder voor Jeroen en ik dit gingen doen. We vonden dit wel grappig en het werd uiteindelijk een 'verslaving'. Jeroen heeft toen vrij snel een eigen GPS gekocht. Voor mij is het een reden om meer in de natuur te vertoeven. Ik vind het echt een plus dat je op plekken komt waar je anders nooit zou komen. In het buitenland is dit echt leuk om te ervaren. Als mijn zager en vervolgens mijn vriend dit niet hadden geweten dan was ik er waarschijnlijk ook nooit mee begonnen. M'n horizon ligt nu een stuk breder dan 2 jaar geleden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...