Spring naar bijdragen

Ilonka1980

Leden
 • Aantal bijdragen

  487
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Ilonka1980

 • Verjaardag 27-04-1980

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60CSX
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Sinds 20/10/2006

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Everdingen
 • Interesse
  Geocachen (natuurlijk!)
  Paardrijden
  Fotograferen

Recente profielbezoeken

1458 profielweergaven
 1. Me blijven verbazen dat ik steeds leuke (nieuwe) dierencoins mis loop

 2. Gelukkig zit er op de homepage een knop voor Engelstalig.... Maar net als bij Terracaching moet je je aanmelden om ze te kunnen vinden. Ik hou het wel alleen bij Geocaching.
 3. Nu weet ik niet of deze topic alleen bedoelt was voor het filmpje van Tsaar of dat andere filmpjes ook welkom zijn. Maar deze vind ik ook wel grappig (dus hierbij mijn bijdrage):
 4. Ligt eraan hoe je je caches bij elkaar zoekt. Je kunt het zien aan een vierkanje met een zwart poppetje erin -> Als je geen premium member bent dan krijg je niet eens de cachebeschrijving te zien.
 5. Jammer zeg dat deze het archief in gaat Of ik moet er overheen kijken, maar wanneer gaan deze het archief in?? Ik moet er nog wel heel wat, maar zou wel willen weten hoe snel ik hiermee moet zijn. Hoe zit het met de 'bonus'?? Gaat deze ook het archief is of komt deze als zelfstandige cache terug??
 6. Dat is het wel. Het werkt zo
 7. Ilonka1980

  Not Found

  Ik vind dat als ik langere tijd (minimaal half uur, 3 kwartier of langer) op de (verwachte) juiste plaats heb gezocht en echt niets heb kunnen vinden de cache als NF mag loggen. Ik ben er geweest, heb tijd besteed aan het zoeken maar helaas zonder resultaat.
 8. Ilonka1980

  Gast Op Het Forum

  ook ik kan Coins niet lezen als gast. verder wel alles
 9. Ik denk dat je dit het allerbeste zelf kunt beantwoorden, ik kan dit niet voor je doen Als ik wel iets lees dan wil het toch niet zeggen dat ik ook reageer? En als ik niet reageer dat ik dan niet voor mijn mening uit durf te komen? Ik heb ook niet altijd zin om te reageren of weet niet goed hoe ik het onder woorden moet brengen. Misschien dat dat later dan nog komt.
 10. Ilonka1980

  Paypal

  Raar verhaal. Tja, raar verhaal... Toch heb ik dit ook meegemaakt. Het word al eerder gezegd: het staat waarschijnlijk al eerder erop. Als je online bankiert heb je het zo gezien. Wellicht word het nog een leuke valentijns verrassing! P.s Wel handig om te weten: Als je het via Paypal van je rekening af laat schrijven dan heb je wel meteen de 'verkoper' betaald maar dan kan daar nog 1 a 2 (werk)dagen overheen gaan voor het van je rekening is gehaald. Dat is mijn ervaring bij de P***bank.
 11. De bonus van Hoogvliet heb ik ook online zien komen. Maar een owner mail heb ik ook niet gehad van mijn log van de cachecontrole die ik heb gedaan. Het scheelt wel. Meestal een 10 tot 20-tal mailtjes van nieuwe caches dan wel logs en nu 1. Mailbox is nu niet zo vol als anders, ook wel eens lekker
 12. Ilonka1980

  FC coins zoeken caches

  Heb je een GC nummer van die cache? Ik heb je gesproken op het Flevopolder event in Almere maar daarna nooit je cache online kunnen vinden. Erg jammer :-) Ik denk dat het deze is: GC1EC1G Ligt net over de grens in Duitsland
 13. Als ik ga cachen dan heb ik meestal m'n cachemaatje bij me met een rugzak. Daar zitten niet al te dure goodies in. Als er iets in de cache zit dat ik wel leuk vind dan gaat dat wel eens mee. De ene keer blijft het in de rugzak en komt het weer een keer in een andere cache of ik neem het mee naar huis. Als m'n cachemaatje niet mee is dan heb ik vaak alleen mijn fototas bij me en daar kunnen niet zo heel veel goodies in. Meestal gaan dan ook alleen maar TB's of coins mee.
 14. Tot nu toe heb ik maar 1 Earthcache bezocht waarbij ik nooit een antwoord heb ontvangen op de mail met de antwoorden. Ik bleek niet de enige te zijn. Vind ik toch wel een beetje heel erg jammer. Ik heb toch moeite gedaan m'n auto te parkeren, naar de gavraagde plek te lopen, fotootje te maken en de gevraagde antwoorden op te zoeken. Vooral dat laatste was toch niet eenvoudig achteraf gezien. Per slot van rekening heb ik er een net mailtje van gemaakt en naar de 'eigenaar' gestuurd. Ik verwacht op z'n minst een reactie terug. Ik heb uiteindelijk gelogd zonder een berichtje of de antwoorden nou wel of niet goed waren, log staat er gelukkig nog.
 15. Ilonka1980

  Sinterklaas

  Klein vraagje: Waarom hebben we het in een Sinterklaastopic over een Kerstevent??(te weten: 2e Kerstcache Surprise Event) Hier is de topic voor het 2e Kerstcache Surprise Event
×
×
 • Nieuwe aanmaken...