Spring naar bijdragen

RikTheMachine

Leden
  • Aantal bijdragen

    117
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door RikTheMachine geplaatst

  1. RikTheMachine

    Opruiming ??

    Aha, dus het ligt aan de reviewer? Zeg dat dan! Nu weet ik zeker dat dit draadje dicht kan, wat een excuus zeg om het voor iedereen dan maar onmogelijk te maken! Zoals je weet loop het al enige dagen, week niet zo snel meer. Heeft zeer waarschijnlijk zijn redenen. Ook ik moet geduld betrachten voor enkele nieuwe caches die ik heb aangeboden. Maar het wordt bijna persoonlijk...dat mag dus niet. Dit draadje had niet gestart mogen worden! Regel je frustraties maar per PM met de reveiwer of stuur een mail aan .com. Die kunnen de reviewers ook benaderen als je van mening bent dat iets fout loopt! Volgens mij is het draadje niet gestart met de reden persoonlijk te worden of frustraties te delen...en al helemaal niet door de eigenaar van de caches... Voor iedereen onmogelijk maken vind ik ook wat krom...want hieraan vooraf gaat volgens mij...voor iedereen mogelijk maken...
  2. Je moet overigens wel ingelogd zijn op GC.com anders kun je de coords helemaal niet zien. Dus er is wel ergens een naam of login via een ander z'n naam... Dat je verder niet meer logt moet je zelf weten, maar (regelmatig) contact met de website(s) en cachepagina's is er in dat geval blijkbaar wel.
  3. Volgens mij staat er weer een foto in de carousel die deze fout geeft. Ik denk dat het Team Mindforce is (die worden niet geladen en geven dit scherm weer wanneer ik naar foto-overizcht ga). Ik heb er niet zoveel verstand van, misschien kan iemand anders even kijken voor ik halsoverkop dit team ga mailen.
  4. Mail is verstuurd. Vraag beantwoord. Draadje kan wat mij betreft dicht...
  5. Jacco, Ik zal je nog een versie in word mailen met kolommen van een paar centimeter (35 mm fotorol grootte).
  6. Mag ik vragen hoe dan? Ik kan de producten helemaal niet vinden in de shop...
  7. Ziet er goed uit die sjablonen! Ga ik zeker bestellen!!! Ik wacht af waar en wanneer...
  8. Ik vind niet dat je kan stellen dan wanneer dit tekentje niet gebruikt is je er zomaar vanuit kunt gaan dat deze dan wel 24/7 te doen is. Als hij er niet staat kun je nooit met zekerheid ja of nee zeggen. Iemand kan niet weten dat dit tekentje bestaat of gaat er vanuit dat wanneer er niet staat dat je NIET mag, je automatisch wel in het gebied zou mogen komen na zonsondergang. Zonder tekentje kun je volgens mij nergens vanuit gaan. Daarmee onderschrijf ik zeer zeker de mening dat je dit tekentje zo veel mogelijk (met en zonder streepje) zou moeten gebruiken.
  9. Goed om te lezen dat het niet alleen mij opvalt de laatste tijd. Ik post niet geweldig veel, maar lees heel aardig wat van wat er langs komt in het forum. Ik ben het dan ook zeker eens met hetgeen hierboven allemaal genoemd is. Wel herken ik in mijn post meteen het gevaar van een lang draadje in een discussie...(gpsgek vroeg om tegen argumenten, ik moest hard nadenken maar zal het proberen). Als ik een draadje lees waarin al over de 100 antwoorden gepost zijn valt het mij op dat er heel vaak vanaf een bepaald punt gereageerd wordt met "mee eens" en "ik denk er ook zo over". Het trekt mij niet echt aan om zo'n lang draadje door te lezen als er heel veel van dit soort posts in staan. Ik denk dat dan alle argumenten genoemd zijn en "alles wel zo'n beetje gezegd is". Dit geldt lang niet voor alle discussies en ook niet voor de discussies die hier in het meerendeel bedoel worden (heftige reacties over en weer), maar op het moment dat een draadje geen verder toevoeging heeft en een beetje aanmodderd is de meerwaarde van het 'groter worden van het draadje' voor mij niet altijd aanwezig.
  10. Gewoon goodieshop (je ging zelf offtopic mod )
  11. RikTheMachine

    Draadjes afsluiten

    Draadje kan dicht...
  12. RikTheMachine

    Draadjes afsluiten

    Daarbij komt dat je via een PM altijd een draadje zo weer open hebt... als dat nodig is.
  13. RikTheMachine

    Runtime error

    Ghehe, Das bijna precies dezelfde tekst waar ik het topic mee begon... Die cache heb ik alleen nog niet gevonden...
  14. RikTheMachine

    Runtime error

    Ik kon het antwoord zo snel nergens anders vinden. Als ik een cache wil openen vanuit de kaart op gc.nl (oude en nieuwe kaart) krijg ik tegenwoordig steeds vaker de melding "runtime error". Ik kan dan vanaf de kaart geen cache beschrijvingen openen op gc.com. Als ik zoek via gc.com/my lukt het wel om ze te openen (op het zelfde moment). Ligt dit aan gc.nl, gc.com, mijn verbinding, mijn browser (FF) of aan de kaarten op gc.nl? Hebben nog meer mensen hier last van en weet iemand wat ik hier aan kan doen...of is het gewoon geduld en blijven lachen?!
  15. Ik denk dat het team het al erg druk heeft met deze zaken... Het gehele mailtje is denk ik niet correct verstuurd. Bij ons kloppen ook de gegevens helemaal niet (of ik zou nu voor 300 caches de eigenschappen aan moeten passen...) Deze had denk ik niet (op deze manier) verstuurd mogen worden, maar ik geloof dat deze fout hersteld zal worden.
  16. Ja klopt, hoewel dit volgens mij op het moment ook op zn gat ligt... ff geduld nog dus...
  17. Dit weten wij zelf ook niet... Wij kunnen bijvoorbeeld ook van echt heeeel veel caches eigenschappen aanpassen... We zullen nergens aan zitten, doen niks met je geodo'r of caches, kunnen je caches niet aanpassen oid... komt vast weer helemaal goed!! Heeft iets te maken met gc.nl denk ik... Gr. Rik
  18. Gehehe... Wel goede reclame voor Zeeland (he Saatjes ) En voor De Zeeuwen natuurlijk...
  19. Wouw Goed joh! Alleen waarom hij het met www dan wel altijd gedaan heeft.... Bedankt in ieder geval, Karel!
  20. Hmm, volgens mij heb ik dat probleem ook opeens... EDIT: Ja dus...maar alleen met het profiel van mijn eigen banner...die van het team doetut nog... (!)
  21. Ik denk dat Xaa bedoeld dat je met die banner sneller in de gaten hebt hoeveel caches van een vriend geo dors hebben...ofzo... Dat je dus inderdaad verschillende caches van een vriend bekroond. (je kunt nog steeds maar 1 cache waarderen...en wel meerder verschillende caches van dezelfde eigenaar hoor)
  22. Daar heb je ook wel gelijk in ... van deze kanten heb ik het nog niet bekeken. Toch jammer dat deze dingen inderdaad gebeuren...dit is helemaal niet de insteek geweest... het idee was enkel en alleen aansluiten bij het doel waarmee de geodors bedacht zijn. Mooie en kwalitatief goede caches vinden/maken/zoeken. Bedankt voor de antwoorden
  23. Maar dat is toch ook waar de banner voor gebruikt wordt... De banner op een cache geeft aan dat het gaat om een gewaardeerde cache, eentje die de moeite waard is. Als je met een banner aan kan geven dat de caches van de hand van "...een eigenaar..." de moeite waard zijn, kun je zoeken op eigenaar en op deze manier die mooie caches opsporen... Ik denk dat de banner gebruikt wordt om aan te geven dat een cache als 'goed' ervaren wordt en niet zozeer aan zal sporen tot meer scoren oid... Het is immers niet mogelijk om door harder te rennen meer geo d'Ors in de wacht te slepen...
  24. Dit zijn inderdaad wel opties, maar ik vraag me dus af of iemand zoiets kan maken... of een andere manier weet. Dit moet best uit de database te halen zijn... Je kan bij statistieken ook zoeken op eigenaar dus...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...