Spring naar bijdragen

RikTheMachine

Leden
 • Aantal bijdragen

  117
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over RikTheMachine

 • Verjaardag 13-03-1986

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPS Map60 CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  augustus 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.scoutinggoudencirkel.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Veere
 1. RikTheMachine

  Opruiming ??

  Aha, dus het ligt aan de reviewer? Zeg dat dan! Nu weet ik zeker dat dit draadje dicht kan, wat een excuus zeg om het voor iedereen dan maar onmogelijk te maken! Zoals je weet loop het al enige dagen, week niet zo snel meer. Heeft zeer waarschijnlijk zijn redenen. Ook ik moet geduld betrachten voor enkele nieuwe caches die ik heb aangeboden. Maar het wordt bijna persoonlijk...dat mag dus niet. Dit draadje had niet gestart mogen worden! Regel je frustraties maar per PM met de reveiwer of stuur een mail aan .com. Die kunnen de reviewers ook benaderen als je van mening bent dat iets fout loopt! Volgens mij is het draadje niet gestart met de reden persoonlijk te worden of frustraties te delen...en al helemaal niet door de eigenaar van de caches... Voor iedereen onmogelijk maken vind ik ook wat krom...want hieraan vooraf gaat volgens mij...voor iedereen mogelijk maken...
 2. Je moet overigens wel ingelogd zijn op GC.com anders kun je de coords helemaal niet zien. Dus er is wel ergens een naam of login via een ander z'n naam... Dat je verder niet meer logt moet je zelf weten, maar (regelmatig) contact met de website(s) en cachepagina's is er in dat geval blijkbaar wel.
 3. Volgens mij staat er weer een foto in de carousel die deze fout geeft. Ik denk dat het Team Mindforce is (die worden niet geladen en geven dit scherm weer wanneer ik naar foto-overizcht ga). Ik heb er niet zoveel verstand van, misschien kan iemand anders even kijken voor ik halsoverkop dit team ga mailen.
 4. Mail is verstuurd. Vraag beantwoord. Draadje kan wat mij betreft dicht...
 5. Jacco, Ik zal je nog een versie in word mailen met kolommen van een paar centimeter (35 mm fotorol grootte).
 6. Mag ik vragen hoe dan? Ik kan de producten helemaal niet vinden in de shop...
 7. Ziet er goed uit die sjablonen! Ga ik zeker bestellen!!! Ik wacht af waar en wanneer...
 8. Ik vind niet dat je kan stellen dan wanneer dit tekentje niet gebruikt is je er zomaar vanuit kunt gaan dat deze dan wel 24/7 te doen is. Als hij er niet staat kun je nooit met zekerheid ja of nee zeggen. Iemand kan niet weten dat dit tekentje bestaat of gaat er vanuit dat wanneer er niet staat dat je NIET mag, je automatisch wel in het gebied zou mogen komen na zonsondergang. Zonder tekentje kun je volgens mij nergens vanuit gaan. Daarmee onderschrijf ik zeer zeker de mening dat je dit tekentje zo veel mogelijk (met en zonder streepje) zou moeten gebruiken.
 9. Goed om te lezen dat het niet alleen mij opvalt de laatste tijd. Ik post niet geweldig veel, maar lees heel aardig wat van wat er langs komt in het forum. Ik ben het dan ook zeker eens met hetgeen hierboven allemaal genoemd is. Wel herken ik in mijn post meteen het gevaar van een lang draadje in een discussie...(gpsgek vroeg om tegen argumenten, ik moest hard nadenken maar zal het proberen). Als ik een draadje lees waarin al over de 100 antwoorden gepost zijn valt het mij op dat er heel vaak vanaf een bepaald punt gereageerd wordt met "mee eens" en "ik denk er ook zo over". Het trekt mij niet echt aan om zo'n lang draadje door te lezen als er heel veel van dit soort posts in staan. Ik denk dat dan alle argumenten genoemd zijn en "alles wel zo'n beetje gezegd is". Dit geldt lang niet voor alle discussies en ook niet voor de discussies die hier in het meerendeel bedoel worden (heftige reacties over en weer), maar op het moment dat een draadje geen verder toevoeging heeft en een beetje aanmodderd is de meerwaarde van het 'groter worden van het draadje' voor mij niet altijd aanwezig.
 10. Gewoon goodieshop (je ging zelf offtopic mod )
 11. RikTheMachine

  Draadjes afsluiten

  Draadje kan dicht...
 12. RikTheMachine

  Draadjes afsluiten

  Daarbij komt dat je via een PM altijd een draadje zo weer open hebt... als dat nodig is.
 13. RikTheMachine

  Runtime error

  Ghehe, Das bijna precies dezelfde tekst waar ik het topic mee begon... Die cache heb ik alleen nog niet gevonden...
 14. RikTheMachine

  Runtime error

  Ik kon het antwoord zo snel nergens anders vinden. Als ik een cache wil openen vanuit de kaart op gc.nl (oude en nieuwe kaart) krijg ik tegenwoordig steeds vaker de melding "runtime error". Ik kan dan vanaf de kaart geen cache beschrijvingen openen op gc.com. Als ik zoek via gc.com/my lukt het wel om ze te openen (op het zelfde moment). Ligt dit aan gc.nl, gc.com, mijn verbinding, mijn browser (FF) of aan de kaarten op gc.nl? Hebben nog meer mensen hier last van en weet iemand wat ik hier aan kan doen...of is het gewoon geduld en blijven lachen?!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...