Spring naar bijdragen

De GEO Ridders

Leden
 • Aantal bijdragen

  257
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

9 Neutraal

Over De GEO Ridders

 • Verjaardag 18-10-1963

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSMAP 60CX
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  juni 2007

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Keistad
 1. De GEO Ridders

  Beginner

  Of even naar het volgende topic kijken: Site Voor Beginners
 2. De GEO Ridders

  Hint Voor Puzzel

  Ik ben van mening dat het reageren op posts met 2 petten op je hoofd problematisch is en je jezelf zit uit te dagen/tegen te werken. Wat mag wel en wat mag niet op het forum, die grens kan dan wel eens naar twee kanten opgerekt worden met alle gevolgen van dien. Ja, het lijkt me beter dat je of een schuilnaam gaat gebruiken als member, óf dat er iemand komt modereren die zich verder volledig afzijdig houdt van de discussie. Dit om 1) jou zelf te beschermen tegen reacties en 2) om het forum schoon te houden.
 3. De GEO Ridders

  Hint Voor Puzzel

  Doe eens een gok. Waarom heb ik een brok kots in mijn keel als ik door dit draadje wandel.... Geen hints (spoilers) plaatsen, die moeten verwijderd worden. Gebeurt niet. Wie is hier fout? Een cacher met 5 founds op de teller of een moderator die niet ingrijpt? Simpel, een moderator te modereren en NIET een eigen mening te geven (onder de moderator naam), en dus de regels te hanteren van het forum. Nogmaals: hint vragen doe je NIET HIER. Ga naar de CO of een PM medium, of vertrek naar dat verachtelijke aardlek forum.
 4. Zie feedback issue: http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/1084309-email-to-owner-when-a-log-is-edited- Onder revieuw...dus even extra votes erbij en wie weet komt het snel !
 5. Goed gedaan. Maar 'Wij waren ons niet bewust van deze regels' geeft al aan hoe professioneel ze zijn en met 'zullen hier in het vervolg rekening mee houden.' geeft al aan dat ze dus er niets mee doen om het recht te trekken Slechte reclame welke een nare smaak geeft aan het geocache fenomeen. Zonde.
 6. Sorry.... gecondoleerd...sterkte jij, familie, vrienden en bekenden.
 7. De GEO Ridders

  Challenges

  Knap als je dat lukt, aan de rekstok hangen+koprol maken+foto ervan maken. Je komt handen,voeten,ogen tekort. Ja dat is pas een uitdaging.
 8. De GEO Ridders

  Challenges

  Yes. Simpel. Ik hoef helemaal niet naar de Eiffel Toren in Parijs. Ik neem een boek met plaatje van de Eiffel Toren, houd 'm schuin achter me en plop, uit de luie stoel.... Hoezoe, ga er op uit om de wereld te verkennen. Ze snappen het echt niet. Jammer, zonde, verspilde moeite en volledig zijn doel misgschoten []
 9. De GEO Ridders

  Challenges

  Challenges.... Voor diegenen die het leuk vinden om iets raars te doen, of iets voor elkaar willen krijgen lijkt me dit een 'uitdaging'. En ik vind dan ook dat dit voor hen een extra element is om zich uit te laten en bezig te zijn, in plaats van altijd in het gareel te moeten lopen. Een extra element in het bestaan van hen die weg willen uit de dagelijkse sleur. Prima. Van mij mogen zij. Voor mijzelf.....nee. Ik doe al gek genoeg. Ik heb andere prioriteiten. Ik zal hier dan ook niet aan mee doen. Wij (ons gezin) doen aan GEOCACHEN en daar halen wij ons vertier uit. Dat vinden wij leuk en geeft ons genot in het veld van al het moois, interessants en wat al niet meer. Ik ben het wel eens met de stelling dat dit eigenlijk een nieuw spel/bezigheidsterapie is en niet thuis hoort bij GeoCaching. Dus als dit gehonoreerd zou worden door GS, dan is er geen vuiltje aan de lucht, toch!? Mmmm, misschien dan ook meteen die EarthCaches een eigen site geven.....
 10. De GEO Ridders

  Chatiqette?

  Ik ben van mening dat als je ergens binnestapt, je hallo zegt, je vragen stelt en eventueel antwoorden geeft of even meeklets, je afscheid neemt en weg ben je. En of dat nu 2 minuten, 30 minuten of nog langer duurt, dat is aan de chatter. Beleefdheid is toch een zeer kleine Geste, met een groot G. Even vertalen: Engels: to chat => Nederlands: praten, babbelen, keuvelen, snappen Duidelijk. Als je geen van deze Nederlandse vertaling wilt doen, blijf dan weg van een chatroom.
 11. Oplossing allertijden: alleen nog onoplosbare mysteries, problem solved.
 12. Ja herkenbaar. Bij 1 cache lag de steen die ervoor lag eens 2 mtr van de plek en bij een ander is bijna alle camouflage er af zodat ie bijna open en bloot ligt. Moet ik binnenkort herstellen. Maar ik merk ook dat men het niet zo nauw neemt met de omgeving, de groen er om / er voor. Voor 1 van mijn caches is dat een aanleiding geweest om hem te archiveren. En krijg ik veel bezoekers. Nee, weinig. Acheneee. Is dit alles te voorkomen? Nee, niet bij deze cachers. En de CO, nee, want dan kunnen we wel stoppen met mooie verstopmethoden. En dat is ook waarom je een cache verstopt.
 13. Ja, een kleine groep denk ik inderdaad. De groep puntjesjagers vermoed ik. Nee, ik vind het not-done. Dit is mi niet de bedoeling. Groundspeak moet dit toch eigenlijk echt wel verbieden. Ze kunnen het volgens mij toch echt wel technisch tegenhouden. Waarom zouden ze dat dan niet doen? Enig idee?
 14. Ach en wee. Als het mogelijk is, via de toegestane achterdeur, .... raar, maar dan ben ik ook zo eentje die met zijn kids die ieder hun eigen team hebben ook die PMOs kan gaan doen , toch!?!?!? Ik weet niet, het voelt best uh raar. Maar dan is het me duidelijk. Ja, dat kan. Dank.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...