Spring naar bijdragen

balanza

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Summit Hc
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    14 november 2007
  • Lengtegraad
    5.23635
  • Breedtegraad
    51.25628

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. balanza

    tekst voor in de cache

    Thnx Rik, Gemak dient de mens zullen we maar zeggen . Maar ik denk dat Balanza er ook één gemaild wil hebben Jacco. Graag en dank voor je bericht aan Rik. Balanza.
  2. balanza

    tekst voor in de cache

    Dank je wel van Balanza. Ik ben ermee geholpen. Dank je wel van Balanza, ik ben ermee geholpen. Ook jij, bedankt van Balanza, ik ben ook hiermee prima geholpen. Dank je wel van Balanza, prima materiaal om te gebruiken/ verder te ontwikkelen. En dank je wel voor de toezegging van de 35 mm.
  3. Wie kan/wil mij de tekst leveren die ik zou willen plastificeren en in de cache zou willen doen om zo mogelijk te voorkomen dat de cache beschadigd raakt, vernield wordt of gestolen. Ik kan 'm zelf verzinnen maar met een goed concept ben ik beter op weg om het doel te bereiken. Graag aan een mail hangen.java script:emoticon('', 'smid_21') Dank voor de 'upload'. Geogroeten van Balanza.
  4. balanza

    gemiddeld bezoek cache

    Ja, ik ga zeker nog wat verwerken in wat ik vind. Jouw manier van beoordelen bevalt me. Dan kan ik tenminste tegen de boer zeggen dat het gemidddelde bezoek aan de omringende caches 'zoveel' is. Geogroeten, Balanza. 50 maar? Het aantal doet er niet zo to maar ik pleit ook voor een flinke zoek ervaring op traditional, multi èn mysterie. Gewoon om te weten te komen waarom ergens een cache ligt en dat is m.i. namelijk niet zomaar een plekkie om een cache weg te leggen. Zorg ervoor dat het een toevoeging heeft op het gebied van omgeving, natuur, entertainmentvalue, puzzelwaarde makkelijkheid/moeilijkheid. Het komt nu maar al te vaak voor dat ergens een rolletje ligt waarbij je denkt "O, hier is een rolletje gevallen, een steen erop, aanmelden en ik heb een cache" De enige waarde daarvan is het puntje en daar hebben we al genoeg draadjes over Dank je voor de aanwijzingen, ik doe er mijn voordeel mee. En ik laat de cache 'testen' door een geocachevriend, wat hijn van de kwaliteit vind. En ja, ik laat ook een stukje min of meer verborgen natuur zien waar zelfs die in de buurt wonenden geen weet van hebben. Oké? Geogroeten, Balanza. Oké, ook jouw schrijfsel helpt me. Ik zal de totale afstand erbij zetten voor de wandelaars want zo geniet je extra, toch? En het wordt een multi met zoeken naar ontbrekende gegevens voor de waypoints. Geogroeten, Balanza. Dank je wel voor je reactie en je suggesties. Geogroeten, Balanza. Ja, prima. Het klinkt verwaand maar voor de keuze heb ik daar rekening mee gehouden. Ook jij bedankt voor je reactie en tips. Geogroeten, Balanza. Dank voor je suggesties. En dank voor je aanmoedigingen. Geogroeten, Balanza. Oh ja, ook dit helpt me om het antwoord te formuleren. Dank je wel voor de reactie op mijn vraag. Geogroeten, Balanza.
  5. balanza

    gemiddeld bezoek cache

    Dank voor je reactie, Ik heb al gereageerd naar Barny dat ik zijn reactie en suggesties waardeer. Aan jouw cijfers heb ik wat, dank je. (Het wordt een multicache!) Geogroeten, Balanza.
  6. balanza

    gemiddeld bezoek cache

    Dank voor je snelle reactie en je adviezen, Barny. Ja, het wordt er eentje van kwaliteit die ik de tijd geef om te maken, denk aan 3 tot 6 maanden. In die periode heb ik ook wat meer ervaring opgedaan, juist! Dus dat advies is ter harte genomen. Maar wil jij ajb mijn vraag nog beantwoorden? Graag! Geogroeten, Balanza.
  7. Beste Forumleden, Ik heb het plan opgevat een cache te gaan leggen. Daarvoor heb ik al een hele mooie plaats gevonden. Die plaats ligt op een boerenperceel waarvan ik de eigenaar nog moet benaderen. Een van de vragen die ik van hem verwacht is: Hoeveel last bezorgt me dat? Met andere woorden hoeveel personen mag ik verwachten die deze cache bezoeken en over mijn perceel lopen? Een per week, drie per maand, 40 per jaar? Of? Daar is mijn vraag op gericht! Hoe vaak wordt een cache GEMIDDELD bezocht, denken jullie. Het moet een realistisch getal zijn anders is de boer over enige tijd ontstemd. Deze cache komt te liggen in de streek ten westen van Eindhoven: de Kempen. Dank voor jullie inbreng cq suggesties. Geogroeten, Balanza.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...