Spring naar bijdragen

De Saatjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  183
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over De Saatjes

 • Verjaardag 05-12-1965

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  6 jaar

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Vlissingen
 • Interesse
  Je kunt me volgen als je deze twee TB's op je watchlist zet:<br />TB2BHQQ<br />TB27P58<br /><br />Trackr zal dan melden als ik in beweging kom en te loggen ben.
 1. Ik krijg het merendeel van de foto's uit de galleries niet meer te zien Dus op een cachepagina en dan rechts bovenin view gallery. Als ik dan op een thumbnail klik verschijnt er wel een kadertje maar geen foto... Errug irritant.
 2. Ik heb het voorrecht, niet zo heel erg ingevoerd te zijn in allerlei stromingen in GC-land en ook niet belast te zijn met oud zeer uit het verleden, dus vergeef mij mijn simplistische kijk op het geheel maar; Er zullen redenen zijn geweest om iets anders op te starten naast gc.nl, anders start je immers niet iets nieuws op, toch? Grond voor die redenen zullen ongetwijfeld gelegen zijn in onvrede met de toen bestaande situatie (mijn aanname) want anders hoef je niet iets nieuws op te starten. Basis is dus dat er verschillen zijn tussen de diverse sites waar bewust voor is gekozen, sterker nog, het vormt het bestaansrecht er van. Volgens mij heb je dan dus nauwelijks goede gronden voor samenwerking anders dan op hele globale terreinen die vooral ver weg blijven van de onderlinge verschillen. Dan kom je volgens mij niet veel verder dan wat verwijzingen naar elkaar op de diverse sites... Iedere intensievere vorm van samenwerking zal de onderlinge verschillen raken en blootleggen en dus bestaansrechten bedreigen. Gaat niet lukken dus...
 3. Ik begrijp dat je ook meerdere cachers mag nomineren? En moeten het nederlandse cachers zijn? Of mogen buitenlanders ook genomineerd worden? En mogen leden van een team ook genomineerd worden? of alleen het hele team? Als je ook leden mag nomineren, dan mag Joep van Ruud4d ook voorgedragen worden?
 4. Toevallig dit weekend in Amsterdam een virtual en een eartcache gedaan op dezelfde lokatie. Echter wel ieder met een andere insteek... Bedoel je die?
 5. Dat hoop ik! Daar is een kans op, want als je met een munitiekist uit de metro stapt dan ben je niet een geocache aan het lopen. Was het niet zo'n actie van dat cache-opruim team met bivakmutsen enzo waar Ervani hier eens iets over heeft geschreven? Of draaf ik nu door??
 6. Bestaan er geen filmpjes met interviews met Kruimeldief? Over zijn belevenissen tijdens reviewen en wat hij allemaal tegenkomt? En hoe het zo is gekomen?
 7. Zoiets als dit maar dan 's nachts en met bivakmutsen?
 8. op mijn kijk manier niet ik ga gewoon via kaarten er naar to verder in zoomen kan ik niet wel een cach een klikken maar er zit hier een zwarte vlek dus als je dat wat meer kan in zoomen zou je het beter en makkelijker kunnen bekijken maar misschien doe ik het verkeerd Via de indexpagina naar "Doe het zelf", dan Browservoorkeruren en het vakje achter "Gebruik traditionele cache kaarten i.p.v. GoogleMaps" uit zetten. Succes!
 9. Dat klopt niet helemaal Je weet dan alleen dat er een nieuwe aan zit te komen. Je kunt m niet via Twitter downloaden of doen. Dus je zult dan toch op de vermelding op gc.com moeten wachten Je kunt de in Twitter genoemde link toch aanklikken?
 10. Even een vraag van een leek op dit gebied. Wat is het voordeel van een rugzak met ingebouwde waterzak boven een gewone rugzak met losse flesjes drinken?
 11. Zou je daar niet een logboek-reviewer voor kunnen aanstellen??
 12. Filevorming bij de caches omdat Kruimeldief met een inhaalslag is begonnen???
 13. De Saatjes

  Doodlopende Forumlink

  Idd. Dank je wel. Zal me er verder niet mee bemoeien.
 14. De Saatjes

  Doodlopende Forumlink

  Als ik vanuit de gc.nl indexpagina klik op de link naar het forumdraadje "Kids Corner" krijg ik de melding "Sorry, de link blijkt doodlopend te zijn." Weet iemand hier de reden van? Het gebeurt mij alleen bij dit draadje, en iedere keer opnieuw...
 15. *Zucht* de vraag was toch of er een alternatief was voor geocaching.com om te geocachen? En het antwoord was dat als het om het geocachen gaat, er geen alternatief is. Ik zie de link niet zo met aardappels. Caches mogen toch niet begraven worden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...