Spring naar bijdragen

De Saatjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  183
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door De Saatjes geplaatst

 1. Ik krijg het merendeel van de foto's uit de galleries niet meer te zien Dus op een cachepagina en dan rechts bovenin view gallery. Als ik dan op een thumbnail klik verschijnt er wel een kadertje maar geen foto... Errug irritant.
 2. Ik heb het voorrecht, niet zo heel erg ingevoerd te zijn in allerlei stromingen in GC-land en ook niet belast te zijn met oud zeer uit het verleden, dus vergeef mij mijn simplistische kijk op het geheel maar; Er zullen redenen zijn geweest om iets anders op te starten naast gc.nl, anders start je immers niet iets nieuws op, toch? Grond voor die redenen zullen ongetwijfeld gelegen zijn in onvrede met de toen bestaande situatie (mijn aanname) want anders hoef je niet iets nieuws op te starten. Basis is dus dat er verschillen zijn tussen de diverse sites waar bewust voor is gekozen, sterker nog, het vormt het bestaansrecht er van. Volgens mij heb je dan dus nauwelijks goede gronden voor samenwerking anders dan op hele globale terreinen die vooral ver weg blijven van de onderlinge verschillen. Dan kom je volgens mij niet veel verder dan wat verwijzingen naar elkaar op de diverse sites... Iedere intensievere vorm van samenwerking zal de onderlinge verschillen raken en blootleggen en dus bestaansrechten bedreigen. Gaat niet lukken dus...
 3. Ik begrijp dat je ook meerdere cachers mag nomineren? En moeten het nederlandse cachers zijn? Of mogen buitenlanders ook genomineerd worden? En mogen leden van een team ook genomineerd worden? of alleen het hele team? Als je ook leden mag nomineren, dan mag Joep van Ruud4d ook voorgedragen worden?
 4. Toevallig dit weekend in Amsterdam een virtual en een eartcache gedaan op dezelfde lokatie. Echter wel ieder met een andere insteek... Bedoel je die?
 5. Dat hoop ik! Daar is een kans op, want als je met een munitiekist uit de metro stapt dan ben je niet een geocache aan het lopen. Was het niet zo'n actie van dat cache-opruim team met bivakmutsen enzo waar Ervani hier eens iets over heeft geschreven? Of draaf ik nu door??
 6. Bestaan er geen filmpjes met interviews met Kruimeldief? Over zijn belevenissen tijdens reviewen en wat hij allemaal tegenkomt? En hoe het zo is gekomen?
 7. Zoiets als dit maar dan 's nachts en met bivakmutsen?
 8. op mijn kijk manier niet ik ga gewoon via kaarten er naar to verder in zoomen kan ik niet wel een cach een klikken maar er zit hier een zwarte vlek dus als je dat wat meer kan in zoomen zou je het beter en makkelijker kunnen bekijken maar misschien doe ik het verkeerd Via de indexpagina naar "Doe het zelf", dan Browservoorkeruren en het vakje achter "Gebruik traditionele cache kaarten i.p.v. GoogleMaps" uit zetten. Succes!
 9. Dat klopt niet helemaal Je weet dan alleen dat er een nieuwe aan zit te komen. Je kunt m niet via Twitter downloaden of doen. Dus je zult dan toch op de vermelding op gc.com moeten wachten Je kunt de in Twitter genoemde link toch aanklikken?
 10. Even een vraag van een leek op dit gebied. Wat is het voordeel van een rugzak met ingebouwde waterzak boven een gewone rugzak met losse flesjes drinken?
 11. Zou je daar niet een logboek-reviewer voor kunnen aanstellen??
 12. Filevorming bij de caches omdat Kruimeldief met een inhaalslag is begonnen???
 13. De Saatjes

  Doodlopende Forumlink

  Idd. Dank je wel. Zal me er verder niet mee bemoeien.
 14. De Saatjes

  Doodlopende Forumlink

  Als ik vanuit de gc.nl indexpagina klik op de link naar het forumdraadje "Kids Corner" krijg ik de melding "Sorry, de link blijkt doodlopend te zijn." Weet iemand hier de reden van? Het gebeurt mij alleen bij dit draadje, en iedere keer opnieuw...
 15. *Zucht* de vraag was toch of er een alternatief was voor geocaching.com om te geocachen? En het antwoord was dat als het om het geocachen gaat, er geen alternatief is. Ik zie de link niet zo met aardappels. Caches mogen toch niet begraven worden?
 16. Jeremy posted a "Day After" blog entry about the Fisher Plaza fire: http://locuslingua.blogspot.com/2009/07/co...-day-after.html Ah, zie dat Kalkendotters me net voor was. Zelfde link.
 17. Hmmm onder welke steen heb jij je de afgelopen 24 uur verstopt ??
 18. Geen idee eerlijk gezegd. Nog niks over gehoord. Misschien dat 1 van de insiders meer kan vertellen?
 19. Vraag me af of dit nu een tijdelijke oplossing is of een definitieve? Als ze nu op noodstroomgeneratoren draaien zullen ze toch ook weer een keer moeten overschakelen op netstroom? Toch?
 20. Je zou haast melig worden van een gc.com-loze periode he?
 21. Volgens mij houdt Kruimeldief helemaal niet van vakantie :-) Wel goed nieuws uit Seatlle inderdaad.....
 22. Je weet pas wat je hebt als het er niet meer is.....
 23. video about fire from kirotv: http://www.kirotv.com/news/19939673/detail.html
 24. Weinig nieuws uit Seatlle op het moment. Wachten is tot de airco's weer voldoende koelen en dat lijkt nog niet vlekkeloos te verlopen. Jeremy meldt zojuist: HVAC shut down again. What a long day this is. een tegenvaller dus.
 25. Volgens mij zullen dat soort berichtjes niet van de lucht zijn als het eenmaal weer zover is. Er zijn er velen die met ze meeleven, al dan niet uit eigenbelang. Deze zag ik ook voorbijkomen: This day is a pro for a mirror in Europe I think...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...