Spring naar bijdragen

team Hebbes

Leden
 • Aantal bijdragen

  95
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door team Hebbes geplaatst

 1. De coördinaten van deze cache kunnen alleen verkregen worden na kwalificatie. Dan krijg je een e-mail met de coördinaten en wat duidelijke hints voor het zoeken (om schade aan de omgeving te voorkomen). Helaas zijn deze coördinaten blijkbaar op een lijstje beland waardoor het steeds vaker voorkomt dat deze cache eerst gelogd wordt zonder contact met de CO. Dat was hier ook het geval.
 2. team Hebbes

  Challenges

  En daarom ben ik ook zo blij met dit nieuwe type. Ik heb al heel wat challenges in gedachten. Tuin wieden. Overloop schilderen. Schuur opruimen. Ovenschotel maken. Schutting beitsen. Parket schuren en ik kan zo nog wel even doorgaan. Dan kunnen wij straks tenminste die resterende multis en tradis in Nederland eindelijk eens afmaken terwijl Leppie bij mij thuis challenged..
 3. team Hebbes

  Dnf Worden Verwijderd

  Ook onze twee notfound logs die duidelijk aangaven dat de caches geript waren zijn verwijderd. Ik heb ze weer teruggeplaatst, want ik vind dit geschiedvervalsing. Caches waar zo vaak iets mee aan de hand is geweest deugen vaak niet. Dati is in dit geval zeker aan de hand. CO moet gewoon goede plekken uitzoeken en niet doen voorkomen alsof er nooit iets is voorgevallen met deze serie. Als wij bij caches zien dat er vele notfound logjes zijn geweest weten we dat we of goed moeten gaan zoeken of heel omzichtig te werk moeten gaan bij het loggen. Dus ook notfound logjes bevatten vaak waardevolle informatie.
 4. team Hebbes

  Log Voorwaarden,

  In Tsjechië is een cache, geïnspireerd op Monthy Python, waarbij je als logvoorwaarde een filmpje moet mailen naar de cachelegger met je Silly Walk. Ministry of Silly Walks
 5. Bij velen van ons is een "echte Tuitje" een begrip geworden. Een inventief en origineel verstopte cache waar vaak heel veel werk in is gestopt. Heel erg triest om te lezen dat sommigen in hun scoringsdrang hier blijkbaar zo respectloos mee omgaan! Maar juist deze caches hebben ook velen laten ook zien hoe het ook kan, en zou moeten, in plaats van een fantasieloze micro op een weinig inspirerende plek. Daarom is het des te meer zonde dat deze mooie caches het archief in gaan. Tuitje, in ieder geval bedankt voor het plezier dat je ons hebt bezorgd met je mooie creaties en hopelijk maak je in de toekomst toch nog weer van die mooie caches.
 6. Alles heeft een kleurtje bij Hbbz

  Rodelaarsjes en Blauwalg

 7. 12 founds? 10 zal je bedoelen want hij heeft zijn eigen 2 caches ook gelogd...
 8. team Hebbes

  Topics Sluiten

  En dit voorkomt alleen maar dat men steeds weer onnodig nieuwe draadjes over een zelfde onderwerp gaat aanmaken, waardoor zoeken nog lastiger wordt dan het nu blijkbaar al is...
 9. Ik ben bang voor een ban als ik commentaar geef

 10. Ja, ik heb ook commentaar!

 11. Dan kunnen jullie ook wel bij de eerste cache van Nederland afspreken. Amsterdam Urban 1 Een ouderwetse lange Multi korte snelle wandeling, bekroond met een mooi traditioneel Kissie micro op een bijzonder plekje zonder hondenstront met een hoge WOW factor... Echt een pracht voorbeeld uit de tijd toen alles nog beter was. (niet bedoeld om deze of welke cache of cacher af te kraken maar vrouw Hebbes wordt wel eens een beetje moe van het napraten van mekaar dat vroeger echt alles beter was)
 12. Eigenlijk heeft iedereen commentaar op Team_Hebbes, alleen durven ze het hier niet neer te zetten

 13. Wat dat betreft maken wij ons ook geen illusies hoor. Alleen doen wij er gewoon niet aan mee en zullen onze mening wat dat betreft ook niet meer onder stoelen of banken schuiven. Zie bijvoorbeeld ook mijn nieuwe Hyves: Stop de Tuin caches Hyves Hopelijk zet dit meer mensen aan het denken...
 14. Er is simpelweg maar één remedie tegen dit soort caches. Ignore optie bij DHZ en bij com gebruiken en dat hebben wij dan ook meteen gedaan. En we hebben hem ook op onze nieuwe bookmarklist gezet: Tuincaches Onze ervaringen bij de voorganger van deze cache waren dusdanig onplezierig (een boze buurman die terecht meldde dat we ons op privéterrein bevonden) dat we hier dus absoluut niet weer naar toegaan. Als dit soort caches niet gelogd worden verdwijnen ze hopelijk vanzelf. Zoals Opoe al zei: "De heler maakt de steler". Gewoon niet loggen dus die zooi!
 15. Vandaag hebben we weer eens een cache gevonden volgens de "Johnny Cache methode". Dat wil zeggen dat we de laatste cijfers van één van de coördinaten misten (vanwege een geripte cache) waardoor er op de kaart een lijn overbleef waarop ergens de cache moest liggen. De Johnny Cache Methode is vernoemd naar de Amerikaanse Country zanger Johnny Cash die met de song "I Walk The Line" een grote hit scoorde. Bij het praktiseren van deze methode dient na het vinden van de cache te worden gezongen: "This cache is mine, I walked The Line!". Zie ons log bij de cache: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LU...a5-c4d2c93dad85
 16. Ziet er iets gecompliceerder uit dan wat wij aantroffen in 'Pure Logic'. Je maakt blijkbaar vorderingen met je studie Moeten wij ons voorbereiden op 'DigitAll:3'???
 17. Mag ik de andere dan meenemen als ik de trui kom halen?
 18. Zou er voor team Hebbes ook ééntje besteld kunnen worden in maat Large of zijn we inmiddels te laat? Ik wil hem evt. ook wel ophalen in Leiden.
 19. Hier alvast een songtekstje: De paden op, de lanen in! Vooruit, met flinke pas! Met speurend oog en blijde zin TeeBeetjes in de tas Cachen is gezond voor het bloed, Wekt eetlust op en dorst De paden op, de lanen in. Al zoekend naar de stash!
 20. Jammer hè? Nu kan mijn bedankspeech de prullenbak al in, voordat ik hem heb mogen publiceren...
 21. Een groot verlies. We hebben hem nooit persoonlijk ontmoet maar via de chat begreep ik al van Reintje zelf dat het niet goed met hem ging. Maar bescheiden als hij was, zette hij zichzelf niet op de voorgrond. Het werk dat hij voor geocaching heeft verricht was immens en tot op het laatst heeft hij zich hiervoor ingezet. Familie en vrienden, gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met dit verlies Erik en Carin van Team Hebbes
 22. Ik ben helemaal over op de nieuwe Google maps kaarten en zou absoluut niet meer terug willen. Met de voorkeursinstelling heb ik een gebied rondom mijn woonplaats geselecteerd en als we een cache-reisje plannen verander je met één druk op de knop die voorkeur in het vakantiegebied. Dan is het een kwestie van één keertje laden en vervolgens gaat ie als een speer. Nadien zet je het net zo simpel en doeltreffend weer terug op 'de eigen achtertuin'. Ik gebruik wel Firefox als browser; bestaat er iets anders dan? en vind het zeker niet traag. Met de oude kaart had ik het probleem dat je niet verder in kon zoomen en daardoor overlap kreeg van al die (met name gele...) stippen. Ja, als je er meer dan 1000 hebt gevonden is dat probleem natuurlijk niet relevant maar daar komen wij voorlopig nog niet aan, helaas...
 23. http://www.thekansascitychannel.com/irresi...052/detail.html Kitten met twee gezichten geboren.
 24. Frappant dat je gelijk Haak antwoordt en daarbij voorbij gaat aan de andere reacties; bijv. die van mij, en dat terwijl jouw naam zelfs niet genoemd wordt.... En dat alles op weer die overdreven assertieve toon en totaal geen relatie met het item, namelijk verdraagzaamheid en tolerantie. Het staat mij als newbie behoorlijk tegen zo. Ik hoop dat deze manier van reageren geen gewoonte gaat worden op dit forum.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...