Spring naar bijdragen

Hondenuitlaatservice harry

Leden
 • Aantal bijdragen

  176
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Hondenuitlaatservice harry

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 09-05-1983

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Geko 101 en Garmin GPSmap 60csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  27-07-07

Contact Methods

 • MSN
  frouwkje1983@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.freewebs.com/hondenuitlaatservice-emmen

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Emmen
 1. Op dit moment vind ik dit systeem een gigantisch lachertje. Men klikt maar raak en zo werkt het dus van geen kant. Zoals al meer mensen hebben aangegeven zou het wel werken, maar dan alleen als positieve stem. Voorbeeldje: Mijn GPS doet raar. Ik wil zelf eerst het probleem proberen op te lossen en ik stel mijn vraag hier op het forum. Allerlei reacties en opeens krijg ik een reactie en ik probeer het uit en mijn gps werkt weer. Deze reactie zou dan van mij een positief krijgen omdat het mij geholpen heeft. Nu wordt iedereen maar lukraak beoordeeld, zo van: jou mag ik wel en jou mag ik niet, en weet degene waar dit systeem waarschijnlijk voor bedoeld is, die serieus antwoord zoekt op een vraag, nog niks.
 2. Hier ben ik het helemaal mee eens. Dit heeft niks meer met geocaching te maken. Maar ja... zoals zoveel op het forum tegenwoordig....
 3. Al had ik wel het idee dat het er vorig jaar veel meer waren. (Bij ons in het bos dan)
 4. Ik wist niet dat dit er was. Leuk idee inderdaad, maar niet voor hier in nl.Tenminste... op de Verluwe zou ik ze graag lopen, maar op een industrie terrein, nee dank je.
 5. Ik had een GPS (geko101) gekocht voor mijn werk en zat op internet te neuzen wat ik er allemaal mee kon. Per toeval kwam ik op deze site. De 1e keer op pad ging ik gruwelijk de mist in. Snapte er niks van. Gelukkig kwam ik cachers tegen op het moment dat ik het net op had gegeven. Bleek dat mijn GPS de verkeerde instellingen had. Mijn eerste cache gevonden en samen met het team dat mij geweldig heeft geholpen nog 2 of 3 gedaan. Toen was ik verslaafd. Laatste tijd niet veel gecached, omdat mijn hond met een gescheurde kruisband zat. Afgelopen maandag weer eens geprobeerd en ja... weer verslaafd. Vandaag weer 2 gevonden haha.
 6. Ik weet wel dat ze ergens bij mij uit de buurt moeten komen en dat ze gestopt zijn met cachen. Maar waar ze precies wonen geen idee.
 7. Ik ben ook begonnen met een Geko via marktplaats. Ook 60,- voor betaald. Prima service ! Had hem 3 dagen na de betaling in huis.
 8. Volgens mij kun je er wel op inzoomen hoor Succes !
 9. Ik heb evt nog een geko 101 over.
 10. Oke die actie.... ja.... In elk geval had je dus ook de cache van vrienden van mij gelogd: grafheuvels, en daarbij een foto van een grafheuvel uit Duitsland geplaatst. Wil je ivv wel even een ander logo gaan gebruiken ? Wij hadden in eerste instantie zo iets van: grafheuvels en een doodshoofd ? Snap je de combi ? Wij dachten dus aan een bedreiging oid. Ik zal mijn maatjes ff op de hoogte stellen dat het dus mee valt.
 11. Dat is idd een goede tip haha.
 12. Vinden die honden vast leuk die je uit laat! Ja geweldig Maar ze hebben inmiddels wel door dat dat mijn stok is en dat zij hem niet krijgen haha
 13. Ik geloof dat het nog ongeveer 2 week duurt. Dat zei de boswachter tegen mij. Wordt er ook niet goed van. Loop al steeds met een stok voor me uit te zwaaien zodat ik de rupsen niet in mijn gezicht krijg. Dit scheelt wel enigzins, maar toch zitten je kleren er wel onder.
 14. Ik zou er denk ik zoiets van maken als de vissen naar de cache serie van het Tinkerteam. Helaas inmiddels in het archief. Ze hadden een stuk of 6 traditionals liggen met overal een cijfer voor de bonus cache. Als je er een multi van maakt en je legt bij elk wp een logboek neer heeft dat niet zo heel veel zin, omdat je hem maar 1 keer logt. Groetjes Frouwkje
 15. Hoi John, Ja die had ik idd gevonden. Erg handig. Ik zal hem even vastzetten in de favourieten als dat kan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...