Spring naar bijdragen

keesenanita

Leden
 • Aantal bijdragen

  267
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over keesenanita

 • Verjaardag 01-03-1963

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Gps 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  vanaf januari 2006

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.keesenanita.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Asten (N. Br.)
 • Interesse
  Geocachen natuurlijk! En als goede 2e lekker naar het strand.
 1. Misschien wil ik helemaal niet dat er thuis opgelet wordt waar ik ga of sta. Manlief moet gewoon werken als ik in Spanje zit, al dan niet cachend of kroeglopend.
 2. Nog steeds niemand gereageerd? Je mag toch leggen waar je wil en wat je wil? Als niemand wil hebben wij wel een optie openstaan voor een CC. Hoe simpel kan het zijn? Ook met een glimlach, we zien hier de humor wel van in......
 3. In oktober 2005 vertelde een teamlid van de Jeetjes over zijn nieuwe hobby, welgeteld 3 caches hadden ze gevonden. Thuis de site opgezocht en zo'n 6 weken rondgesurfd en ingelezen. Eind november een account aangevraagd. Nog meer gelezen (ook veel logjes!) en in januari 2006 uiteindelijk een gps gekocht. Door de goede voorbereiding hebben we nooit voor vragen of verrassingen gestaan en alles op eigen houtje gedaan, we wisten alles van micro's, regulars, goodies, tb's, coins, mystery's, traditionals etc. ......... Voor de Jeetjes waren die 3 caches hun eerste en hun laatste 3, hier heerst een ware verslaving.........
 4. keesenanita

  Debendevanvier

  Ami2cv heeft al gereageerd maar heeft ook geen adres of werkend email adres. We hopen nog steeds dat er iemand is die hen kent en hen ook even wil tippen dat we contact zoeken.
 5. keesenanita

  Debendevanvier

  Dank hiervoor. Poging gedaan, nu maar hopen dat ze het leest en reageert.
 6. keesenanita

  Debendevanvier

  Wie kent het team: debendevanvier? Wij zijn in het bezit van hun tb TBHYNK. Aan de vinders van deze tb wordt gevraagd hierin een puzzle te doen van hun team. Velen onder ons hebben aan dit verzoek meegewerkt waardoor het doosje overvol zit. Dit komt de kwaliteit van het doosje niet ten goede. We hebben geprobeerd contact te leggen via hun profiel maar er wordt niet op gereageerd en betreffende team is schijnbaar al 5 maanden niet meer online geweest op gc.com/gc.nl. Is er iemand die hen kent en namens ons wil vragen om een adres te sturen zodat we de inhoud van het doosje kunnen opsturen? Dan kan het doosje daarna weer verder reizen.
 7. We zochten de kaarten om goede parkeerplekken in de buurt te zoeken zonder doelloos rond te rijden. Ze zijn in Denemarken erg precies met (erg hoge) boetes uitdelen. De rest gaat daar wel op het pijltje, de meesten die we willen doen liggen in het bos. Bedankt allemaal, we zijn voorzien!
 8. Wie heeft er een topokaart van Denemarken voor ons? Voor een 60Csx. Het mag ook een link zijn waar we die kunnen downloaden. Heeft iemand enig idee?
 9. keesenanita

  Planning Vakantie 2010

  In juni lang weekend Arnhem (poffertjesevent), in de zomervakantie 2 weken naar Denemarken (Esbjerg) en waarschijnlijk in november 1,5 week in Egypte. Tussendoor, weekendjes in Nederland. We zien wel waar we terecht komen...........
 10. alle??? dat kan niet........ de grootste puzzel is het vinden van de sleutel voor de coördinaten mega database Zie GC17VYC en zoek dan ergens op de site: www.keesenanita.nl Succes!!
 11. Dit bericht was om 6.30 uur op 3FM en zal waarschijnlijk om 7.00 uur wel in de herhaling zitten. Voor de liefhebbers.............. Jammer, niet dus.....
 12. keesenanita

  Sivota Bedankt

  Hoi Marit, tja, wat moeten we nu nog aan al die mooie woorden toevoegen........... We hebben je enkele keren mogen ontmoeten en hopen dat in de toekomst vaker te doen. Bedankt voor alles, en speciaal voor dat ene mooie cadeautje dat we vorig jaar van je kregen!! Tot wirrus...... Kees en Anita
 13. Och, als de voortuincaches goed te vinden zijn is het toch prima. Een voortuincache kan zelfs wel een reden zijn om midden op de dag te doen. Sommigen bieden je dan koffie (of iets anders) aan, een babbeltje en de mogelijkheid om van een toilet gebruik te maken. Misschien zelfs wel een warme keuken om even je boterhammetje op te eten zodat je daarna weer een halve dag verder kan. Niks mis mee toch?
 14. En bij het Witven staan er ook. http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...da-01240e07096c Misschien morgen naar het "www 51/2 event", dan ben je meteen bij die cache!?
 15. Geen log in het boekje is ook niet loggen op internet! Je maakt het voor de cachelegger niet leuker blijkt uit eigen ervaring: Wij kregen vorig jaar 2 logjes op internet bij de cache Gemasteneind, met de mededeling dat de cache er niet lag maar dat ze er echt geweest waren en dat ze bij het weer online komen echt kwamen loggen. Laten we toevallig een half uur eerder zelf een cachecontrole gedaan hebben en op dat moment geconstateerd hebben dat er flink gekapt werd op 30 cm van de cache waarbij de cache zeer waarschijnlijk onder het kaphout kwam te liggen. We namen de cache dus mee naar huis en zetten hem op disabled. Toevallig waren net op dat moment die 2 cachers daar. Een uur later lag de cache (onaangekondigd) in het archief, gedaan door Kruimeldief. We nemen het hem niet kwalijk, hij volgt de regels (denken we). Bij navraag bij Kruimeldief werd er gezegd dat er niet gelogd mocht worden op internet als het logboekje niet daadwerkelijk gelogd was. Daar konden WIJ dus niets aan doen en de andere 2 cachers wisten misschien niet beter (denken we). Resultaat dat we hem weer uit het archief moesten laten halen als de cache er weer daadwerkelijk lag, iets wat je normaal kunt doen met 1 druk op een knop. Wij vonden het wel vervelend! De cache is naderhand alsnog door de betreffende teams in het boekje gelogd!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...