Spring naar bijdragen

keesenanita

Leden
 • Aantal bijdragen

  267
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door keesenanita geplaatst

 1. Misschien wil ik helemaal niet dat er thuis opgelet wordt waar ik ga of sta. Manlief moet gewoon werken als ik in Spanje zit, al dan niet cachend of kroeglopend.
 2. Nog steeds niemand gereageerd? Je mag toch leggen waar je wil en wat je wil? Als niemand wil hebben wij wel een optie openstaan voor een CC. Hoe simpel kan het zijn? Ook met een glimlach, we zien hier de humor wel van in......
 3. In oktober 2005 vertelde een teamlid van de Jeetjes over zijn nieuwe hobby, welgeteld 3 caches hadden ze gevonden. Thuis de site opgezocht en zo'n 6 weken rondgesurfd en ingelezen. Eind november een account aangevraagd. Nog meer gelezen (ook veel logjes!) en in januari 2006 uiteindelijk een gps gekocht. Door de goede voorbereiding hebben we nooit voor vragen of verrassingen gestaan en alles op eigen houtje gedaan, we wisten alles van micro's, regulars, goodies, tb's, coins, mystery's, traditionals etc. ......... Voor de Jeetjes waren die 3 caches hun eerste en hun laatste 3, hier heerst een ware verslaving.........
 4. keesenanita

  Debendevanvier

  Ami2cv heeft al gereageerd maar heeft ook geen adres of werkend email adres. We hopen nog steeds dat er iemand is die hen kent en hen ook even wil tippen dat we contact zoeken.
 5. keesenanita

  Debendevanvier

  Dank hiervoor. Poging gedaan, nu maar hopen dat ze het leest en reageert.
 6. keesenanita

  Debendevanvier

  Wie kent het team: debendevanvier? Wij zijn in het bezit van hun tb TBHYNK. Aan de vinders van deze tb wordt gevraagd hierin een puzzle te doen van hun team. Velen onder ons hebben aan dit verzoek meegewerkt waardoor het doosje overvol zit. Dit komt de kwaliteit van het doosje niet ten goede. We hebben geprobeerd contact te leggen via hun profiel maar er wordt niet op gereageerd en betreffende team is schijnbaar al 5 maanden niet meer online geweest op gc.com/gc.nl. Is er iemand die hen kent en namens ons wil vragen om een adres te sturen zodat we de inhoud van het doosje kunnen opsturen? Dan kan het doosje daarna weer verder reizen.
 7. We zochten de kaarten om goede parkeerplekken in de buurt te zoeken zonder doelloos rond te rijden. Ze zijn in Denemarken erg precies met (erg hoge) boetes uitdelen. De rest gaat daar wel op het pijltje, de meesten die we willen doen liggen in het bos. Bedankt allemaal, we zijn voorzien!
 8. Wie heeft er een topokaart van Denemarken voor ons? Voor een 60Csx. Het mag ook een link zijn waar we die kunnen downloaden. Heeft iemand enig idee?
 9. keesenanita

  Planning Vakantie 2010

  In juni lang weekend Arnhem (poffertjesevent), in de zomervakantie 2 weken naar Denemarken (Esbjerg) en waarschijnlijk in november 1,5 week in Egypte. Tussendoor, weekendjes in Nederland. We zien wel waar we terecht komen...........
 10. alle??? dat kan niet........ de grootste puzzel is het vinden van de sleutel voor de coördinaten mega database Zie GC17VYC en zoek dan ergens op de site: www.keesenanita.nl Succes!!
 11. Dit bericht was om 6.30 uur op 3FM en zal waarschijnlijk om 7.00 uur wel in de herhaling zitten. Voor de liefhebbers.............. Jammer, niet dus.....
 12. keesenanita

  Sivota Bedankt

  Hoi Marit, tja, wat moeten we nu nog aan al die mooie woorden toevoegen........... We hebben je enkele keren mogen ontmoeten en hopen dat in de toekomst vaker te doen. Bedankt voor alles, en speciaal voor dat ene mooie cadeautje dat we vorig jaar van je kregen!! Tot wirrus...... Kees en Anita
 13. Och, als de voortuincaches goed te vinden zijn is het toch prima. Een voortuincache kan zelfs wel een reden zijn om midden op de dag te doen. Sommigen bieden je dan koffie (of iets anders) aan, een babbeltje en de mogelijkheid om van een toilet gebruik te maken. Misschien zelfs wel een warme keuken om even je boterhammetje op te eten zodat je daarna weer een halve dag verder kan. Niks mis mee toch?
 14. En bij het Witven staan er ook. http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...da-01240e07096c Misschien morgen naar het "www 51/2 event", dan ben je meteen bij die cache!?
 15. Geen log in het boekje is ook niet loggen op internet! Je maakt het voor de cachelegger niet leuker blijkt uit eigen ervaring: Wij kregen vorig jaar 2 logjes op internet bij de cache Gemasteneind, met de mededeling dat de cache er niet lag maar dat ze er echt geweest waren en dat ze bij het weer online komen echt kwamen loggen. Laten we toevallig een half uur eerder zelf een cachecontrole gedaan hebben en op dat moment geconstateerd hebben dat er flink gekapt werd op 30 cm van de cache waarbij de cache zeer waarschijnlijk onder het kaphout kwam te liggen. We namen de cache dus mee naar huis en zetten hem op disabled. Toevallig waren net op dat moment die 2 cachers daar. Een uur later lag de cache (onaangekondigd) in het archief, gedaan door Kruimeldief. We nemen het hem niet kwalijk, hij volgt de regels (denken we). Bij navraag bij Kruimeldief werd er gezegd dat er niet gelogd mocht worden op internet als het logboekje niet daadwerkelijk gelogd was. Daar konden WIJ dus niets aan doen en de andere 2 cachers wisten misschien niet beter (denken we). Resultaat dat we hem weer uit het archief moesten laten halen als de cache er weer daadwerkelijk lag, iets wat je normaal kunt doen met 1 druk op een knop. Wij vonden het wel vervelend! De cache is naderhand alsnog door de betreffende teams in het boekje gelogd!
 16. Maar jij hebt geen zin om op de pagina te vermelden dat je weg bent, dan kun je ook verwachten dat er irritaties ontstaan als je niet reageert. Ik heb van de zomer een aantal van die earthcaches gedaan en ik had netjes alles eerst gemaild. Het wordt dan best een gedoe met de administratie hier vind ik als het dan wat langer gaat duren. Ik kwam namelijk terug van 3 weken vakantie met tig gedane caches, de logs, de foto's en dus die earthdingen. Gewoon op je pagina zetten dus dat je weg bent, of er op zetten dat ze mogen loggen na het doormailen van de antwoorden zodat JIJ later meer werk hebt ipv de cachers zelf. Jij gaat toch weg? Ja, ik ga weg en geef geen vrije toegang tot inbraak. De mail die we kregen was een reactie toen we wegens overlijden een week elders verbleven.... Blijf beleefd want je weet de reden niet. Zelf vind je dat ik snel moet reageren omdat jij een lijst van 3 weken cachen zo'n gedoe vind....... cache dan wat minder. Maak een NOTE van je log en wacht even op antwoord, daarna zet je die om in een FOUND, dit kan je simpel even op je cacheprint noteren ter herinnering. En ja, de cachers mogen gerust vast loggen, ze hoeven echt niet te wachten.
 17. Wij sturen altijd een berichtje terug als we de antwoorden ontvangen. Doch, als we op vakantie zijn en zoonlief blijft NIET thuis dan heb ik geen zin om op de cachepagina te melden dat we er niet zijn. Wel erg lomp als je dan na een dag of 3 een extra mail krijgt dat je laks bent en geen earthcache waardig omdat je niet direct hebt gereageerd. Ook earthcache eigenaars kunnen op vakantie, ziek of in het ziekenhuis zijn, of zomaar druk zijn met (familie)omstandigheden............ Ja, ook die dingen gebeuren!! Een log verwijderen is echter nog nooit nodig geweest.
 18. keesenanita

  Puntjesjagers

  Ja, ook wij zijn van de "puntjes". De ene helft van het team veel meer dan de ander, en hoe komt dat zo? Toen we begonnen deden we meer multi's. Op een gegeven moment heb je van die dagen, slecht weer of welke reden dan ook, dat je een reeks oppikkertjes doet. Later zagen we dat we gemiddeld op ongeveer 1 cache per dag stonden vanaf het moment dat we cachen, de niet actieve dagen meegerekend. Het lijkt ons leuk om dat zo te houden!! Uiteraard komt het er op neer dat je dan ook veel caches doet. Dat alles bij elkaar gerekend heeft het dus wel wat weg van puntjesjagen omdat we ook verschillende keren wat langer uit de roulatie zijn geweest wegens familieomstandigheden en operatie van 1 der teamleden. Ook vanaf dinsdag zal er weer een stop zijn wegens omstandigheden, dus dat wordt weer flink inhalen. En nee, we schamen ons er niet voor. Overigens, we kijken eigenlijk al sinds een jaar niet meer op de rankings. Leuk om even tussendoor te doen. 10 Minuten later: Even een snelle check op de rankings: we weten nu dat we op 212 staan. Misschien dat we over 2 maandjes of zo nog eens kijken. Wat dit toevoegt? Niets, maar dan kan een ander er weer over zeuren waarom we dan tóch kijken!
 19. Ook wij gingen voor de Fenix LD20.
 20. Niet alleen inlezen van caches is een probleem. Er komen zelfs weer extra stipjes op de kaart van caches die we 3 jaar al geleden gedaan hebben.
 21. Toegegeven, vaak liggen er wel leuke dingen in hoor, het is niet altijd negatief! Ook toegegeven, zeer regelmatig is het troep. Gelukkig hebben we geen kinderen die graag willen ruilen, maar wel heel veel goodies die we gratis gekregen hebben van o.a. een speelgoedwinkel die de winkel ging reorganiseren. Zeer regelmatig doen we wat in de cache, schonen we hem op en gooien de rotzooi in de dichtstbijzijnde vuilnisbak. Maar er zijn ook genoeg keren dat we zeggen: alweer......daar heb ik nu geen zin in, loggen dus en wegwezen. Zo gauw we door onze voorraad heen zijn (nog een jaartje of zo) dan nemen we geen goodies meer mee, enkel eentje om te ruilen tegen een winkelwagenmuntje. Wij vinden micro's echt niet vervelend maar je kunt er geen tb's en coins in kwijt......... Maar wat we wél vervelend vinden is als we de logjes lezen van andere cachers: In : tb Uit: vliegtuigje (of knikker o.i.d.) Zo raakt de cache ook snel leeg. Een tb en coin zijn beiden geen ruilmiddelen! Overigens wél eerlijk van de cacher om dat toch te vermelden.
 22. Geen commentaar maar enkel even een paar vraagjes over het inlezen van caches: Iedereen weet dat het inlezen vanaf begin oktober geheel niet naar wens ging. Na enkele maanden kwamen er steeds weer een stel bij. Sinds korte tijd worden bij ons ineens ook de recent gedane caches niet allemaal meer ingelezen en het schijnt onmogelijk te zijn om dat via DHZ te doen. Omdat wij toch liever met de traditionele kaarten van .nl werken is dat erg vervelend omdat de stipjes dus ook blijven staan. Komt dat binnenkort misschien weer goed of gaat dit heel lang duren? En de caches die in november en december waren gedaan, niet ingelezen waren en ondertussen zijn gearchiveerd, komen die ook nog op die lijst van gedane caches te staan of worden die niet meer ingelezen? Als dat het geval is zal de lijst dus nooooit meer kloppend worden.....
 23. Flet, een groots besluit! Wij hebben in elk geval de serie in 2 opeenvolgende stralende dagen gedaan. En ja, we hebben er ook van genoten. De hele mooie caches maakten de wat mindere meer dan goed en we schreven in elk geval iedere keer weer een aparte log. We hopen in elk geval van jullie andere caches nog wel te gaan genieten. Laat jullie cacheplezier hierdoor niet vergallen. Bedankt!!!!
 24. keesenanita

  Log Deletion Na Adoptie

  Wij zijn het in elk geval helemaal met je eens!!! Je kan nu eenmaal niet ontkennen dat die coin, tb en cache al eerder gelogd zijn. En inderdaad noem je de oorspronkelijke cacheleggers naam, pronk niet met andermans veren!
 25. Waarom via betaling het kaf van het koren scheiden?? Onzer inziens werkt dat niet want zowel tussen de rijken als de armen zitten mensen die niet deugen. Beter opletten als je gaat loggen is ons idee. Gisteren lieten we Habitat boven de Waal #2 liggen omdat het er gruwelijk druk was, die doen we een andere keer wel. Vorig jaar werd een cache van ons geript en uitgestrooid door het bos, waarom?? Omdat er een cacher was die graag een puntje wou scoren terwijl er andere kinderen op een steenworp afstand aan het spelen waren. Hij/zij wou schijnbaar per se loggen en nam de goed verstopte cache onder meerdere toeziende ogen uit zijn bekisting. Op een vraag van de kinderen werd er duidelijk alles uitgelegd, tegelijk gelogd en alles weer verstopt. Een ander team zag alles gebeuren. Toen we later door derden werden gehint dat onze cache weg was zijn we poolshoogte gaan nemen en hebben alles (gelukkig) verspreid terug gevonden. Op onze vraag in een logje werd het hele verhaal aan ons verteld. Laat dat ene puntje aub liggen en ga na een half uurtje even terug!!! Dus: GRATIS laten en gewoon loggen zonder op te vallen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...