Spring naar bijdragen

Team PeEr

Leden
  • Aantal bijdragen

    71
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Team PeEr geplaatst

  1. Team PeEr

    Checker

    Vind je deze checker leuker? http://coord.info/GC2QNWH
  2. Zo hebben wij dat ook de afgelopen 2 jaar gedaan (in NL, Belgie, Duitsland en Denemarken) en dat werkt prima. De etrex H doet wat hij moet doen. De cache aanwijzen We hebben toch meer dan 1000 doosjes gevonden
  3. Als je een multi uit hebt gezet die de moeite waard is, maakt dat toch niet uit
  4. Team PeEr

    Puzzel

    De COs zijn prima mensen en helpen graag, weet ik uit ervaring Verder heeft deze cache niets van doen met de Hof-van-Twente-serie, dus kijk even goed als het je alleen om de serie te doen is
  5. Het zijn wel net kleine kinderen bij TomTom. Het is namelijk helemaal niet hun fout hoor. "(..) bug in software (..) welke wordt geleverd door een derde partij."
  6. Team PeEr

    Wateroverlast

    Mooiste wat ik meegemaakt heb: een filmkoker halfvol zout, want ja, dat trekt het vocht mooi aan... En dan blijft je logboekje mooi droog en zoutig Jammer alleen dat ik het kokertje iets schuin hield bij het openen. Wie verwacht nou dat er ineens 2 theelepels zout uitkomt? Ach. Je kunt overal wel een korrel zout opleggen he
  7. Team PeEr

    Wat is het?

    ok, bedankt!
  8. Team PeEr

    Wat is het?

    Iemand enig idee wat dit is? Een schimmel of heeft iemand zn uitgekauwde sinaasappel op de tak gespuugd?
  9. Graag gedaan. /offtopic Mocht je genoeg tijd hebben in Apeldoorn. De multi's van desbetreffende cacher zijn ook echt de moeite waard
  10. Als je van streetviewen houdt: http://coord.info/GC30NZM Er zijn er 20 en een bonus. Nabij Apeldoorn. De opdrachten laten niets aan het toeval over en zijn mooi opgezet. Wij hebben er een heel aantal uurtjes lol aan beleefd. En het is veel goedkoper dan vliegen naar al die steden ;-)
  11. Pfff, ik wacht al meer dan 5 minuten en zie nog niet eens 1 log. Dat lijkt me niet erg wenselijk :-(
  12. Team PeEr

    Challenges

    Als ik op 'Holland' zoek, dan neemt hij coordinaten nabij Soest. Dan vind ik er 3: Kerstman in Bos GPS kenteken Fietsbrug challenge Bij Maastricht zitten er ook 4 Wat een dom gezoek zo. De range is blijkbaar <50km oid
  13. Team PeEr

    Challenges

    Sorry, had je log niet helemaal goed gelezen. Je had zelf al melding gemaakt van ctrl-f5. Maar helemaal zonder zou inderdaad beter zijn. On-topic: Kun je eenvoudig zien welke challenges in Nederland zijn? Met search Holland of Utrecht vind ik er 3.
  14. Team PeEr

    Challenges

    Even je cache leeggooien doet wel flink wonderen. Nu is het weer leesbaarder. Naam, plaatje, aantal staat links en de log rechts. Terwijl voordat ik de browser restartte, alles nog onder elkaar stond.
  15. Team PeEr

    Challenges

    Nee hoor, deze stormt de top 10 binnen En terecht, wie wil er nu weten dat je die log gemaakt is 'about three weeks ago' Overigens zijn de logs bijna onleesbaar doordat die avaters. En is het beeld nu weer smaller geworden of ligt dat aan mij?
  16. Probleem zit hem erin dat het vandaag 5-5 is. En iedereen (incluis Team PeEr) verandert kennelijk de verkeerde 5 in een 4 voor caches die gisteren gelogd zijn.
  17. Dit is altijd al zo geweest, vandaar dat het ook een BETA map heet. Er zijn nog wat dingen niet goed. Maar als ik op 'map' klik wordt wel automatisch de betamap geladen. Alsof dat de standaard is... @Biegstra Verder zit het met die logs wel goed denk ik (behalve dat het op de betamaps geen smiles worden) Ik zag mijn logs ook niet, maar check even goed de datum. Volgens mij zijn de maanden en dagen omgedraaid (bij het invoerscherm) en doe je dat dus automatisch verkeerd, omdat je al jaren het eerste cijfer aanpast (voor de dag) ipv de tweede Ik vond mijn logjes in elk geval terug bij 4-5-2011 en dat is nu dus 5 april 2011. Terwijl ik zelf wel degelijk 4 mei bedoeld.
  18. Ik kan op de kaart ook niet zien of caches tijdelijk offline zijn. Hebben meer mensen dit probleem?
  19. Team PeEr

    Zaklamp met groot vermogen

    Achterin zit gewoon een ver, dus hij klemt prima. De batterij he Ik hoor ook niets rammelen, dus dat kan haast niet. Waarschijnlijk maakt hij dus ergens net geen contact. Maar waar...?
  20. Team PeEr

    Zaklamp met groot vermogen

    Ik heb 22 dec besteld en het is 5 januari afgeleverd. Helaas doet de zaklamp het niet. Hij zou op AA en zo'n 14500 batterij moeten werken maar op AA heeft hij het even gedaan. Daarna heb ik de batterij eruit gehaald en een andere erin gedaan (1 van mn oplaadbare) en nu doet hij niets meer. Ook niet met de batterij die het eerst wel deed. Iemand ervaring daarmee? Ik heb alles wat los kon inmiddels losgeschroefd en gekeken of er iets geks te zien was, maar ik kan niets vinden. Iemand een tip?
  21. Team PeEr

    Zaklamp met groot vermogen

    Bedankt voor het antwoord. Je spreekt alleen in je post over 'deze' lamp, bedoel je dan de 50122, of degene die ikzelf gepost had?
  22. Team PeEr

    Zaklamp met groot vermogen

    En als je vreemde batterijen wel eng vindt, en dus liever een lamp koopt waar AA in gaat. Is dit dan een goede optie? sku.30986 Of raden jullie dan iets anders aan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...