Spring naar bijdragen

Krimpenees

Leden
 • Aantal bijdragen

  188
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Krimpenees geplaatst

 1. Krimpenees

  Papierloos Geocachen

  Ik gebruik al jaren een oregon 540. Maar zoals al eerder in de eerdere posts aangegeven, is paperless cachen alleen handig bij een tradi. Voor een Multi is het handiger om een uitdraai te maken van de pagina.
 2. Helaas, risico van het vak
 3. Krimpenees

  Favorites

  Ik ben het niet vaak met je eens, Diederikus, maar dit keer wel. Van mij mag het hele systeem verdwijnen.
 4. Ik heb 0 ingevuld omdat ik, zoals ook enkele anderen hier aangeven, graag mijn statistiek bijhoud hoeveel ik er heb gevonden.
 5. Is die kaart routeerbaar? Anders krijg je inderdaad alleen maar rechte lijnen.
 6. Krimpenees

  Code Invoeren.

  Volgens mij is het de enige oplossing om premiumlid te worden.
 7. Helemaal mee eens, dit geeft een heel duidelijke omschrijving
 8. Jammer dat het op zondag is. Anders had ik me graag aangemeld voor de gevordeden cursus
 9. De 161 meter regel is idd een regel die gehanteerd moet blijven. Alleen zou in overleg met CO en reviewer hier van afgeweken moeten kunnen worden. Ik heb bijv. zelf een serie liggen langs een dijk. Aan de andere kant van die dijk ligt een kinderboerderij waar je een leuke kindermulti zou kunnen maken. Echter ligt er hemelsbreed binnen de 161 meter een cache van mij die in de serie thuishoort. Om echter van de cache langs de dijk naar de kinderboerderij te komen, moet je wel een heel eind omrijden(meer dan 161 meter). In zo'n geval zou er van de 161 meter regel afgeweken moeten kunnen worden.
 10. 1 optie mis ik: De series. Die vind ik ook leuk om te doen.
 11. ??? Verklaar je nader casteel
 12. Eerlijk gezegd vind ik het een beetje onzin om caches in de nacht te bezoeken. Nachtcaches uitgesloten natuurlijk. Eén van de redenen om een cache neer te leggen is om anderen iets van de omgeving of de historie van de plek te laten zien. Volgens mij is dat nogal moeilijk in de nacht.
 13. Heb ik ook iets aan de app als ik geen mobiel internet heb?
 14. Raar eigenlijjk. Als je premium member bent zou de app gewoon gratis moeten zijn.
 15. Voor zover ik weet betaal je als basic member geen lidmaadschapsgeld. Dat betekent dus dat de groundspeak app ook gratis is. Waar haal je die gratis app dan vandaan. Ik kan hem niet vinden.
 16. Dat werkt inderdaad. Bedankt.
 17. Op een cachepagina die ik gemaakt heb staan een aantal foto's. Als ik op 'bewerk' klik krijg ik de melding 'file not found'. Hier gaat dus iets fout, maar wat?
 18. Voor zover ik weet is dat niet uit te zetten. Ik ben daar zelf ook wel eens mee bezig geweest. Het is inderdaad knap irritant.
 19. Waar geef je aan dat je dollars wit dan? Via deze gift staat er bij mij automatisch Euro? Klopt, het wordt omgerekend naar euro's volgens de huidige koers. En met betaling via Paypal kwam ik in augustus op 24 euro uit. Als ik via bovengenoemde link mezelf een pm kado doe kom ik nog steeds op 29,99 euro. Of doe ik iets verkeerd? Moet ik misschien de amerikaanse cadeaucard gebruiken?
 20. Krimpenees

  Smilies In Logs

  Ik vind ze juist wel grappig die smilies. Ze relativeren de soms wat scherpe tekst.
 21. Krimpenees

  Reportage Geocaching

  Als het artikel klaar is. zet hier dan svp een linkje neer. Dan kunnen de anderen het ook lezen.
 22. Volgens het filmpje kun je er ook je telefoon mee behandelen. Als ik het goed begrepen heb(mijn engels is niet zo goed) heb je een spray voor de binnenkant en 1 voor de buitenkant.
 23. Het vreemde is dat ik hetzelfde probleem had vorige week. Ook als waypoint staan ze er niet in. Helaas kan ik je op dit moment niet helpen perda, maar ik ben wel benieuwd naar de antwoorden/oplossingen van anderen.
 24. Als de wandeling of fietstocht mooi is en de legger heeft zijn of haar best gedaan om mij een aantrekkelijk deel van zijn of haar woonomgeving te laten zien, dan maakt het mij weinig uit, wat ik aan het einde vind... Wij doen "de moeite" (fout woord voor een fijne dag in de buitenlucht) niet voor het doosje, maar voor de wandeling of tocht er naar toe. Dat doosje ben ik binnen de kortste keren weer vergeten, de wandeling of fietstocht niet. Het is natuurlijk wel zo, dat een echte "gezinscache" absoluut niet kan zonder mooie box met inhoud. Anders zou je de jongsten van het gezin diep teleurstellen! Vanuit Krimpen kun je het bijna aanfietsen naar Kamerik..... :-) Bedankt voor de snelle reaktie. Dat het vanuit Krimpen te fietsen is, had ik ook al gezien. En deze cache staat zeker op mijn verlanglijst.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...