Spring naar bijdragen

hoedinie

Leden
 • Aantal bijdragen

  130
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

22 Uitstekend

Over hoedinie

 • Verjaardag 15-05-1975

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 62sc
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2013
 • Lengtegraad
  52
 • Breedtegraad
  5
 • Skype
  hoedinie
 • Twitter
  GC_Hoedinie

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Barneveld

Contact Methods

 • Skype
  hoedinie
 1. bij de chlobaalcaching kun je wel filteren met de selectiebewerker op het aantal favorite points als dat is wat je wilt.
 2. Reken maar dat mijn kinderen het gaaf vinden om te zien dat hun finds omgezet zijn in smileys. Ook al zijn er genoeg dagen bij dat ze daar totaal niet naar omkijken
 3. Ik heb nog geen eigen caches en dat zal ook nog wel even duren maar de volgende vraag komt bij me op. Ik geocache nogal eens met mijn vrouw en kinderen. Stel dat ik nu een cache ergens leg en zij gaan hem zoeken zonder mijn hulp, of in ieder geval niet meer hulp dan je een andere cacher zou geven. Dan is het toch een found? Of moet ik soms voor alle gezinsleden een apart account aanmaken en iedere trip die we doen 5 founds loggen... Dan kan ik net zo goed administratief medewerker bij GS worden of zo. Als je het hebt over puntjesjagen
 4. na vanmiddag heb ik gezien dat er soms echt NIKS aan het cachen ontbreekt. - Heerlijk weer: check! - Gezellige wandelpartners: check! - Fantastische puzzels: check! - Uitdagende puzzels: check! - Een verzorgde cache: check! Wat wil een mens nog meer?
 5. hoedinie

  Ideale Cache Pet

  dit gaat mijn pet te boven
 6. hoedinie

  Ideale Cacheauto

  Mochten jullie in de omgeving Veenendaal zijn: ik ga zo met de Mazda als cachemobiel cachen.
 7. hoedinie

  Ideale Cacheauto

  ik voel me gediscrimineerd! Ik cache veel liever op de fiets. Weet je wel hoe lastig het is om al die containers vanuit je auto te moeten loggen?
 8. hoedinie

  Ideale Cachepen?

  Heerlijk draadje dit. kan het cafe niet heropend worden?
 9. hoedinie

  Ideale Cachepen?

  Jij hebt het echt nog niet begrepen, hè? Bij een log moet de inhoud authentiek zijn. Zodra jij iets in het logboek schrijft met je pen dan laat je inkt achter... Denk er dan wel aan dat die inkt authentiek moet zijn. Wat dat betreft ben ik het met vlinder eens dat een ganzepen de enige optie is. Potje inkt in de cachetas gevuld met een mix van olie met houtskoolpoeder en je bent helemaal authentiek bezig!
 10. hoedinie

  Ideale Cachepen?

  Wellicht een nuttige extra vraag: hoeveel pennen nemen jullie mee? Ik heb er zelf minstens 4 in de tas en 2 in de cachemobiel. Moet er niet aan denken dat ik ter plekke ontdek dat mijn pen het niet doet.
 11. hoedinie

  Ideale Cachepen?

  een blauwe. mijn eigen. in mijn tas in het zijvakje
 12. Er was eens een fietspad van Voorbos naar Achterbos. Om het bos te sparen liep het fietspad om het bos heen. Aan het begin stond een paddestoel met daarop: Achterbos 21km. Voor veel een heerlijk ritje. Vele trainingsrondjes van 42km werden op Endomondo geregistreerd door sporters die even op en neer gingen. Alle forensen declareerden keurig 2 keer 21km reiskosten en bijna iedereen was tevreden, voor anderen was het een kwelling. Veel te veel reistijd dus dat moest beter! Na de lokale verkiezingen, die werden gewonnen door de AMS partij (Alles moet sneller), werd er een fietspad dwars door het bos gelegd en de afstand ging van 21km naar een luttele 7km. De paddestoel werd aangepast en iedereen was blij. Forensen konden snel door het bos en de sporters nog steeds hun lange rondje doen. Door de crisis was het echter niet haalbaar meer om 2 fietspaden te onderhouden en het fietspad om het bos heen werd slechter en slechter. De meeste sporters besloten om 3 keer door het bos te rijden en al gauw werd het lange fietspad niet meer gebruikt. Het fietspad verdween, de paddestoel werd aangepast en iedereen was tevreden. Moraal van dit verhaal? de paddestoel is de D/T rating. Die kan veranderen. De schuld ligt dus bij de statistieken websites die actuele data gebruiken voor acties uit het verleden. Als een bepaalde route wijzigt past Endomondo mijn trainingen uit het verleden toch ook niet aan. Door op te slaan wat de afstand toen was kunnen ze mij nu correcte gegevens tonen. En dat is het enige juiste wat al die statistieken sites moeten doen. Mocht de gemeente de paddestoel met 21km aanpassen? Ja dat zijn ze zelfs verplicht omdat het anders misleiding is. Zo, ik ga weer fietsen!
 13. Mijn eerste FTF. YESSS!!!!

 14. Eindelijk bericht van de gemeente Ede. Nu wachten tot eind maart op ik een cache mag leggen. (Duurt dat altijd zo lang?)

 15. Goed punt! Want volgens mij word bij bijna 100% van de mysteries de D rating gebruikt om aan te geven hoe moeilijk de puzzel is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...