Spring naar bijdragen

jati

Leden
 • Aantal bijdragen

  44
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Euro
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2002

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jati.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1975 profielweergaven
 1. jati

  Geocaching.be

  Weet er iemand wat er met de website Geocaching.be is? Als ik de website opvraag, krijg ik al een tijdje de melding dat het account suspended is.
 2. Als je meer wilt weten over geocaching dan is onze cursus geocaching misschien iets voor jou. Wij organiseren elk jaar een beginnerscursus en een cursus voor gevorderden. De komende is 13 mei van dit jaar. Meer informatie kun je vinden op www.geocaching.com (event-pagina) en op www.allesovergeocaching.nl
 3. jati

  Hulp En Advies Gezocht

  Het duurt nog even, maar 23 april hebben we weer een geocaching-cursus. Het event moet nog worden aangemeld. T.z.t. dus meer op de com-site. Meer info vind je op dit moment al wel op de website allesovergeocaching.nl.
 4. Op 18 mei organiseren we voor de vierde keer een cursus geocaching. Er zijn nog een paar plekken over.
 5. Als je geen beginner bent, ben je voor ons gevorderd.
 6. De cursus zit al weer voor de helft vol. Dus als je enige haast maken.
 7. Op 18 mei organiseren we voor de vierde keer een cursus geocaching. De cursus is in Wageningen, begint om 13.30 en duurt tot ongeveer tot 16.30. We starten op een veldje bij ‘Nol in ´t Bosch’ (Hartenseweg 60 - N51 59.083 E5 43.044). Er is een cursus voor (echte) beginners en (enigszins) gevorderden. De cursus is gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen. Vol is vol. De cursus is als event aangemeld bij geocaching.com. Zie geocaching.com. Meer informatie vind je ook op www.allesovergeocaching.nl.
 8. Op 21 april organiseren we voor de derde keer een cursus geocaching. De cursus is in Wageningen, begint om 13.30 en duurt tot ongeveer tot 16.30. We starten op een veldje bij ‘Nol in ´t Bosch’ (Hartenseweg 60 - N51 59.083 E5 43.044). Er is een cursus voor (echte) beginners en (enigszins) gevorderden. De cursus is gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen. Vol is vol. De cursus is als event aangemeld bij geocaching.com. Zie geocaching.com. Meer informatie vind je ook op www.allesovergeocaching.nl.
 9. De beginners- en de gevorderdencursus zitten vol. Bij aanmelding komt je dus op de (inmiddels ook al redelijk lange) wachtlijst.
 10. Ook de beginnerscursus zit bijna vol. Er zijn nog maar 4 plekken.
 11. Op 16 september organiseren we voor de tweede keer een cursus geocaching. De cursus is in Wageningen, begint om 13.30 en duurt tot ongeveer 16.30. We starten op een veldje bij ‘Nol in ´t Bosch’ (Hartenseweg 60 - N51 59.083 E5 43.044). De gevorderdencursus zit helaas al vol. Er is nog wel plek in de beginnerscursus. De cursus is als event aangemeld bij geocaching.com. Zie geocaching.com Meer informatie vind je ook op www.allesovergeocaching.nl.
 12. De kenninsmakingscursus Geocaching kost inderdaad 0.00 euro.
 13. Voor newbies en mensen die nog nooit een cache hebben gevonden, organiseren we zondag 24 juni een kennismakingscursus geocaching. De cursus is in Wageningen, begint om 13.30 en duurt tot ongeveer 16.30. We starten op een veldje bij ‘Nol in ´t Bosch’ (Hartenseweg 60 - N51 59.083 E5 43.044). Voor de pauze gaan we in op de achtergronden van geocaching en vertellen we hoe je met een gps een schat kunt vinden. Daarna ga je in kleine groepjes op zoek naar een Traditional en een Multicache. Na ongeveer anderhalf uur is het tijd voor een korte pauze met wat te drinken en een koek. In deel twee van de cursus gaan we in op Mysteries en puzzels. We besteden o.a. aandacht aan de puzzels uit het boek d3Zusjes. Na de introductie kun je (weer in kleine groepjes) op zoek naar een mystery cache. Als je zelf geen GPS hebt, kun je er een lenen. In verband met het aantal plekken, moet je je van tevoren aanmelden. Kijk daarvoor op www.allesovergeocaching.nl.
 14. Heel erg bedankt voor alle jullie inspanningen.
 15. jati

  Vaarwel!

  Ooit mochten wij Waardeloos! ontmaagden. Wij vonden het toen zonder twijfel de beste nachtcache van Nederland en we vinden nog steeds dat deze cache één van de weinige caches is die je als cacher gedaan moet hebben. Waardeloos! is eigenlijk onvervangbaar en daarom is het eeuwig jammer dat hij wordt gearchiveerd. PN heel erg bedankt en ondanks alle berichtjes die het tegendeel zeggen, hopen we toch op een vervolg dat nog belevenswaardiger is dan W!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...