Spring naar bijdragen

De Hammenaartjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  40
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door De Hammenaartjes geplaatst

 1. Gecondoleerd met dit verlies. Wij wensen iedereen heel veel sterkte toe.
 2. Zie dat onze caches er ook op staan. Heb even gekeken op hun site maar mijn conclusie is gewoon links laten liggen. Heb meer dan genoeg aan NL en Com.
 3. Volledig mee eens. Zullen we deze discussie sluiten. TP stopt en wij gaan gewoon door. Punt
 4. Alle caches (GPX bestanden) zet ik in GSAK. Vervolgens exporteer je de caches die je mee wilt nemen met de HTML functie in GSAK. Er wordt een bestandje gemaakt op het bureau blad met de naam cache. Dit bestandje kopieer je naar je telefoon. De telefoon moet wel Java ondersteunen maar je kunt het altijd proberen. Zelf heb ik een SE 800i en dat werkt perfect. Succes.
 5. De CSx werkt perfect in heel Twente en de rest van Nederland, Duitsland en Frankrijk waar wij met onze GPS zijn geweest. Dus Hengelo moet geen probleem zijn en de CSx is absoluut zijn geld waard, wat ons betreft. Groetjes en succes P.S. werkt zelfs in Den Ham (ov) .
 6. Perfect. Inderdaad. Je maakt een route in Mapsource met een aantal punten die langs de route lopen, sla hem wel op als b.v. "naam".gpx en in de keuzelijst van mapsource bestanden ook gpx aanklikken. Vervolgen uploaden bij gc.com en daar opslaan. Kapitein Haak, mijn dank voor de uitleg.
 7. Woorden schieten tekort, hoewel wij Reintje niet persoonlijk kenden weten we dat hij veel heeft betekent voor geocachend Nederland. Namens De Hammenaartjes wensen wij familie, vrienden en bekenden veel sterkte toe in het dragen van dit verlies.
 8. Gewoon maken, cachers uit de buurt komen zo wie zo. Je moet het zelf een mooie wandeling vinden en plezier hebben aan het maken dan zijn de reactie over het algemeen wel goed en dan komt de rest van het land ook wel een keer langs als ze in de buurt zijn. Veel succes.
 9. De Hammenaartjes zijn ook van plan om mee te doen. Lijkt ons hartstikke leuk.
 10. Na de eerste cache te hebben gevonden moesten wij ons aanmelden met een nickname. Maar ja, wat verzin je op zo'n moment. Van alles bedacht maar aangezien wij Hammenaren zijn en uit Den Ham komen leek dit wel een goede nickname. Groetjes van de Hammenaren Sietze, Christa, Ruud en Geerhard
 11. In Engeland vonden wij een cache die totaal uitgebrand was. We wisten zeker dat hij in de uitgebrande boom lag, maar hebben hem bij thuiskomst gelogd als "not found" en een mailtje gestuurd naar de eigenaar met het verzoek de cache te archiveren.
 12. De volgende site hebben ons op weg geholpen om te cachen in Engeland: http://www.geocacheuk.com, hier krijg je onder UK Stats een interactive kaart. Verder vond ik op internet ooit de volgende site http://Brillig.com/geocaching. Deze schijnt de hele wereld in kaart te brengen om te cachen, maar heb hem nog niet goed bekeken. Veel succes.
 13. Even een reactie van "beginners" op deze discussie. Wat is een "berm of flutcache"? Wij zijn pas begonnen (27 caches sinds 19-09-04). Onze ervaring is dat een makkelijke "flutcache" voor een beginner best moeilijk kan zijn. Andersom kan een "moeilijke cache" van 5 km makkelijk zijn. In Engeland hebben we 5 caches gedaan waarvan 3 zgn. berm caches, deze waren leuk omdat je in een totaal andere omgeving bent. Soms heb je zin om even te gaan cachen maar geen zin om een lange wandeling te maken of anders om. Wel zou het handig zijn dat je weet of een cache een wandeling van een paar kilometer is of van een paar meter. Maar dat de ene cache leuker, beter, slechter of mooier is vind ik een persoonlijke mening. Dat begeleiding van nieuwe caches verloren of verspilde tijd is vind ik onzin dit komt de kwaliteit alleen maar ten goede. Kortom: plezier aan het vinden van een cache, lang of kort, moeilijk of makkelijk staat bij ons voorop. De Hammenaartjes. Beginnende Cachers
×
×
 • Nieuwe aanmaken...