Spring naar bijdragen

groene-woudlopers

Leden
 • Aantal bijdragen

  83
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over groene-woudlopers

 • Verjaardag 08-01-1979

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin GPS60
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  01-05-06

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hetgroenewoud.com
 • ICQ
  0
 1. Huren is ook altijd een optie, hebben wij ook gedaan in het begin. En kijk verder dan bever zwerfsport. Er zijn nog meer bedrijven, en ook goedkoper.
 2. Ik lees veel op het forum, maar altijd als ik wat zoek kan ik het niet vinden. Eigenlijk heb ik helemaal niks met computers en alles wat erbij hoort. Maar steeds kom ik een stukkie verder, en soms maakt het de techniek het zelfs mij wat makkelijker. Op dit moment printen we netjes elke keer als we gaan cachen een aantal caches uit. Maar ik heb wel eens gelezen dat het ook paperless kan. Hoe?? en waar moet ik rekening mee houden? Eerst wilden we een pda kopen om daar wat caches in op te slaan als we op vakantie gaan. Maar nu het internet op de gsm ook steeds meer standaard wordt lijkt dat ook een goede optie. Maar wie kan mijn vertellen waar ik rekening mee moet houden. Hoe weet ik dat ik caches in een gsm kan laden en ze later in het veld kan bekijken? Heb ik daar windows mobile voor nodig? Hoeveel caches kan ik opslaan? En hoe doen jullie dat in het buitenland, waar het allemaal zo verschrikkelijk duur is! (op dit moment zoeken we een internetshop en printen daar, we weten nooit van tevoren waar we heen gaan) Dus, al met al wie kan mijn helpen. Of misschien is iemand bereid om een keer samen te cachen zodat ik kan zien hoe het één en ander werkt. Dit graag via pb of liever een mailtje!
 3. Dat hebben we inderdaad de eerste keren wel gedaan. Maar na een aantal keer vergeet je dat. En dan duurt het gewoon eventjes eerdat hij weet waar hij is. Leg de gps een half uur op dezelfde positie zodat hij zich kan 'calibreren'
 4. Ook ik schrijf niet de sterren van de hemel. En heb ook niet altijd evenveel zin of belevingen. Maar ik kom net terug van een weekend Limburg en zit me mateloos te irriteren. Echt waar. Caches rond de tien kilometer waar mensen de moeite voor hebben gedaan om deze te maken. En als je dan logs leest van mede-cachers met ............................. ja hou maar op! Twee misschien drie regels, het is toch echt te triest voor woorden! Ik schrijf dit berichtje ook meer met de hoop dat als het op de hoofdpagina van .nl komt weer even gelezen wordt en mensen aan het denken zet. Want ja, voor een oppikker oké. Maar mensen, besteed is wat tijd aan je logs.
 5. groene-woudlopers

  Ter adoptie

  Er zijn maar weinig 'raapmicro's' waar ik meer woorden aan wil besteden dan. 'snel gevonden' of iets in die trand. Leuk om van A via een oppikker bij B te komen, maar meer waarde heeft het voor mij ook niet echt. Lekker archiveren die hap. Zelf zit ik met het probleem dat ik gave multi heb bedacht. Tussen het bedenken en on-line komen zat ik te wachten totdat er een belangrijk onderdeel in de route is gebouwd zou worden. Dit liet een tijdje op zich wachten. En nu liggen er drie raperers op de route die ik ook had, dan maar geen mooie multi. En dat is echt balen.....
 6. als je dislectisch bent mag je dan logisch wel met korte sch schrijven
 7. Geschikt Ongeschikt Maar ja, het was een oefening in het donker..... en als het dan toch te licht is!
 8. Jazeker, voor de hele wereld zelfs. Even zoeken in het forum op kml! Heb even voor je gezocht, en hier is de link http://www.geocaching.com/kml/buildnetworkkml.aspx
 9. Op zattevrienden.be kwam ik deze link tegen. Helemaal geweldig
 10. Ik heb wel eens meer zo'n zelfde document gezien. Volgens mij met dezelfde hectometerpalen, maar daar nooit iets gezien van camera's ofzo. Misschien deze keer wel, maar ik geloof het document niet zo! Toch bedankt, en ik houd het in de gaten.
 11. Volgens mij wordt het druk vandaag in de bossen. Ik probeer caches te bekijken maar steeds wordt mij gemeld dat de "server too busy" is. Gelukkig geeft een cacher dan toch de voorkeur aan cachen dan aan de meubelboulevard
 12. groene-woudlopers

  TB bezit.

  Heb weleens storingsdienst, of moet werken in het weekeinde. Dan mail ik gewoon even de eigenaar van de tb en exuseer me voor het langer in het bezit hebben van de tb. Afgelopen jaar had ik nog een tb in bezit voordat we op vakantie gingen. Deze tb mocht het land niet uit en hebben we gewoon in de buurt in een cache gedropt. Nu we zelf 2 tb's hebben valt het wel op dat er veel cachers zijn die een tb meenemen zonder aan zijn missie te voldoen. Het lijkt wel of het weer alleen om de statistieken gaat. Noteer het nummer dan en log hem dan als discovered.
 13. Vind het niet zo heel erg, houd wel van een beetje rekenen tijdens het cachen. Maar bij de stadscache ravestein had ik het wel helemaal gehad. We waren blij dat we het achter de rug hadden. Door de sommen op de verkeerde volgorde uit te rekenen hadden we tot in de treuren kennis gemaakt met Ravenstein. Ik heb net nog even gekeken om een link bij dit logje te zetten. Maar het blijkt dat de eigenaar van de cache de cachepagina heeft aangepast. Dit na meerdere meldingen over het rekenwerk. Zoals ik het al zei hebben wij verder geen probleem als er wat rekenwerk in zit. En anders doen we gewoon een andere cache. Caches genoeg!!!
 14. Rechts gaat sneller!!!!!! Hoef je geen wegen te kruisen
 15. Ik ken wel de brabantse variant die kun je hier vinden. Maar er moeten ook pagina's bestaan waar tientallen van die dingen opstaan! volgens mij kom je er als je deze link volgt! Het navigatie systeem zal bij UPS niet op de TomTom komen, lees dit artikel maar eens. Koeriers van UPS mogen niet langer linksaf slaan. De 300 auto's van het bedrijf in Nederland slaan in principe alleen nog maar rechtsaf. Aangepaste navigatiesoftware moet de bestuurders daarbij helpen. "Het bespaart tijd en brandstof, is goed voor het milieu, en voorkomt ongelukken," zo vat een woordvoerster van UPS de voordelen samen. Nadat dit systeem succesvol werkte in de VS, ging UPS vrijwel overal ter wereld over op deze werkwijze.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...