Spring naar bijdragen

Haai

Leden
 • Aantal bijdragen

  94
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Haai

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 10-11-1972

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  explorist 300 (2005) gpsmap 60csx (2007)
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sinds 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://home.zonnet.nl/nedzone
 1. och als we toch reclame aan het maken zijn; een variatie op de moerputwandeling vind je hier; http://members.tele2.nl/nedzone Veel wandelplezier. Die caches van Cleopatra zijn wel mee te nemen denk ik als je voor de wandeling kiest.
 2. Haai

  Ter adoptie

  Ik (en met mij vele andere cachers) ben best bereid om langere logjes te schrijven, maar dan moet er ook wel wat te vertellen zijn: grote waardering voor de verstopplek, de omgeving, of de puzzel, of een raar avontuur ter plekke, noem maar op. Maar als de cache er eentje van het type "ik ben er langs geraasd met de auto en heb hem uit het raampje even snel in de berm gegooid" is met bijbehorende cache pagina, verwacht dan ook niet teveel terug. Daarnaast had ik de impressie dat deze hobby vooral gaat om het vinden van de caches, en niet zozeer om de literaire kwaliteiten van de vinders. Ik heb zelf nog geen enkele cache gelegd, dus ik weet natuurlijk niet wat voor emoties er dan in het spel komen, maar me dunkt dat je dat toch van tevoren zou moeten beseffen. Hans Tsja Hans. Zoals ik al zei; ik heb het hit and run karakter onderschat. Je hebt dus helemaal gelijk. Van de andere kant ben ik het niet met je eens. Op de cachepagina staat ook dat het een mooie wandeling kan zijn, als iedereen dan kiest voor hit and run is de lol er zo af.
 3. Haai

  Ter adoptie

  Ja en Nee. Ik leg caches ook duidelijk voor mezelf en voor het teruglezen van leuke logjes (die dus verder gaan dan "gevonden")
 4. Haai

  Ter adoptie

  nee, wordt me niet teveel, maar ik ben letterlijk uitgekeken. (Ik denk dat ik het hit and run karakter heb onderschat). Hoe dan ook; hij wordt gearchiveerd als ie niet wordt geadopteerd. Ik overweeg nog om er een multi van te maken. De omgeving leent zich er wel voor, maar dan zit je weer met het tijdsaspect. Nee, een hit and run is leuk om te loggen, maar om bij te houden is er eigenlijk geen r**t aan...
 5. Haai

  Ter adoptie

  Hallo, Is dit de juiste plek voor dit draadje? Zag zo gauw geen ander. ben uitgekeken op GC10WWQ 'Rode Brug'. Hij gaat het archief in. tenzij iemand me binnen een maand laat weten 'm te willen adopteren. reactie aub per PM Groet, Haai!
 6. Haai

  Epiloog

  Ik vond het eigenlijk wel een intressant draadje worden. Hoezo nokken? Dan lees je het toch gewoon niet? Laat maar boven water komen wat er kennelijk boven water moet komen. Daar een apart forum elders op het net voor inrichten is bullsh...En als je het hier al niet kan uitpraten waarom elders wel? En wat ik eigenlijk nog even kwijt wil: je verschuilen achter regels vind ik 'eng'. (Als commentaar op PT; #66) En nee, dit vind ik ook geen enge vergelijking. Het lijkt hier verdorie wel wereldoorlog 2.
 7. Haai

  Epiloog

  [quote name= ook weinig uit. Er zijn meer zaken die soms niet werken en daar is het ticker systeem voor bedacht. Iemand enig idee wat dat is? En wat dat voor gevolgen heeft? Ik stel mij voor dat het betekent dat je alleen maar hele draadjes weg kan halen en geen bijdrages in dat draadje? Zoiets? Of zit ik er nu helemaal naast? Verder er nog eens een nachtje over geslapen. En ik blijf toch het gevoel houden dat ik op dit forum teveel de gedachte mis van 'laat 1000 bloemen bloeien'. Voordat er een paar zijn gaat de grasmachine er overheen.... Maar goed dat is mijn mening.
 8. Haai

  Epiloog

  Volgens mij is dit forum een redelijk open forum als je maar geen (politieke en te grote commerciële) berichten plaatst. Laten we het leuk houden en gewoon weer een draadje starten over "de mijne is 14 meter lang" . juist niet. Als dat het geval zou zijn dan haal je geen draadjes weg, (eventueel wel schrappen in de draad zelf) en ga je met elkaar de discussie aan. Niet gericht op elkaars standpunten overdragen maar op begrip naar elkaar toe. Soms heb ik Zoooooo het gevoel dat alles hier vastgeroest is: "de moderatoren vinden dat dus...", "ik krijg geen lucht dus ik ben weg", etc....
 9. Haai

  Epiloog

  Dat vind ik niet erg. Dat er draadjes verdwijnen wel...hoeft de hele post toch niet door te verdwijnen?
 10. Haai

  Epiloog

  Het is nog wel na te lezen : linkje aaah, wat zou het leven zonder google toch zijn <grinnik> mmm...ik krijg alleen de laatste pagina open. (Die mij nog niet zoveel zegt). Maar dat het persé via de cache-pagina van Google moet zegt mij des te meer. Als je echt open bent doe je er een slotje op en klaar. Dit is in mijn ogen absoluut niet tolerant. Pardon Transparant. Nou ja, doe maar allebei.
 11. Haai

  Epiloog

  als dat echt zo is is het nog erger dan ik dacht..... is die draad nog ergens op te pikken?
 12. Haai

  Epiloog

  Hoi Daar, de achtergrond van dit verhaal ken ik niet. Ik zal er ook niet inhoudelijk op in gaan. wil eigenlijk alleen maar even kwijt dat het kotsvervelend is dat er altijd wel 'gezeik' (excuse le mot) op dit forum. Zeer vermoeiend. Haak in ieder geval bedankt. Een paar jaar geleden heb ik als newbie wel veel aan je handleiding gehad.
 13. Bedankt voor je vergiffenis Ik bedoelde het overigens niet als aanval, ik gaf alleen aan hoe het soms bij mij overkwam. Wat dat betreft vond ik Kruimels 'optisch bedrog' ook wel verhelderend. Inderdaad allemaal mensen. Take it easy.
 14. @Twinpeaks : ( -draadje 104- ......' dat heeft dan absoluut NIET met groei van de moderators te maken, maar met groei van DE GEBRUIKERS). Daar heb je wel een punt. En ik zal het niet gebruiken om het om te keren, alhoewel, voor mij blijft als een paal overeind staan dat sommige moddereters zich snel persoonlijk aangevallen voelen. Ik vond jouw afsluiting eigenlijk wel mooi: citaat: " DAN denk ik dat we MET Z'N ALLEN gegroeid zijn en ingrijpen van moderators helemaal niet meer nodig is" Zou dat nou niet een mooie afsluiting van deze topic zijn?
 15. Het laten staan van deze topic is dat er groei zit in modereren? Tuurlijk. Een paar maanden geleden was dit denk ik echt niet blijven staan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...