Spring naar bijdragen

snif&snuitje

Leden
 • Aantal bijdragen

  139
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over snif&snuitje

 • Verjaardag 08-12-1950

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap 60CSx & Samsung S8
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Oktober 2005

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Veluwe
 1. snif&snuitje

  Cachen In Frankrijk

  Om caches te zoeken in het binnen en buitenland gebruik ik "Geocaching Maps". Type de naam of copy/paste de plaats in waar je verblijft rechts boven in "Zoom To Adress". Alle caches in de buurt komen dan tevoorschijn en kan je bekijken! Suc6
 2. snif&snuitje

  Betalen Voor Toestemming

  Ik heb drie jaar geleden een cache neergelegd in een gebied van SBB. Hier heb ik een officiele "Gebruiksovereenkomst" voor en daar moest ik toendertijd € 25,- voor betalen onder het mom van administratie kosten!
 3. snif&snuitje

  Garmin 76csx

  Mijn zoon heeft wel interesse in de GPS. Er is een PB-tje naar je toe!
 4. Hier in de Veluwse bossen zitten ze ook massaal en vooral de Amerikaanse eik moet het ontgelden. Ik heb wel de indruk dat het er meer zijn dan vorig jaar. Echter, de broedende vogels varen er wel bij. Ze hebben op het ogenblik jongen en name de koolmees, waar we een nestje van in de tuin hebben, vliegen af en aan met rupsjes in de bek. Het is nu een kwestie van keuzes maken voor welke cache je wil gaan lopen!
 5. Er zijn hier en daar al wat storingen met de nieuwe update! Kijk hier (WayPoint Forum) maar eens even.
 6. Dit is inderdaad ook onze TOPPER . De volgende staan ook zeer hoog op onze lijst, De bakens van Malpigi (GCM103) De Toren (GCR4YH)
 7. snif&snuitje

  Cachen Te Paard

  Mijn cache "Het Stenen Tijdperk" GCV1G1, is te paard te doen. Vlak in de buurt ook een Manege "Riant" (http://www.riantstables.com/).
 8. Voordat je een update draait, en systeemherstelpunt (Win XP) maken. Als je de update ongedaan wil maken, draai gewoon het systeemherstelpunt wat je daarvoor hebt gemaakt . In mijn geval was ik te gehaast geweest, had geen goed hestelpunt!! Heb de nieuwe versie verwijderd via "Programmatoegang en Instellingen". Toen op de website van Google Earth de laatste oude versie gedownload en die er weer opgezet .
 9. Deze Google Earth op de PC ge-update. Het programma werkte eeeerrruuugggg traag. Mijn internet verbinding hielp die zelfs omzeep!!! Ben snel weer terug gegaan naar de laatste 4.xx versie. De 5.0 versie zit m.i. nog vol bug's .
 10. In Google Earth de notatie op Graden,decimalen zetten via Exstra->Opties. De te zoeken notatie invoeren bij "vliegen naar" en zoeken starten. Links onderin komt dan de WGS84 notatie te staan!!!!
 11. snif&snuitje

  prikstok gezocht

  Op Marktplaats "infuus standaard" ingeven, en hier is tie dan . Suc6
 12. Mijn ervaring is, dat er E-mail servers zijn die de PQ's niet accepteren. Heb met hetzelfde probleem geworsteld. Na wat leeswerk hier op het forum, heb ik een Gmail account genomen bij Google, is vrij trouwens. Deze werkt prima . Suc6 ermee!
 13. snif&snuitje

  pocket queries vraag

  Ik kom op een totaal van 644 Traditionals waarvan: 317 Small 311 Regular 16 Large P.S. Heb nog even micro's gefilterd in Gsak, het zijn er 1233!! Er liggen er dus echt zooooo weinig in Nederland!!!
 14. Hier is dat bericht! quote: 2008-08-08 19:03:45 Ik heb geinformeerd bij Garmin Nederland.Er is geen nieuwe versie alleen een nieuwe persing (begin 2008). De gegevens zijn exact gelijk als de eerdere uitgaven. unquote: Het komt hier vandaan bij de "product opmerkingen".
 15. Op het venster beschermfolie . In de hand met een "lanyard" (zelf gemaakt op lengte) verbonden om mijn nek en eventueel, als ik beide handen nodig heb, de riemklip op de draagband van mijn rugzak. In de auto gaat hij op de "beanbag".
×
×
 • Nieuwe aanmaken...