Spring naar bijdragen

snif&snuitje

Leden
 • Aantal bijdragen

  139
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door snif&snuitje geplaatst

 1. snif&snuitje

  Cachen In Frankrijk

  Om caches te zoeken in het binnen en buitenland gebruik ik "Geocaching Maps". Type de naam of copy/paste de plaats in waar je verblijft rechts boven in "Zoom To Adress". Alle caches in de buurt komen dan tevoorschijn en kan je bekijken! Suc6
 2. snif&snuitje

  Betalen Voor Toestemming

  Ik heb drie jaar geleden een cache neergelegd in een gebied van SBB. Hier heb ik een officiele "Gebruiksovereenkomst" voor en daar moest ik toendertijd € 25,- voor betalen onder het mom van administratie kosten!
 3. snif&snuitje

  Garmin 76csx

  Mijn zoon heeft wel interesse in de GPS. Er is een PB-tje naar je toe!
 4. Hier in de Veluwse bossen zitten ze ook massaal en vooral de Amerikaanse eik moet het ontgelden. Ik heb wel de indruk dat het er meer zijn dan vorig jaar. Echter, de broedende vogels varen er wel bij. Ze hebben op het ogenblik jongen en name de koolmees, waar we een nestje van in de tuin hebben, vliegen af en aan met rupsjes in de bek. Het is nu een kwestie van keuzes maken voor welke cache je wil gaan lopen!
 5. Er zijn hier en daar al wat storingen met de nieuwe update! Kijk hier (WayPoint Forum) maar eens even.
 6. Dit is inderdaad ook onze TOPPER . De volgende staan ook zeer hoog op onze lijst, De bakens van Malpigi (GCM103) De Toren (GCR4YH)
 7. snif&snuitje

  Cachen Te Paard

  Mijn cache "Het Stenen Tijdperk" GCV1G1, is te paard te doen. Vlak in de buurt ook een Manege "Riant" (http://www.riantstables.com/).
 8. Voordat je een update draait, en systeemherstelpunt (Win XP) maken. Als je de update ongedaan wil maken, draai gewoon het systeemherstelpunt wat je daarvoor hebt gemaakt . In mijn geval was ik te gehaast geweest, had geen goed hestelpunt!! Heb de nieuwe versie verwijderd via "Programmatoegang en Instellingen". Toen op de website van Google Earth de laatste oude versie gedownload en die er weer opgezet .
 9. Deze Google Earth op de PC ge-update. Het programma werkte eeeerrruuugggg traag. Mijn internet verbinding hielp die zelfs omzeep!!! Ben snel weer terug gegaan naar de laatste 4.xx versie. De 5.0 versie zit m.i. nog vol bug's .
 10. In Google Earth de notatie op Graden,decimalen zetten via Exstra->Opties. De te zoeken notatie invoeren bij "vliegen naar" en zoeken starten. Links onderin komt dan de WGS84 notatie te staan!!!!
 11. snif&snuitje

  prikstok gezocht

  Op Marktplaats "infuus standaard" ingeven, en hier is tie dan . Suc6
 12. Mijn ervaring is, dat er E-mail servers zijn die de PQ's niet accepteren. Heb met hetzelfde probleem geworsteld. Na wat leeswerk hier op het forum, heb ik een Gmail account genomen bij Google, is vrij trouwens. Deze werkt prima . Suc6 ermee!
 13. snif&snuitje

  pocket queries vraag

  Ik kom op een totaal van 644 Traditionals waarvan: 317 Small 311 Regular 16 Large P.S. Heb nog even micro's gefilterd in Gsak, het zijn er 1233!! Er liggen er dus echt zooooo weinig in Nederland!!!
 14. Hier is dat bericht! quote: 2008-08-08 19:03:45 Ik heb geinformeerd bij Garmin Nederland.Er is geen nieuwe versie alleen een nieuwe persing (begin 2008). De gegevens zijn exact gelijk als de eerdere uitgaven. unquote: Het komt hier vandaan bij de "product opmerkingen".
 15. Op het venster beschermfolie . In de hand met een "lanyard" (zelf gemaakt op lengte) verbonden om mijn nek en eventueel, als ik beide handen nodig heb, de riemklip op de draagband van mijn rugzak. In de auto gaat hij op de "beanbag".
 16. snif&snuitje

  Dubbele logs

  Vanmorgen bij het loggen van "Kindersteen"(GCHH1C) en "Zullen we Vechten"(GCNJV9) ook dubbele logs in de Logs van Hunter-lijst. Heeeeeel vreemd, terwijl ik maar een logje per cache gemaakt heb!
 17. snif&snuitje

  Pocket Query

  Helemaal goed , bedankt voor deze les .
 18. snif&snuitje

  Pocket Query

  OK, moeten die additional WPT's in dezelfde database als je cache's???
 19. snif&snuitje

  Pocket Query

  Ik ben sinds kort ook nieuw met deze materie!! Heb een PQ aangemaakt en nu krijg ik in die "zip" 2 GPX files toegestuurd. De een is mijn 500 caches, die ik heb laten genereren en de ander is een WPT-file. (Ik denk additional WPT's.) Kan iemand mij uitleggen wat ik daar mee kan en hoe ik die naast mijn database-500 kan draaien in GSAK????
 20. snif&snuitje

  LOC WAYPOINT FILE

  Als je de "Send to GPS" knop gebruikt, dan komen alle waypoints in de GPS .
 21. Hele goeie vragen van 'evelineroos'!!! Wil ik eigenlijk ook wel eens weten??? Dat ze niet in je GPSr te copieren zijn weten we inmiddels maar wat mankeert er aan die kaarten? Mijn vraag hieroverheen is: zijn ze ook te repareren???
 22. Ik gebruik al een tijdje DEZE kaart. De plaats invullen bij "zoom to adres" en je ziet alle caches in die omgeving . In en uit zoomen is geen probleem. Werkt ook perfect om caches in het buitenland te zoeken als je met vakantie gaat/bent.
 23. Je moet de "Garmin Communicator Plugin" downloaden en installeren en hij is HIER te vinden. Veel suc6!!
 24. Hier zijn de gedeeltes van TOPO FRANKRIJK die corrupt zijn: Van de kaarten 1 t.m 10 zijn alléén de kaarten nr. 1 Alpes, nr. 3 Cote d'Azur en nr. 7 Massief Central deels corrupt. Van de corrupte kaarten moeten weggelaten worden de volgende sectoren: Topo1_450_4575,4600,4625 en 4650. Topo1_475-4550,4575,4600,4625 en 4650 Topo1_500_4550,4575,4600 en 4625. Topo1_525-4575 en 4600 Topo3_325_4300 en 600_4325 en 625_4325 en 700_4350 en 775_4400 Topo7_150_4600. De overige kaarten kunnen in het geheel geselecteerd worden. Veel suc6.
 25. Met deze actie schakel je dus tussen "ALLE SYMBOLEN" of "ZOEK DICHTSBIJZIJNDE" . Stond bij mij dus op zoek dichtsbijzijnde en dan zie je ze niet . Weer wat geleerd. Nogmaals bedankt!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...