Spring naar bijdragen

dennden

Leden
 • Aantal bijdragen

  83
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door dennden geplaatst

 1. Ja hoor, volgens mij is het weer zover. Middelburg Dit keer in Middelburg. Lijkt op een cache.(GC2Z3DT???)
 2. dennden

  Inloggen

  Volgende keer kun je ook een foto van de cache/logrol maken en deze posten bij je log. Ben zelf wel eens een pen vergeten, dus een fototje deed wonderen. Mag niet? D'r mag zo veel niet, maar dit is wel de eerlijkste manier denk ik.
 3. dennden

  Symbool

  Hoe zou deze afbeelding gemaakt zijn? Stift op scherm?
 4. dennden

  Symbool

  Ik had hem bij z'n vorige topic al opgegeven.
 5. Bedankt voor je hulp. We zullen er naar uitzien.

  Groet Team Mineraal

 6. @Fotogravinnetje, :clap:
 7. Ik heb het blog ook maar 's gelezen. Je blijft toch nieuwsgierig. En ik heb goed moeten lezen om te begrijpen wat je bedoelt. Zover gaat mijn software kennis ook weer niet. Maar ff serieus, als je zo'n grote speurtocht hebt opgelost om aan een stel coord's te komen, heb je dan zelf ook geen last van een bug?
 8. Voor zowel de etrex legend Hcx als voor de oregon 300 hebben we een carabiner haak voor aan de rugzak, en een fiets-steun. Ook hebben de gps wel aan een lanyard om de nek hangen.
 9. Lijkt meer op een allergische reactie van het een of ander. Misschien iets "vreemds" gegeten?
 10. Bija alle caches van Dalamot behoren tot onze favorite caches . Ook was "Waardeloos" echt grandioos . Helaas niet meer online. Ik de Lopikerwaard liggen nog wel wat pareltjes trouwens. De vaste (ex)bezoekers van MZLE weten dan wel waar ik het over heb.
 11. Hmmm, denk ook dat je een beetje "in de war" bent(?) Idd "deze 3 hieronder", en dan zijn #1 & #5 ook nog dezelfde cache
 12. dennden

  Loggen Eigen Cache

  Ik denk naar zijn eigen cache
 13. Goeie vraag! Ik luister mee.
 14. dennden

  Gezocht Android Telefoon

  Laat je werkgever dat maar niet horen
 15. Onze keuze is 3 jaar geleden gevallen op de Easywalker. 3 luchtbanden, vering op de achterwielen, voorwiel vast te zetten of zwenkbaar te maken.Hij rijd soepel op bijna elke ondergrond. Wel moet ik zeggen, dat wanneer ze nog echt heel klein zijn, je met geen enkele wagen zou moeten cachen. Welke wagen je ook kiest, op een gemiddeld bospad hobbelt de baby al gauw door de kinderwagen heen. Mocht je voor de easywalker gaan, nog een tip. Kijk eens in de rentepunten shop van de Ing. Dat scheelt de helft. Succes met het maken van jullie keuze.
 16. dennden

  Mallware Detected?

  Hier geen probleem met IE9. Het ziet er naar uit dat je zelf iets van mallware op je pc hebt staan. FF scannen met de bekende progjes. Wie weet leverd dat wat op. Groetjes, Dennden.
 17. dennden

  Wherigo Forum Gone?

  Ik heb inmiddels diverse kaartformaten via Mobile Atlas Creator gemaakt, maar de whereyougo-app weet er geen raad mee. Iemand nog een idee om via de whereyougo-app, offline kaarten te gebruiken? Groetjes, Dennis.
 18. Submit a Request for Assistance Misschien via deze link?
 19. dennden

  Wherigo Forum Gone?

  Bedankt voor de reacties voor zover, echter blijf ik wel met een vraag zitten. Ik heb nu de WhereYouGo app geinstalleerd op mijn smartphone, een cardridge er op gezet. Is het nu ook mogelijk om in de WhereYouGo app, offline kaarten te gebruiken? Of is er een combi mogelijk met bv Maverick, waar ik al offline kaarten van gebruik? Graag hoor ik jullie bevindingen. Groetjes, Dennis - Dennden.
 20. Je kunt hier een oproep doen, of iemand de betreffende cacher toevallig kent. Misshien zijn er persoonlijke redenen dan de cacher je TB niet kan droppen. (ziekte,operatie, ed.) Soms duurt het een poos voordat je tb weer verder gaat, ik spreek uit ervaring. TB ruim 1,5 jaar in bezit geweest van een cacher in spanje. Ook geen reacties op diverse mailtjes. Je zou, als het om een cacher in het buitenland betreft, ook nog een oproepje kunnen doen op het forum van dat betreffende land. Ook hier zou je weer kunnen vragen naar bekenden van de cacher. Geef je TB iig niet op, hij komt vanzelf weer in beweging. Groetjes, Dennis - Dennden.
 21. dennden

  Wherigo Forum Gone?

  Juist nu ik me wilde verdiepen in Wherigo via android, kan ik het forum niet meer vinden. Via de zoekfunctie kom ik wel allerlei topics tegen die in het Wherigo forum staan, maar waneer ik de link aanklik, kan het forum niet gevonden worden. Wie heeft er raad?? Groetjes, Dennis - Dennden.
 22. Tja, wat kun je er over zeggen? Knap waardeloos?, of gewoon volkomen k*t? Ik ben geen vaste bezoeker van het gc-forum, zodoende dat ik het bericht nu pas lees. Niettemin wensen wij je heel veel sterkte bij het op sterkte komen na deze behoorlijk zware complicatie. Beterschap, Dennden.
 23. dennden

  Simpele Gps-R Gezocht

  Misschien is dit wat, min. bod is €30,= Garmin eTrex Hopelijk heb je d'r wat aan. Suc6, Dennden.
 24. Ik mag het wel hopen. Als je nu (9-11-2010 21.15u) bij elke willekeurige cachesite naar de logs kijkt, heeft iedereen weer 0 founds. Wel een leuk gezicht trouwens..
 25. Neem even contact op met mlvdburg, dit is 1 van de organisatoren van het event en heeft er vast nog wel ergens 1 liggen. Suc6, Dennden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...