Spring naar bijdragen

great4fun

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
 1. Voorlopig weet ik genoeg en de meningen lopen uiteen. We gaan gewoon de cache lopen en loggen zien wat er van komt. Hoe het verder uitpakt met de log zien we dan wel. Hier kunnen we van leren voor in de toekomst. Ervaring opdoen (door bv te lopen) op deze cache hoeven we niet, we hebben al veel caches gelopen en gedaan en de nodige ervaring opgedaan (bijv Geocachen In Het Donker). Ervaring opdoen in de zin van gewoon lopen en loggen, zal moeten blijken uit de geplaatste log met 'Found it'. Blijft de log staan hebben we mazzel en de vraagstelling wordt bevestigd. Wordt de log verwijderd dan hebben we vette pech en weten dan ook dat de log verwijderd wordt na een Reviewernote. Het enige waar we deze voor lopen is voor de Matrix. De meest dicht bij gelegen cache met D1/T4 is 75 Km verder. Verder bedanken we een ieder voor de reacties.
 2. Beste mensen, Het gaat niet om een gearchiveerde cache maar een cache met een toegevoegde waarde door de reviewers. Heb niets te maken met ontheffing niets met broedseizoen e.d. Ooit is er (denk ik) een needs maintenance op geplaatst en daar heeft de Cache owner nooit op gereageerd. De Cache owner hoef alleen maar een log te plaatsen met 'Owner maintenance' en deze cache kan er weer een tijdje tegenaan. Ik wil er noch moeite noch tijd insteken als ik op voorhand weet dat mijn 'Found it' verwijderd wordt. Ik wilde alleen weten of de cache WIE DURFT nog te loggen is na de onderstaande reviewernotes; Als eerste post: Post Reviewer Note... Als tweede post: Temporarily Disable Listing... Ik wil deze cache graag lopen en loggen VOORDAT deze gearchiveerd wordt. (Zie startpost) Lees dan even de laatste logjes van WIE DURFT.
 3. Ok, zolang er op deze cache nog GEEN ARCHIVE zit, is het mogelijk te loggen. Met de melding Temporarily Disable Listing en/of Post Reviewer Note van een reviewer hoef een cacher geen rekening mee te houden en kan gewoon gelogd worden. Men moet dat zien als een herinnering voor de Cacheowner. Het loggen stopt pas echt voor de cacher als er de melding staat Archive. Dan pas is de pagina alleen nog maar te lezen als historisch document NIET meer te loggen.
 4. Gearchiveerde Caches is hier niet van belang. Het is een cache die nog niet gearchiveerd is... MAAR ik denk dat er nog wel een logboek aanwezig is. Dit mogelijk door andere Cachers geplaatst. De cache owner reageert niet op de reviewer note en ben bang dat deze dus WEL binnenkort het archief in gaat. De reden van de laatste reviewernote heeft te maken met het onderhoud. Het gaat om deze cache: <a href="http://coord.info/GCHF9A">WIE DURFT</a>
 5. Mag/Kan men een Cache loggen die op Temporarily Disable Listing staat? Uitleg: Er bestaat een Cache die door een Cacher op Needs Maintenance is gezet. De reviewer lees dat er maintenance op gepleegd moet worden plaatst een log met Temporarily Disable Listing. Na de datum met deze Temporarily Disable Listing wordt er door een Cacher een log geplaatst met Found it. Deze Cacher zag dat het rolletje drijfnat was en heeft er een nieuw rolletje er in gestopt. Niks mis met de behuizing, locatie etc. Nadat de reviewer een log Temporarily Disable Listing heeft geplaatst, wordt de Cache gelogd door dit persoon... Stel ik wil toch die Cache loggen (bijv. om de 81-Matrix vol te krijgen) en rijd er naar toe. Ik log de cache op GC.com NADAT er een Temporarily Disable Listing log is geplaatst, wordt deze dan goedgekeurd? Wat gebeurd er met die log? Greetz, Wout.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...