Spring naar bijdragen

Geo.Error

Leden
 • Aantal bijdragen

  114
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Mio168
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 Jaar

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Het was een spannende race voor de eerste en tweede plaatst. Ik hoopte heel erg dat moord in Breehees zou winnen, ik heb natuurlijk niet voor niks deze cache genomineerd. Maar een tweede plaatst is ook niet zo gek toch. Gps gek gefeliciteerd met je eerste plaatst. Spoekie gefeliciteerd met de tweede plaatst. Macsels gefeliciteerd met de derde plaatst. Iedereen bedankt voor het organiseren van deze leuke wedstrijd. Wij sturen jullie deze koude winterdagen de warmste wensen: Een gelukkig nieuwjaar en dat al jullie wensen waar mogen worden.
 2. Onze tweede nominatie is moord in Breehees gc1dvdz Geweldige mooie toepasselijke pagina en een onzettende leuke cache om te doen.
 3. Met blozende wangen nomineer ik onze cacheDe verdwenen magische wereld gc1rxte Waarom ik deze cache pagina nomineer? #Hij voldoet aan alle acht punten.[denk ik] # je kan door de pagina heen springen.[je hoeft niet helemaal naar beneden te scrollen] # Er is een goede engelse vertaling dankzij hulp. # Je kan op de perkamenten drukken , ze worden dan groot en leesbaar. En omdat ik gewoon heel erg trots ben op deze zelf bedachte pagina door mr Geo.Error Dank je wel voor deze leuke wedstrijd
 4. Doormiddel van deze accessiblity geocoin werd ik "aware"hoe belangrijk een rolstoel cache is. Mijn voornemen was om in ieder geval 1 cache te maken die rolstoelers ook kunnen doen. In middels heb ik dit ook gedaan, het is een traditional cache. [helaas is de cache nu moeilijker te bereiken door park werkzaamheden] Ik denk als elke cache legger probeert om een 1 rolstoelcache neer te leggen in Nederland. Het cachen voor minder valide cachers in iedergeval veel meer uitdagender word.[ze krijgen dan veel meer keus, net als ons] p.s ik denk dat de minder valide cachers de beste cache leggers zijn.
 5. poef hij doet het weer, caches en coins kunnen weer bekeken worden
 6. oei oei oei, het begint weer. Forum is wel bereikbaar, maar caches krijg ik niet te zien.
 7. Er zijn vele eikenproccesierupsen gesignaleerd op de eikenbomen. Ik heb een gevoel dat er meer zijn als afgelopen jaren. Ik heb ze zelf gezien in noord-oost brabant en Belgie [limburg] De brandharen veroorzaken de klachten: De brandharen van de rups vormen voor de mens een gevaar voor de gezondheid. De haren zijn 0,2 tot 0,3 millimeter lang. Elke rups heeft er honderdduizenden tot een miljoen van. Het zijn pijlvormige haren, die bij een bedreiging worden afgeschoten. De haren kunnen dan makkelijk de huid, de ogen en de luchtwegen binnendringen. De stoffen die van de haren afkomen veroorzaken een op allergie lijkende huiduitslag, zwellingen, rode ogen en hevige jeuk, die tot twee weken kan aanhouden. In de meeste gevallen verdwijnen de klachten vanzelf. Niet alle personen zijn even gevoelig voor de brandharen. Zonder behandeling kunnen de haren, als ze het oog binnendringen, blindheid veroorzaken, maar dit komt niet vaak voor. In zeldzame gevallen kunnen andere verschijnselen ontstaan, namelijk braken, duizeligheid en koorts. De rupsen hoeven niet te worden aangeraakt om in contact te komen met de brandharen. De haartjes verspreiden zich met de wind en kunnen zo in contact komen met wandelaars of fietsers. De haren verschijnen half mei tot eind juni op de rupsen. De brandharen blijven ook na het vertrek van de rupsen in de nesten aanwezig, die aan de stammen en dikke takken hangen. Jaren later kunnen deze nesten bij aanraking nog overlast veroorzaken. Ook dieren, met name honden, kunnen last hebben van de brandharen van de rups. De behandeling van brandharen begint met het zo goed mogelijk afspoelen van de huid, en het uitspoelen van geïrriteerde ogen. Krabben of wrijven verspreidt de haren, wat de klachten nog verergert. Ook kleding moet goed worden gewassen en uitgespoeld. De huid kan behandeld worden met mentholpoeder of -creme om de jeuk te verlichten. Vertrouw je het niet ga naar de dokter. Meer informatie: Zie deze link.
 8. Hartelijk gefeliciteerd Pyne met het winnen van deze leuke log wedstrijd. 1. pyne (1e en 3e log) 2. RvU (2e log) 3. Track_leader (4e log maar 3e plek vanwege pyne) Natuurlijk ook gefeliciteerd Rvu en track_leader met de tweede en derde prijs. Een cacher uit amerika zei van de week tegen mij "what great logs you are getting, Looks like a HUGE Geo D'or! " En ik denk zeker dat ie gelijk heeft de beste waardering voor een cache is een leuk logje. Deze hoeven niet groot te zijn , soms kan je alles zeggen in een zin. Ik heb genoten van deze wedstrijd en ik kijk met genoegen uit naar de 2009 wedstrijd. Ik bedank iedereen die deze logwedstrijd een succes heeft gemaakt.
 9. Bedankt voor jullie hulp. Het probleem is nu opgelost.
 10. quote Wiztel Misschien een snelle check om te bekijken of het bij jou toch niet werkt is: Inloggen op de site. Een cachepagina openen. Op het kaartje onderaan de pagina klikken, dan opent als het goed is google maps met caches in de buurt. Dan krijg je weer een goed overzicht (werkt bij mij nu wel. quote track_leader misschien ff de cache van je browser legen (tijdelijke internet bestanden) vaak is het een nieuw script dat in gebruik genomen is en in jou cache staat het oude dan nog het is het proberen waard. Hier geen problemen ------------------------------------------------------------------------ Als ik het doe als Wiztel zegt dan blijft het programma zeggen "loading maps" Ik weet nu dat het probleem bij ons ligt. Dank je wel voor jullie antwoorden.
 11. Ik maak altijd gebruik om caches op te zoeken via geocaching.com google map. Helaas werkt deze pagina al een dikke week niet meer bij mij. Hebben jullie ook dit probleem.? En is dit probleem bekend bij gc.com.?
 12. Hoi JGeo, Dit is onze Cache met plaatjes we hebben het zo goed mogelijk proberen te maken. Maar je hebt de plaatjes nodig om de cache te doen. Zonder plaatjes worden de cache pagina's wel erg saai. GSAK laad alleen de plaatjes waarna verwezen word in de html beschrijving. Als je de andere plaatjes wilt hebben zul je spoilersync moeten gebruiken. Voorbereiding is altijd noodzakelijk, maar lezen is vaak moeilijk. We hebben in de tekst staan dat de plaatjes uitgeprint en meegenomen moeten worden, maar een ieder bepaald voor zichzelf hoe hij de voorbereiding doet, en wat hij meeneemt. Mocht je toch nog iets missen tijdens het cachen, dan kun je toch altijd nog een keertje terug komen. Kun je 2x genieten van de cache. Maar ik denk dat het goed is om ergens te vermelden hoe je een goede en mooie web pagina maakt. Ook moet je dan rekening houden met de verschillende webbrowsers. Spoiler lijkt me inderdaad een goede plek voor, maar ik denk toch ook dat er een goede online help pagina moet zijn waar beschreven word hoe je het goed doet. (zoiets als de "BB Code Help" maar misschien met nog iets uitgebreidere info) Groetjes, en veel plezier bij het cachen.
 13. "] GC101C4 De bedevaartcache 2-de keurmeesters log 1.. 9 november 2007 Onze uitnodiging lag al lang op ons te wachten, maar we moesten eerst de opdracht goed laten bezinken en ons mentaal voorbereiden op deze beproeving. Maar vorige week was het moment toch echt aangebroken, vol goede moed en zware bepakking gingen we op weg. Daar waar we erg opgekeken hadden naar de eerste beproeving verliep deze zonder al te veel moeite, en ook de tweede beproeving verliep vlot. Maar bij de 3e aangekomen bleek het toch te moeilijk te worden. Braaf bleven we zoeken, maar uiteindelijk moesten we het hier toch opgeven. Na een thuis wat gepuzzeld te hebben dachten we dat we wisten hoe we verder moesten, maar toch maar even een check en extra uitleg gevraagd aan de Ereleden. Het bleek dat we toch nog niet helemaal goed zaten, maar met de benodigde uitleg hoe we dit moeten doen konden we weer verder. De volgende dag konden we ons toch niet meer bedwingen, en we gingen dan ook kijken of we de tocht nu af konden maken. Het eerste stuk ging prima, we hadden dan ook goed geluisterd hoe we deze opdracht moesten uitvoeren. Het begin van de volgende opdracht was ook snel gevonden, en we dachten dat we deze beproeving snel door hadden. Lopende door de lange … laan kwamen we op een punt waar we een aanwijzing vonden waar we niets mee konden, we hadden duidelijk een aantal tussen punten over het hoofd gezien. Maar niet getreurd, want op dat moment kwamen er mensen aanlopen het bleek een Erelid te zijn die samen met zijn vrouw (en een ladder) er op uitgetrokken was om onderhoud te plegen aan deze beproeving. Na even gebabbeld gehad te hebben liepen we met hen mee terug in de richting waar wij nog iets moesten vinden. We dachten dat zij ons er wel op zouden wijzen als we langs zo’n punt kwamen, maar niets was minder waar. Toen we zo’n punt passeerde liepen ze schijnheilig door zonder ook maar iets te verklappen. Gelukkig hadden we het zelf in de gaten, en toen we dat melde kwam er een grote grijns op hun gezichten. We wensten elkaar succes en we gingen ieder weer verder met waar we gebleven waren. Toen wij de benodigde informatie hadden gingen we terug naar het punt waar we erachter kwamen dat we iets miste. Op het moment toen wij de informatie ontsloten hadden kwam de reparatie ploeg hier ook weer aan, na wat gepraat gehad te hebben over van alles en nog wat maakte ik de domme opmerking dat deze beproeving lichter was dan “bedevaart 1” ik werd er echter meteen op gewezen dat we hier wel de fout in gegaan waren, en ik moest daar inderdaad aan toevoegen dat we eerder al de hulp van een ander Erelid gevraagd hadden. Maar zo vertelde wij hen dat we het zeker geen straf vonden dat we hier nogmaals terug moesten komen. Na een tijdje gingen zij weer verder, en gingen wij deze opdracht nog maar eens goed bekijken. Een makkie dachten we en we gingen op pad, maar op de plek aangekomen werden we toch argwanend, dit kon toch niet de bedoeling zijn. Na voorzichtig rond gekeken gehad te hebben besloten we toch maar toe te geven dat we wederom een fout gemaakt hadden (moet je de goden ook maar niet verzoeken), en dus trokken we met lege handen weer huiswaarts. Thuis aangekomen werd alle informatie nog eens grondig doorgekeken, en werd de fout snel ontdekt, maar we moesten toch nog een week wachten voordat we verder konden. Tot hier het eerste deel van onze log. (zoveel te melden dat het niet in 1 log past) GC101C4 De bedevaartcache 2-de keurmeesters log 2 Hierbij het 2e deel van onze log. Vandaag was het dan zo ver, maar de weersverwachting was niet al te best, er was complete dijkbewaking langs de gehele kust ingezet vanwege het verwachte slechte weer en voordat we vertrokken was er een zeer harde donder knal te horen, en hagelde het zo hard dat het leek alsof er een pak sneeuw gevallen was. Maar toch trokken we er op uit, het was immers niet voor niets een beproeving. Het door ons thuis uitgezochte punt bleek het goede te zijn, maar waar waren de aanwijzingen gebleven die we bij de eerder proeven gekregen hadden? @#@%@#%^#^#%^!!$ Deze liggen nog thuis, nou dan gaan we nogmaals langs elke keurmeester om een bewijs van goed gedrag op te halen. Toen we deze hadden gingen we naar de volgende opdracht, maar wat we hier ook keken, we konden niets vinden wat ons verder hielp. Zouden we het hier dan weer op moeten geven? Maar net toen we op het punt stonden om op te geven vonden we de benodigde aanwijzing, we hadden er al tig maal overheen gekeken ondanks dat hij zo goed te vinden was. Hierna verliep de tocht voorspoedig en konden we nog net voor het donker onze beproeving af maken. Het was aarde donker toen we met een goed gevoel weer bij de auto aankwamen, maar al deze tijd hadden we lekker weer gehad, alleen net na het vinden van de opdracht waar we weer bijna hadden opgegeven was een kleine zegen van boven gekomen. Onderweg naar huis was het weer, weer bar en boos. De weer goden waren ons dus zeer goed gezind geweest. Heren schijnheiligen bedankt voor deze nieuwe beproeving, zoals beschreven hebben we flink moeten afzien, maar ja dat krijg je dan ook als je zegt dat het makkelijker is dan de vorige. (niettemin hopen we op een volgende beproeving). Als eerbetoon hebben we achter gelaten: Een coin uit Rome en een diabetes TB We hebben de plicht op ons genomen om een 2 tal coins verder te helpen met hun reis. edit voor link werkte niet en datum vergeten. @rend bedankt dat we de foto mochten plaatsen
 14. gczoed ET phone home Datum: 7 april 2007 Hoog gespannen keken we ernaar uit om aan deze tocht te beginnen. Alleen bij het bepalen van het begin punt hadden we moeite. Na een kleine hint van de makers wilde het vonkje nog niet overspringen, de logs en foto’s wezen ons naar de goede plek. En zo stapte we door ons stargate naar de door ons onontdekte planeten. De verstop plek van de aliens ontdekte we al zodra we voor de eerste keer door de gate stapte. Was er iets mis met onze kiescomputer, of waren er invloeden van buitenaf die ons wormhole hiernaartoe geleid hadden. Ons niet storend aan deze (mis/geluks) stap gingen we van de ene naar de andere planeten om aldaar al de verborgen schatten te ontdekken. Bij pluto aangekomen bleek dat Error en Pluto snel goede maatjes waren, zodat Pluto snel de verborgen informatie aan ons toe vertrouwde. Ook op de andere planeten waren er geen grote belemmeringen die ons ervan weerhielden om er met de daar verborgen schatten vandoor te gaan. We hebben de oudere volken hiermee laten zien dat de jonge volken wel degelijk mee tellen, en dat ondanks dat ze af en toe een foutje maken waarvan ze leren ze zeker niet onder doen voor of bang laten maken door de oudere volken. Onderweg doken er plotseling andere aliens op, het bleken de Asgards te zijn, die hun afgezand Thor hadden gestuurd om deze jonge planeet te observeren. Error vertrouwde Thor eerst niet, maar even later zag hij het licht, waarna hij en Thor goede vrienden werden. (Zie Foto’s van deze encounter) Onderweg kwamen we nog vervalste aanwijzingen van de slechte aliens tegen die ons waarschijnlijk in een val wilde laten lopen door ons naar een foute telefoon te verwijzen. Ook wij hadden naar een paar uur alle slechte aliens die zichzelf verraden door hun opvallende oogjes een kopje kleiner gemaakt en zo de aarde weer gered. We konden nu zonder zorgen ET contact op laten nemen met zijn thuis planeet, waarna wij voor onze inzet en dapperheid beloond werden. Bedankt voor deze interstellaire ontdekkings reis. Onze beloning was een TB Dedicated to Reintje de Vos Ons afscheids geschenk was de TB NotSoCuddly NedKelly
×
×
 • Nieuwe aanmaken...