Spring naar bijdragen

Wilxlii Carrotte

Leden
  • Aantal bijdragen

    1196
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    4

Alles door Wilxlii Carrotte geplaatst

  1. Ik houd ook van alle zaken die jij noemt. Daarenboven houd ik van mooie logs, leuke gesprekken met mensen die ik toevallig ontmoet tijdens het geocachen, van interessante locaties onderweg, van samen op stap zijn met andere geocachers, van het verzamelen van leuke statistieken verband houdend met geocachen, van leuke door geocache-plaatsers bedachte routes, en misschien nog wel meer waar ik nu even niet op kom.
  2. Nog niet denk ik. ProjectGC zou het kunnen doen in het kader van een challenge bijvoorbeeld. Ik heb het zelf uitgezocht voor mij.
  3. Misschien heb ik sommigen nieuwsgierig gemaakt met het vermelden van mijn Eddington-getal. het hoort allemaal bij het statistiek-cachen. Als voormalig statistisch analist vind ik dat boeiend. De heer Eddington bedacht ooit iets leuks en het getal is naar hem genoemd. Mijn dochter gebruikt het bij het maniakaal fietsen, waar zij aan doet. Haar Eddington-getal is 108, wat betekent dat zij op 108 dagen minstens 108 kilometer heeft gefietst en flink hard ( maar dat doet er niet toe ) In het geval van geocaching heb ik het gebruikt voor het aantal gevonden caches per dag. Ik heb op 51 dagen minstens 51 caches gevonden. Dat is mijn top. Dus geen 52 dagen minstens 52 gevonden. Daar zal ik nog een paar keer voor op stap moeten. Die kans is overigens niet hoog, want ik cache niet echt veel meer. Heeft met leeftijd en privéomstandigheden te maken. Maar dat terzijde.
  4. Ik heb al mijn 1660 not founds netjes gelogd. (als DNF natuurlijk)
  5. Mijn Eddington-getal qua gevonden caches per dag is 51. Wat is jouw Eddington-getal?
  6. Ik zou de coördinaten die boven een van mijn caches staan, willen aanpassen. Ze staan nu namelijk op ongeveer 6 kilometer van de cache. Dat komt nog uit die goeie ouwe tijd. Een geocacher wijst mij daarop en vraagt het aan te passen. Dat wil ik wel, maar heb geen idee hoe. Reviewer-notes bestaan blijkbaar niet meer. Geen idee wie nu de reviewers zijn in Nederland. Kan het ook niet vinden. HELP!
  7. Update verstopt GPS-apparaat. Gevonden! http://www.wilxlii.nl/carrottelogs/index.php/gps
  8. Update verstopt GPS-apparaat. Vandaag zou de vondst moeten plaatsvinden. Daarom vind je op de site een extra heldere verduidelijking van de gegeven cijfers. Succes! http://www.wilxlii.nl/carrottelogs/index.php/gps
  9. http://www.wilxlii.nl/carrottelogs/index.php/gps Update verstopt GPS-apparaat. Nu ongeveer 400 mogelijke 'hokken' van 2x2 km. En in elk hok 4 gebieden van 200x200 meter. Zondagochtend nieuwe update. Mijn verwachting is, dat je met de gegevens van morgen, het GPS-apparaat redelijk makkelijk moet kunnen vinden. Maar misschien vandaag ook al.
  10. http://www.wilxlii.nl/carrottelogs/index.php/gps Update verstopt GPS-apparaat. Nu ongeveer 1600 mogelijke 'hokken' van 2x2 km. En in elk hok 4 gebieden van 200x200 meter. Zaterdagochtend nieuwe update.
  11. Trekt men dezelfde conclusie als ik doe uit de huidig gegeven cijfers? Ik zie ongeveer 1600 mogelijke 'hokken' van 2x2 km. En binnen elk hok 4 gebieden van 400x400 meter. Nog altijd erg ruim. Morgen verdwijnen weer cijfers waardoor de zoekgebieden kleiner worden...
  12. Wie het door mij verstopte GPS-apparaat vindt, mag het houden! Alle informatie hier: http://www.wilxlii.nl/carrottelogs/index.php/gps
  13. Dag Willem,

    Wat vond je van het idee?

    Als je het een goed idee vind zou je dan op de gelinkte homepage een engels stukje over het NL Delft Geocaching paradise kunnen opnemen of verwijzen? Je proza kennende moet dat toch een mooi stukje op kunnen leveren?

    Grtz

    Pieter

  14. Wat Xaa eigenlijk bedoelt is, dat ie al heel lang zijn best doet om iedere log via een plusje snel leesbaar te maken. Een paar jaar geleden bestond deze optie nog niet. Ik vind het een hele verbetering en maak er veel gebruik van. Regelmatig lees ik zo logjes van mij bekende geocachers. Als ik het wel heb, zijn intussen een paar miljoen (!) logjes toegevoegd. Helaas lukt het dus niet in elk geval. Maar Xaa houdt vol.
  15. Helaas lukt het mij niet om de bedragen aan te passen. Gewoon een nieuwe poll. Nieuwe poll, nieuwe kansen. Ik wil best weer op het duurste knopje drukken...
  16. Eén maal raden wie er op 1 april 2003 lid werd...
  17. Hmmm... Hoe weet je, dat het nachtcache is zonder de beschrijving te lezen...?
  18. Het onderwerp FTF, STF en TTF wordt pas geneuzel als mensen die niks hebben met dit item, menen ook een "bijdrage" te moeten geven. Meestal een zure. Daarmee ontaardt het draadje. Vriendelijk verzoek dus om die zure reacties voor je te houden en de mensen die wel serieus willen meepraten over dit onderwerp, in hun waarde te laten.
  19. Voordat het draadje dichtgaat, nog wat tips. Het betreft hier het zogenaamde stapeltellen. Steeds de cijfers optellen totdat je 1 cijfer overhoudt. De tip. Als er een 9 in het getal voorkomt, hoef je die niet mee te tellen. Het eindcijfer blijft namelijk hetzelfde, of je die 9 wel of niet meetelt. Dat houdt meteen in, dat als er bij voorbeeld een 7 en een 2 in voorkomen, dat je die ook niet hoeft mee te tellen, want samen zijn ze 9. Als je dus het volgende getal moet stapeltellen, ben je heel snel klaar. 6345972813 Antwoord: 3
  20. Dat is fraai! Krijg ik eindelijk flink wat puntjes na de hele tijd op 0 te hebben gestaan, en dan komt het niet in de openbaarheid... Maar mijn tijd komt blijkbaar nog! Hup Spanje!! Hup Italië!! Hup Zwitserland!!
  21. Die kans is 1:71. (1,4084507042253521126760563380282%) Het gaat namelijk om de kans of een willekeurig getal (want dat is de som van die 71 voorspellingen) deelbaar is door 71. Als je alle getallen netjes op een rij zet van klein naar groot, is eerst 71 deelbaar door 71, daarna 142, daarna 213, etc. Precies 1 op de 71 dus.
  22. Wilxlii Carrotte

    naam in zwart

    Ik ben via het profile van BBosman naar een willekeurige log van BBosman gegaan, maar de naam blijft blauw. Hoe verklaar je dat dan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...