Spring naar bijdragen

geocaching.nl reis naar Zweden


Geoman

Aanbevolen berichten

Stichting Geocaching Nederland is bezig met het organiseren van een Geocaching groepsreis naar Zweden op non profit basis.

E.e.a. zal eind augustus of begin september 2006 plaatsvinden.

 

Het streven is de totaalprijs zo laag mogelijk te houden zonder af te zien van comfort.

We overnachten in één of meerdere hotels. Geen low-budget hotel met slaapzalen. Ook geen 5 sterren, gewoon een fijn hotel wat niet te duur is. Kampeer mogelijkheden zijn we aan het bekijken.

Zoals het er nu voor staat vliegen we met een prijsvechter naar Gothenburg.

Hier vandaan trekken we naar het oosten richting Borås - Jonkoping, het meren gebied, alwaar honderden caches geplaatst zijn in de meest schitterende natuur.

 

 

Meer info volgt.

 

7ec315b6-a811-4221-85d1-c059361f338d.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

is het een soortement event?  Kun je ook aanhaken als je, zoals wij, dan toevallig al in Zweden bent?

 

Een event .... soortement ja. :thumbup: We waaieren uit vanuit de hotels om te cachen, van de natuur te genieten, cultuur te snuiven.....

Met eigen vervoer richting Zweden om aan te haken? Geen probleem!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

:thumbup: Ook ik zal dit draadje aandachtig blijven volgen , benieuwd hoe lang de reis gepland is en wat de kosten zijn, lijkt mij goed als het allemaal door gaat dat er een inteken lijst komt met een storting zodat de cache organisator weet wie er defintief mee gaan en dat hij ook die zekerheid krijgt als mensen een storting hebben gedaan op zijn of haar bankrekening. Ik zie er met belangstelling naar uit.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik neem aan dat het hier ook om een belangstellingsregistratie gaat om te kijken hoevel duizenden je mee krijgt...

 

Heb in principe wel interesse! Gezien de schoolvakanties van de kids (niet dus) moet pa "jammergenoeg" alleen ;);) ....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vorig jaar in Zweden op vakantie geweest en ja... ook nog 5 minuten bij Leo op bezoek; wij hadden immers zijn cache Dickerdack bij Nijverdal ovegenomen.

 

Wij zijn een week in Idre geweest en een week in Säfsen. Qua natuurschoon en avontuur vinden wij (maar dat is persoonlijk) dat Midden-Zweden (dus de omgeving van Leo -Stollet en hoger-) mooier en spannender is dan het grote meren gebied. Als je daar naartoe wilt, kun je ook naar Duitsland, België etc. gaan; scheelt een hoop kosten! De tocht met bv. Colour Line (Kiel-Oslo) is duur, maar fantastisch met de Colour Fantasy! Stena is direct een stuk minder (is gewoon een pont met een snackbar en een paar stapelbedden...).

 

In Midden-Noord Zweden rijd je op smallere wegen, veel grint en zand; midden in de wilde natuur, terwijl je ter hoogte van de grote meren Vänern en Vättern een meer 'Midden-Europees' landschap aantreft. Wij zijn geen types voor het 'echte survivalen' , dus super-heftig hoeft het van ons ook niet, maar Zuid-Zweden tot net boven de grote meren, vinden wij de moeite van de kosten en de reis niet waard.

 

Interessant initiatief, maar vraag vooral Leo naar de mooie plekjes; hij weet er veel (Algbalkong, Njupeskär, etc. etc.)

 

Succes met de organistaie van deze reis en kijk ook maar eens bij onze logs van vorig jaar; er zijn ook een aantal foto's bij te vinden!

 

Goede reis; happy caching! ;)

 

Team VDE

bewerkt door Team VDE
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...