Spring naar bijdragen

Brabants Hoop

Leden
 • Aantal bijdragen

  52
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Brabants Hoop geplaatst

 1. Sinds enige tijd lukt het me niet meer om in te zoomen op de niet-gevonden kaart, maar helaas zonder succes, steeds weer krijg ik de volgende foutmelding: Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 19922944 bytes) in /www/htdocs/geocachi/temporary/tf639420.php on line 16390. Kan iemand me zeggen hoe ik dit op kan lossen??
 2. ... pfff even zonder woorden ... Ik schrik hier behoorlijk van, kende hem niet persoonlijk maar het is toch een hechte familie geocaching .. pffff Coen bedankt voor alles !! Uiteraard willen wij zijn familie heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijden. Boudewijn en Roeline
 3. Brabants Hoop

  zoeken op regio

  Als ik op "Hier" druk dan krijg ik wel de site maar de caches verschijnen uiteindelijk niet!!! Alleen maar de latitude en longitue van die plaats, klopt dit? Dat zou kunnen dan heb je waarschijnlijk een popup blocker aan staan
 4. Je kan eventueel ook nog via onze website naar plaatsen in landen zoeken, ik ben nog bezig met uitbreiden van het aantal landen. Je krijgt hier ook bij de plaatsen overigens de Lat/Long coordinaten. Aanvragen voor een specifiek land welke er nog niet bij staat kan ook dan graag een PM, dan voeg ik die toe.
 5. 2000 schatjes gevonden wowie.. ooit hopen wij ook op zo'n aantal te komen maar eerst is de 1000 ook nog erg ver weg. Wilxlii Carrotte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal !!! Proost !
 6. Leuk profiel, aan het einde heuvel op en op en op Hehehehe
 7. Dit draadje zal ik ook aandachtig gaan volgen !
 8. Of het team of persoon in kwestie even een mailtje sturen !
 9. Lijkt me sterk aangezien 25 maart deze route blijkbaar nog intact was (op de loopbrug na dan). Soms helpt het als je een andere keer teruggaat. En inderdaad het vermelden van oplossingen van WP's is natuurlijk niet verstandig. Groetjes.
 10. Nou succes met het verder opzetten enzo!
 11. Niks bandbreedte te weinig, probleem lijkt mij duidelijk. SQL Database Server kan het aantal transacties niet meer aan. Oplossing: nieuwe grotere server, en dat is niet goedkoop. Rechtstreeks loggen op het GC nummer gaat ook niet werken. Al zou het misschien uitmaken als iedereen dat gaat doen. Hoe minder transacties hoe vlugger het gaat.
 12. Ola Xaa, Nederland is helaas nog niet dekkend wat WLAN betreft , dat zou nou eens mooi zijn. Dan heb ik die kabel/asdl ook niet meer nodig . Groetjes
 13. wlan werkt ook op je laptop als je een wlan kaartje / laptopje hebt. Je kan dan bij hotspots terecht. En waarschijnlijk als je door een woonwijk rijdt ook wel
 14. Deze uitleg ben ik vaker tegengekomen, maar kom op een engelstalige site terecht waar ik niet veel wijzer van wordt, kwam wel deze tegen (lokatie woon ik in de buurt) klik op link, wat moet ik nu doen? >> KLIK << Maar ik zie dat je allerlijk criptische vragen moet beantwoorden, en helaas wiskunde is niet mijn sterkste punt! En wat betekenen die cijfers die overal vermeld worden? <{POST_SNAPBACK}> Hoi Spider, Ik weet niet waar je op klikt, maar als je hier >> klikt << dan krijg je toch echt de pagina van Haak. Met daar een nederlandse zeer duidelijke handleiding. Groetjes, Brabants Hoop
 15. Hihi, je hebt gelijk Alles is te generen, dus misschien dat dit project 2 wordt Brabants Hoop
 16. Hmm, volgens mij zijn de mogelijkheden in gsak macrotaal erg beperkt .. Ik heb me daar nog niet in verdiept , iemand anders die zich aanbied misschien?.
 17. Dat kan ik voor je maken Dus een lijstje met plaatsnamen met daarachter (provincie)? Boudewijn
 18. Hoi, Ik heb i.p.v. een excel bestandje nu via onze site een mogelijkheid via een database gemaakt (zoeken op plaatsnaam), op dit moment staat daar Nederland, België en Duitsland in. Maar dit ga ik de komende tijd uitbreiden. Op en/of aanmerkingen zijn natuurlijk welkom. Groetjes, Boudewijn
 19. Dat staat in een ander draadje, namelijk in deze:http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=5998 Daar staat uitgelegd hoe het werkt in GSAK. <{POST_SNAPBACK}> Dat andere draadje bestudeerd, uitgevoerd, ik snap het en het werkt helemaal fantastisch! Weer applaus Wel nog even 2 vragen, 1. kunnen die 2 entries (plaatsnaam en straal) niet in 1 hok? Lijkt me nog handiger. 2. in de plaatsnamenlijst staat 3x Aalst (zomaar 'n voorbeeld), je krijgt zeker (?) de eerste. Mij lijken dubbele (lees: dezelfde) namen niet gewenst. Wat nu? Bedankt voor hulp! Groet, Barjon. <{POST_SNAPBACK}> Hoi allemaal, Ik ben bezig om een goede lijst te maken .
 20. Wat is dat toch met gebruikers
 21. Daar zou ik dan wel in geinterreseerd zijn ..
 22. Ik vond 37km wel lang, maar aangezien hij nu maar 36,7km is ben ik wel geinterreseerd. Dus we wachten met spanning af.
 23. T zal wel aan mij liggen maar hier werkt hij niet roel <{POST_SNAPBACK}> Heb je het dan wel goed geinstalleerd 1. Download het bestand (bevat twee tekstdocumenten: de plaatsnaam-file en een macro) 2. Plaats de macro in de GSAK-directory, in de map "macros" 3. Kopieer de volledige inhoud van de plaatsnaam-file 4. Plak dit in de lokatie-instellingen van GSAK (tools --> options --> locations) en klik op OK 5. Run de macro (maak evt. een knopje ervoor in je werkbalk) 6. Geef de plaatsnaam waarop je wilt zoeken 7. Geef de straal waarbinnen je wilt zoeken 8. Tada!
 24. Een goede lijst maken van de plaatsnamen met coords En dubbele dus aanpassen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...