Spring naar bijdragen

skoenoe

Leden
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door skoenoe geplaatst

  1. Ik volg vaak de berichtgeving op het forum. Maar sinds vandaag kijk weer eens op de kaart en zie dat diverse caches die ik al gelopen en gelogd en gevonden heb weer op mijn kaart staan als zijnde niet gevonden. Ik hoop dat bij de aanpassingen alles goed blijft gaan , suc6 er mee.
  2. Ook ik zal dit draadje aandachtig blijven volgen , benieuwd hoe lang de reis gepland is en wat de kosten zijn, lijkt mij goed als het allemaal door gaat dat er een inteken lijst komt met een storting zodat de cache organisator weet wie er defintief mee gaan en dat hij ook die zekerheid krijgt als mensen een storting hebben gedaan op zijn of haar bankrekening. Ik zie er met belangstelling naar uit.
  3. Ik vergeet nog iets , ik wil natuurlijk wel wandelen en niet met de step, moutenbike, auto of iets dat daar op lijkt. Neem wel iets te drinken mee. Ik zou het leuk vinden als hij on line komt dat er een datum afgesproken wordt dat er een groepje geocachers tegelijk gaan , dan heb je ook nog wat de O.H. onderweg. <{POST_SNAPBACK}>
  4. Ik heb er ook wel zin in Ruud , en als hij niet te moeilijk is met waypoints etc. en punten op te zoeken , denk ik dat ik met mooi weer hem ook in een dag ga doen. Ik heb in Nijmegen mijn recruten opleiding gehad in de Kraaijlokazerne , wel wat jaartjes geleden , maar toch , het is een mooi gebied.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...