Spring naar bijdragen

leokrabbendam

Leden
 • Aantal bijdragen

  144
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over leokrabbendam

 • Verjaardag 22-05-1956

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS60CS
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Zweden
 1. In welke vorm heb je die coördinatenlijst (papier, Word, Excel , CDL ) ?
 2. Ik schrik me wild.... Na ons vertrek uit Nederland kom ik niet dagelijks meer op de geocaching.nl site natuurlijk.. Nooit geweten dat Coen / Reintje ziek was, en zeker niet zo ernstig. Ik heb in het verleden wel eens een paar keer met hem gemaild, maar helaas nooit ontmoet. Ik ken inmiddels een paar andere geocaching sites dan .nl en geloof me: geen heeft 't zo mooi voor elkaar als .nl. En dat is voor een groot deel Coen's verdienste. Veel sterkte voor alle betrokkenen en het kan niet anders dan dat deze massale reaktie tenminste een beetje helpt in de verwerking van deze ellende !
 3. Gaat goed bij mij. Niet perfekt, maar goed genoeg. (Ik heb trouwens nog wel een idee hoe 't nog wat beter kan. ) Ik wou dat we hier ook zo iets hadden....
 4. Het is wellicht mosterd na de maaltijd, maar... als het je gaat om de Gröna Karta (topografisch, 1:50.000 en in delen van NoordZweden 1:100.000) dan is er een alternatief: de Friluftskartan Pro van Garmin is identiek aan de Gröna Karta, maar dan in vectorformaat en stukken goedkoper... en je kunt 'm ook nog in je GPS laden. Heb je niet genoeg aan de functionaliteit van Mapsource -wat ik me goed kan voorstellen..., dan kun je de kaart, bijvoorbeeld mbv een screendump, overzetten in een formaat wat Ozi kan lezen. Dan heb je in ieder geval nog iets aan je investering.... Niet ideaal misschien, maar mogelijk is het een alternatief voor jouw toepassing?
 5. Maar zonder dollen: maak je cache eens leeg. Heeft bij mij wel eens ook zo'n wazig verschijnsel (uiteindelijk...) opgelost.
 6. Ahhh... een krom bitje ergens...
 7. Wow... daar komt weer een leuke discussie aan .... Opera 8.5 (build 7700) doet 't trouwens ook gewoon.
 8. Ik lees dat alle werkzaamheden nu zijn afgerond. Het is hier en daar even wennen aan wat andere lettertypes en zo, maar over een week weten we niet beter. Complimenten voor al het werk, mannen en vrouwen (en dat met dat computervriendelijke weer) !!
 9. Klopt.... ik krijg van de startpagina alleen het menu links en het onderste deel: "Geocaches bij jou in de buurt?" en daaronder. Forum werkt.... maar da's duidelijk, toch ?
 10. Duidelijk antwoord op een duidelijke vraag : JA, véél beter
 11. Ik ben erg gecharmeerd van de Garmin Quest... niet goedkoop, maar klasse!
 12. Heb je ook na de TOPO installatie Mapsource opnieuw geïnstalleerd ?
 13. Niks frusterender dan een nieuw speeltje dat het niet doet ... Maar gelukkig heeft Hawkeyes e.e.a. nauwkeurig beschreven: klik HIER maar . Succes ermee !
 14. Ach... je leert er mee leven. Of je emigreert, natuurlijk
 15. Absoluut ! Maar ik had het meer over de licentievoorwaarden. Die kunnen natuurlijk opgelegd zijn...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...