Spring naar bijdragen

Iphone / Android Tapatalk-Plugin Voor Dit Forum


Casteel

Aanbevolen berichten

Kan dit forum een Tapatalk-plugin (zo heet dat toch) krijgen? Volgens mij is Tapatalk toch wel wereldwijd het meest gebruikte systeem om fora op (mobiele) apparaten te kunnen gebruiken. Ik volg meerdere fora via de Tapatalk-app. Volgens mij is het gratis en valt het vrij makkelijk in te bouwen in een IPBoard-forum.

Meer mensen die dit wel zien zitten?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Bedankt voor de tip. Zojuist de plugins/hooks is geïnstalleerd. Ging vrij probleemloos. Zit nog een hik in de Wordpress koppeling maar dat heeft geen invloed op dit forum.

Alles lijkt goed te werken onder iOS. Of het inderdaad een meerwaarde heeft t.o.v. de huidige mobiele versie is inderdaad de vraag. (Terwijl ik dit tik komt er een push melding op m'n Telefoon binnen. PM van Cachetor. Eerste pre)

Ik ga er de komende dagen eens verder mee spelen. Voordeel is dat Tapatalk samenwerkt met Wordpress sites, je fora kan bundelen en dat Tapatalk gezien word als een de-facto standaard.

Of het een blijvertje is kan ik nu nog niet beloven.

Beveiligingtechnisch kan het mogelijk nog wat problemen gaan opleveren. Elk forum plugin wat gebruik maakt van remote access is een risico.

In het verleden heeft de chat module hier mee te maken gehad. Hackers hadden een zwakte ontdekt in de code en plots stond er een mooie wapperende Turkse vlag op de index pagina ;-)

Kortom, de eerste kennismaking is zeer positief maar moet me nog even verder inlezen en alle functies doorgronden.

 

Tot slot.... Tapatalk ziet het forum bij een zoekopdracht nog niet altijd. Zoek je op 'geocaching' dan vind hij niets, tik je er Nederland achter dan is het bingo.. vreemd.

(Laat even weten hoe de gebruikerservaringen zijn en of jullie tegen issues aanlopen. Tnx!)


Is het niet zo dat dit forum een Tapatalk-plugin had? Ik kreeg in het verleden de melding dat ik het forum via Tapatalk kon bezoeken dacht ik. Maar de mobiele versie van de site werkt eigenlijk best wel OK.


Klopt, Was destijds een rammelend, onveilig product. Verder dan testen zijn we toen niet gekomen. Vandaag een tweede kans.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De afgelopen dagen nergens tegenaan gelopen. Vooral de tijdlijn functie is fantastisch.

Het lijkt een blijvertje te worden!

 

Eens zien hoe een een geüploade foto, in de hoogste resolutie tot zijn recht komt.... weer zo'n handige functie.

 

(verzonden met Tapatalk)

 

ImageUploadedByTapatalk1408179273.091705.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Geoman, ik krijg die foto niet te zien. Er wordt gezegd dat ik geen toestemming heb om te kiijken.... Maar ehhhhh ik ben ruim boven de 18 hoor..... haha

 

Kan het zijn dat je alleen kijken kunt als je Tapatalk gebruikt?

bewerkt door Team Tabak
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Deze is inderdaad voor alle leeftijden.... Mooie foto en razend scherp.... Ik heb de reviews van het programma (ios) eens doorgelezen. De meningen zijn verdeeld. Sommigen zijn enthousiast. Anderen helemaal niet. Vooral de laatste update leidt niet overal tot tevredenheid. Ik wacht het maar eens even af. Op de iPad kun je comfortabel lezen en schrijven op het forum, dus ik weet niet precies wat Tapatalk toevoegt. Misschien kan één van de gebruikers dat eens precies uitleggen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...