Jump to content

druiventuin

Leden
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by druiventuin

 1. http://www.kanalenkiezer.nl/ http://www.tvtijd.nl/
 2. Foto's gemaakt met de wegwerpcamera uit de cache "GCHFV Gorzengriend aan de Noord" zijn ontwikkeld en afgedrukt. Wie herkent zichzelf of herkent een medecacher? Grotere versie van de foto's: hier Tevens is de cache weer actief.
 3. Niets is nodig, maar... De Internationale? Is die er dan? Men verzint ze toch zelf? Er zijn nog meer inter(nationale) als je het zo bekijkt. Zoek eens in Browse other maps bijvoorbeeld met "geocach". Je zult zien dat er dan nog veel meer geocachers één gestart zijn. Zoals o.a.: New York, Winsconsin, North Carolina, Georgia en New Zeeland. Overigens kun je er ook één voor Groningers maken, of België. Je hebt toch ook de Internationale .com site? Maar tevens bestaat ook de .nl en de .be geocaching sites en forums. Succes verder.
 4. Hier kunnen geocachers laten zien waar ze zich bevinden op de aardbol. Kijk maar eens op deze site. ----- Trouwens ook één voor "The Dutch Geocachers" aangemaakt. Dutch Geocachers, klik hier.
 5. Wisten jullie het bestaan van: Flashearth al? Surf eens met deze link direct naar de Euromast in Rotterdam toe. Tegenwoordig heb je geen software meer nodig.
 6. Ik hou mij ook erg aanbevolen als iemand zo'n GPX file (of LOC file) heeft van alle caches in Frankrijk.
 7. Foto's gemaakt met de wegwerpcamera uit de cache "GCHFV Gorzengriend aan de Noord" zijn ontwikkeld en afgedrukt. Wie herkent zichzelf of herkent een medecacher? Grotere versie van de foto's op: hier mail me eventueel op druiventuin@gmail.com
 8. Volgens mij kun je ze alleen maar zien als je een nieuwe cache wilt aanmaken. Log daarvoor in bij .com en maak vervolgens een nieuwe cache. (rechtsboven). In de edit-pagina zie je bovenaan "attributes staan", klik deze aan. Nu zie je de iconen die .com gebruikt. Uitteraard hoef je niet door te gaan met het aanmelden van je nieuwe cache. Gewoon weer uitloggen.
 9. Adriaan en familie heel veel sterkte toegewenst bij het verwerken van dit verlies. Druiventuin [Leo]
 10. Vreselijk om dit te lezen. Hier in het Rijnmond gebied wordt vanaf nu extra goed opgelet. Morgen wordt er een uitdraai op m'n werk in Vlaardingen opgehangen. Heel veel sterkte voor Mariëlle en Joseph.
 11. Williii en uiteraard ook familie van harte beterschap gewenst met het herstel. Leo (Team Druiventuin)
 12. Lijkt me wel leuk om eens mee te doen.
 13. Schatzoeken met GPS. Al voor de 2e week. Nu op de 24e plaats op http://internet100.nl Geinig.
 14. Interfred, Perfect, dit is de oplossing. Dat ik daar nou niet zelf op gekomen ben. Vreemd dat het bij de Prof. problemen geeft. Bij mij werkt het weer als vanouds. Ik werk ook met IE.6 Blijft inderdaad alleen nog de vraag wat ze met die Nederland.fly hebben gedaan. (alleen wel jammer dat er ingezoomd kan worden tot maximaal 750 meter)
 15. De plugin is wel degelijk een plugin de je moet installeren. Deze is specifiek voor MS-Internet Explorer. Hier de directe links voor nl fly: Download benodigde plugin hier of direct installeren Site op internet: http://www.vanuitdelucht.nl/flyfiles/fly_o...e/Nederland.fly Op genoemde download site staan nog een link naar fly files: City Guides Veel plezier! Ik heb altijd via Nederland.fly kunnen vliegen boven Nederland. Nu werkt deze link http://www.vanuitdelucht.nl/flyfiles/fly_o...e/Nederland.fly bij mij niet meer. Hebben ze dit bestandje nu ergens anders neergezet? Wie weet de oplossing? P.S. Alles is voor de zekerheid maar weer opnieuw geïnstalleerd. Andere steden zoals Londen enz. lukken wel.
 16. Volgens mij voldoet mijn verborgen cache aan een aantal voorwaarden die hierboven genoemd worden. Leuk detail vind ikzelf dat er 1 hunter is die deze cache in het donker heeft ontmaagd. Lees maar eens wat logjes van onze welbekende GR van het Cairnteam. Verder is hij niet ver van Barendrecht en Rotterdam vandaan, moet er enigzins een beetje gepuzzeld worden en is een zaklantaarn op zijn plaats omdat er ook nog 4 aluminium-plaatjes gezocht moeten worden. Volgens mijn informatie is het 5 juni (s'nachts) laagwater of beter gezegd geen hoogwater. Kijk eens op Gorzengriend aan de Noord en begin onderaan te lezen. Groet Druiventuin
 17. Hallo allemaal, Absoluut niets ten nadele van de uitlegsite van de prof, maar ik heb ook zo'n tijd zitten tobben voor mijn instellingen goed waren. Van Ozi heb ik niet zoveel kaas gegeten en ben toen eens op zoek gegaan naar wat sites. Ik ben toen de site van go-gps.nl tegen gekomen. Heb je hier misschien iets aan? Ik heb alles opgevolgd en bij mij werkt het volgens mij nu goed. Hier is de site te vinden. Twee pagina's over uitleg van instellingen.
 18. Mijn ervaring is dat je dit niet extra hoeft aan te melden. Het één en ander zal toch wel goed komen? Wel moet ik zeggen dat de .nu site overal wel een tikkie sneller mee is. Kijk maar eens op deze site. Kies daar dan in het linker menu: kaarten > laatste 14 dagen > kaart van nederland Je zult zien dat Rust en Onrust daar wel op de kaart staat.
 19. Een artikel in de reiskrant van de telegraaf van 29 november j.l. Staat op de site van Bever .
 20. Het volkskrant artikel van 29 november j.l. op de site van Bever.
 21. Ik vind de kleurstelling van de nieuwe kaarten perfect en handig in gebruik. Wat ik wel erg mis zijn de loc files die voorheen onderaan de maps stonden om te downloaden (nederland, belgië e.d. voor easy-gps).Heb ik nou iets gemist of zo, of zijn ze misschien verplaatst. Ik heb ze tot op heden nog nergens anders teruggvonden.
 22. ... jawel daar zijn we weer. Nu om te melden dat ik het artikel heb ingescand en op mijn homepage heb gezet. Veel leesplezier.
 23. Juist, die drop-down lijst is dus niet op found te zetten bij een webcam-cache. Je kunt alleen uit de voorbeelden van albrt kiezen. Toch bedankt voor de moeite die je er voor neemt albrt! Mogelijk kan Reintje ook nog iets voor mij en anderen regelen. Zou leuk zijn. edit: ... sorry dacht dat Reintje de .nl lijsten bijwerkte! Foutje bedankt. Reintje is goed in i-mode heb ik gezien.
×
×
 • Create New...