Spring naar bijdragen

IJskimo

Leden
 • Aantal bijdragen

  109
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Over IJskimo

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 21-05-1970

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1995
 • Lengtegraad
  52
 • Breedtegraad
  004
 • Skype
  ijskimo
 • Twitter
  @ijskimo

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.leukemensen.nl
 • Skype
  ijskimo

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Behind you ;-)

Recente profielbezoeken

2091 profielweergaven
 1. Om niet iedereen (weer) apart te hoeven beantwoorden: De cache komt terug. Ik heb het alleen even te druk. Zal hem tijdelijk offline halen.
 2. IJskimo

  Sinterklaas

  IK heb hem al gezien Op het ouwe stompen event.
 3. IJskimo

  'got bugs?

  Ik zal proberen nog even langs Schiphol te rijden. Misschien neem ik ze wel allemáál mee ;-)
 4. IJskimo

  'got bugs?

  Wij gaan op vakantie naar Denemarken (hemmet) en hopen daar wat locals te ontmoeten. Heeft iemand bugs om te ruilen of gewoon weg te sturen? Wij geven ze graag een lift! Vertrek: Vrijdag de 22e vanuit Amsterdam. Als je op de route zit kunnen we evt. ook ophalen.
 5. Ik denk dat Geopatra het punt een beetje mist. Trouwens wel grappig om juist mij naief te noemen. Je moest eens weten . Maar los daarvan: Heb je ooit een exemplaar van die lijst gezien? Je kunt er namelijk gewoon opzetten of je alleen voor noodgevallen, of ook voor de gezelligheid te bellen bent. Als iedereen dat respecteert is er helemaal geen probleem. Overigens ging deze discussie helemaal niet over de betrouwbaarheid van je medecachers, maar over de vorm van de lijst. Meedenken over verbeteringen terwijl je ergens zelf geen deel van bent lijkt me lastig omdat je gewoon de kennis niet hebt. Niets persoonlijks dus, maar wel logisch lijkt me!
 6. Ik zou voorstellen een of meerdere kolommen toe te voegen waarop je kunt sorteren. In elk geval een regio kolom. Je wilt bij een voorkomende situatie waarschijnlijk eerst weten wie er in je buurt zitten zonder dat je de hele lijst hoeft te lezen. Verder zouden keuze kolommetjes aangekruist kunnen worden zoals * cachehulplijn * medisch onderlegd / opgeleid * terreinwagen beschikbaar * ... ......., en iedereen neemt de cachehulplijn en gebruikt de lijst als cachehulplijn, want datgene waar de lijst voor in het leven werd geroepen komt nooit tot zo goed als nooit voor. En niemand kan 112 bellen, natuurlijk. Geopatra. Je blijft toch een erg negatief mannetje he? Ga nou toch eens uit van het goede en help het nóg beter te maken. Of is zeiken gewoon makkelijker dan nadenken? Volgens mij is heel dit topic trouwens aan het ontsporen. Stél nu eens (gewoon even heel gek) dat iedereen nu eens van elkaar gaat respecteren wat er in het omschrijvingsveld staat? Sommigen willen alleen noodlijn zijn. Anderen vinden het misschien juist heel gezellig om eens gebeld te worden voor iets leukers dan een gebroken been. Respect, respect, respect! (Zou ik toe zjin aan een politieke cariere?)
 7. Tuurlijk! Gezondheid is altijd het belangrijkste. Ik gebruik trouwens geen geprinte versie maar de HTML lijst op mn ipaq. Werkt perfect!
 8. Ik zou voorstellen een of meerdere kolommen toe te voegen waarop je kunt sorteren. In elk geval een regio kolom. Je wilt bij een voorkomende situatie waarschijnlijk eerst weten wie er in je buurt zitten zonder dat je de hele lijst hoeft te lezen. Verder zouden keuze kolommetjes aangekruist kunnen worden zoals * cachehulplijn * medisch onderlegd / opgeleid * terreinwagen beschikbaar * ...
 9. ...en dan vanmiddag met z'n allen een bakkie bij wolfje :-))
 10. hehehe Je moest eens weten hoe dichtbij...
 11. IJskimo

  Opbergen GPS

  Ik ben erg tevreden over een hoesje (merkloos) dat bij een fotoboer vandaan komt. Ze hebben daar vaak tasjes voor aan je riem in alle soorten en maten. Zie ook de foto op (*link niet meer actief!)
 12. IJskimo

  Disken vol

  Nee hoor! Ik kreeg zojuist dezelfde mededeling toen ik mijn profiel wilde updaten. Werd overigens eens tijd om dat te doen :-)
 13. Laatst hoorde ik op zeer beschuldigende toon het woord "IJskimo-cache" vallen. Er werd gedoeld op caches als "icebox" en "DDD" waarbij alles nét even anders uitpakt als werd gedacht. Natuurlijk was deze persoon er dan ook flink ingetrapt. Mag ik nu ook in het lijstje?
 14. Ik heb "ja" gestemd. Als mensen er een sport van maken is het wel leuk als de stand daarvan een beetje te volgen is. Natuurlijk is het leuk om als eerste in een nieuw logboekje te staan, al zou ik er nooit voor gaan racen maar ieder zijn plezier zou ik zeggen. Het gaat toch tenslotte om de lol.
 15. Rare jongens, die Fransen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...