Jump to content

IJskimo

Leden
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by IJskimo

 1. Om niet iedereen (weer) apart te hoeven beantwoorden: De cache komt terug. Ik heb het alleen even te druk. Zal hem tijdelijk offline halen.
 2. IK heb hem al gezien Op het ouwe stompen event.
 3. Ik zal proberen nog even langs Schiphol te rijden. Misschien neem ik ze wel allemáál mee ;-)
 4. Wij gaan op vakantie naar Denemarken (hemmet) en hopen daar wat locals te ontmoeten. Heeft iemand bugs om te ruilen of gewoon weg te sturen? Wij geven ze graag een lift! Vertrek: Vrijdag de 22e vanuit Amsterdam. Als je op de route zit kunnen we evt. ook ophalen.
 5. Ik denk dat Geopatra het punt een beetje mist. Trouwens wel grappig om juist mij naief te noemen. Je moest eens weten . Maar los daarvan: Heb je ooit een exemplaar van die lijst gezien? Je kunt er namelijk gewoon opzetten of je alleen voor noodgevallen, of ook voor de gezelligheid te bellen bent. Als iedereen dat respecteert is er helemaal geen probleem. Overigens ging deze discussie helemaal niet over de betrouwbaarheid van je medecachers, maar over de vorm van de lijst. Meedenken over verbeteringen terwijl je ergens zelf geen deel van bent lijkt me lastig omdat je gewoon de kennis niet hebt. Niets persoonlijks dus, maar wel logisch lijkt me!
 6. Ik zou voorstellen een of meerdere kolommen toe te voegen waarop je kunt sorteren. In elk geval een regio kolom. Je wilt bij een voorkomende situatie waarschijnlijk eerst weten wie er in je buurt zitten zonder dat je de hele lijst hoeft te lezen. Verder zouden keuze kolommetjes aangekruist kunnen worden zoals * cachehulplijn * medisch onderlegd / opgeleid * terreinwagen beschikbaar * ... ......., en iedereen neemt de cachehulplijn en gebruikt de lijst als cachehulplijn, want datgene waar de lijst voor in het leven werd geroepen komt nooit tot zo goed als nooit voor. En niemand kan 112 bellen, natuurlijk. Geopatra. Je blijft toch een erg negatief mannetje he? Ga nou toch eens uit van het goede en help het nóg beter te maken. Of is zeiken gewoon makkelijker dan nadenken? Volgens mij is heel dit topic trouwens aan het ontsporen. Stél nu eens (gewoon even heel gek) dat iedereen nu eens van elkaar gaat respecteren wat er in het omschrijvingsveld staat? Sommigen willen alleen noodlijn zijn. Anderen vinden het misschien juist heel gezellig om eens gebeld te worden voor iets leukers dan een gebroken been. Respect, respect, respect! (Zou ik toe zjin aan een politieke cariere?)
 7. Tuurlijk! Gezondheid is altijd het belangrijkste. Ik gebruik trouwens geen geprinte versie maar de HTML lijst op mn ipaq. Werkt perfect!
 8. Ik zou voorstellen een of meerdere kolommen toe te voegen waarop je kunt sorteren. In elk geval een regio kolom. Je wilt bij een voorkomende situatie waarschijnlijk eerst weten wie er in je buurt zitten zonder dat je de hele lijst hoeft te lezen. Verder zouden keuze kolommetjes aangekruist kunnen worden zoals * cachehulplijn * medisch onderlegd / opgeleid * terreinwagen beschikbaar * ...
 9. ...en dan vanmiddag met z'n allen een bakkie bij wolfje :-))
 10. hehehe Je moest eens weten hoe dichtbij...
 11. IJskimo

  Opbergen GPS

  Ik ben erg tevreden over een hoesje (merkloos) dat bij een fotoboer vandaan komt. Ze hebben daar vaak tasjes voor aan je riem in alle soorten en maten. Zie ook de foto op (*link niet meer actief!)
 12. Nee hoor! Ik kreeg zojuist dezelfde mededeling toen ik mijn profiel wilde updaten. Werd overigens eens tijd om dat te doen :-)
 13. Laatst hoorde ik op zeer beschuldigende toon het woord "IJskimo-cache" vallen. Er werd gedoeld op caches als "icebox" en "DDD" waarbij alles nét even anders uitpakt als werd gedacht. Natuurlijk was deze persoon er dan ook flink ingetrapt. Mag ik nu ook in het lijstje?
 14. Ik heb "ja" gestemd. Als mensen er een sport van maken is het wel leuk als de stand daarvan een beetje te volgen is. Natuurlijk is het leuk om als eerste in een nieuw logboekje te staan, al zou ik er nooit voor gaan racen maar ieder zijn plezier zou ik zeggen. Het gaat toch tenslotte om de lol.
 15. Wat een ongelofelijke rotweek ! Adriaan, ook jij heel veel sterkte toegewenst.
 16. Geweldig! Nu maar hopen dat alles goed komt! Iedereen ontzettend bedankt voor de betrokkenheid en het medeleven.
 17. De webpagina http://www.macon.nl/tamaravermist is aangevuld met nieuwe informatie
 18. Volgens de laatste berichten gaat het om een wegloop-actie. Er is nu bekend dat ze dinsdagmorgen vroeg, alleen en vrijwillig, het huis heeft verlaten. Er lijkt dus gelukkig geen sprake te zijn van een misdrijf. Ook is onderzoek gedaan naar aanleiding van een telefoontje dat ze heeft gepleegt na haar verdwijning. De persoon die ze heeft gebeld is inmiddels gehoord en legde een verklaring af die in de richting van den Haag wijst. Misschien is het een idee om in deze stad het publieke leven (in elk geval het openbaar vervoer en dergelijke) te vragen de ogen goed open te houden. We houden jullie op de hoogte.
 19. Teveel vragen stellen kan in dit geval niet. Elke vraag is een goede! Helaas weet ik op het moment net zo weing als jullie. Natuurlijk ga ik er vanuit dat alle gangbare aanwijzingen geprobeerd worden (chatlogs, gsm, pinpasgebruik, etc). Verder lees je het hier als er meer gemeld kan worden of natuurlijk wanneer ze weer is gevonden. Voorlopig is het beste dat iedereen kan doen de ogen goed openhouden op openbare plaatsen zoals stations e.d. en de oproep verder verspreiden. Alvast hartelijk dank hiervoor.
 20. Zojuist hoor ik tot mijn grote schrik dat Tamara Raaijmakers (13), de dochter van Megaheks sinds gisteren word vermist. Ze zou voor het laatst gezien zijn op het centraalstation van Rotterdam. ALLE informatie over haar actuele toestand en verblijfplaats word zeer op prijs gesteld, ook al lijkt het klein of irrelevant. Kijk voor meer informatie op http://www.macon.nl/tamaravermist
 21. Niet alleen het bericht zelf is even schrikken maar ik word ook even still van stortvloed aan reacties. Het mag duidelijk zijn dat iedereen ontzettend met je (jullie) meeleeft. Wij in Amsterdam natuurlijk ook! Heel veel beterschap ! IJskimo, Wendy, Ezra, Bella
 22. De moordenaar van Theo reed op een fiets. Hij heeft deze gebruikt om zijn slachtoffer in te halen en vervolgens te kunnen neerschieten. Schande dat fietsen nog zomaar voor iedereen verkrijgbaar zijn. Daar moet de overheid echt iets aan doen!
 23. Vaak ben ik in zo'n geval binnen korte tijd wel terug met betere informatie/voorbereiding. Als het dán nog niet lukt krijgt ie een paarse smilie. Gebeurt overigens maar erg weinig (gelukkig)
 24. En toch zo enorm veel belangstelling. Daar werd ik er echt even stil van Na afloop met een klein groepje Hans op gepaste wijze herdacht Erg indrukwekkend.
×
×
 • Create New...